Un gard realizat din foi de metal cu mâinile sale exemple de lucrări

 • Ce va lua pentru a construi gardul?
 • Pasul unu: Setați pilonii
 • Pasul doi: setarea lag
 • Pasul trei: foi de montare

Asigurați-un gard de foi de metal cu mâinile sale pe teritoriul unei case de țară nu este la fel de ușor cum ar putea părea. Cu toate acestea, dacă urmați tehnologia și să efectueze toate lucrările în etape, va fi capabil să finalizeze acest proces cât mai repede posibil și la aceeași calitate. Mai jos este o descriere detaliată a modului de a construi un gard de carton ondulat, cu propriile sale mâini.Un gard realizat din foi de metal cu mâinile sale exemple de lucrări

Un gard realizat din foi de metal - este fiabil, practic și frumos.

Ce va lua pentru a construi gardul?

Înainte de a face un gard de foi de metal, este necesar să se pregătească toate materialele și uneltele necesare. Lista este după cum urmează:

 • pictate din carton ondulat galvanizat;
 • profilat tub metalic;
 • nisip;
 • ciment;
 • pietriș;
 • vopsea;
 • șuruburi;
 • lopata;
 • capacitate de soluție;
 • cărucior;
 • nivel;
 • tăietor;
 • Melcul de grădină;
 • șaibe de cauciuc;
 • perie de metal;
 • aparat de sudura.

Înapoi la cuprins

Pasul unu: Setați pilonii

Un gard realizat din foi de metal cu mâinile sale exemple de lucrări

Ansamblul de circuit de bord gard ondulat.

Primul lucru pe care trebuie să tăiați tuburile de sprijin. Pre-necesitatea de a efectua calcule pentru a afla exact cât de mult timp ar trebui să fie. Aici trebuie să utilizați o schemă simplă: se înmulțește înălțimea gardului cu un factor de 1,3. Imediat a determina cât de mult tub de care aveți nevoie. Pentru a face acest lucru, să ia o porțiune de perimetru și împărțiți-l de 2 m, deoarece este această distanță va fi în continuare între reazeme.

Acum, avem nevoie să sape o groapă sub suport. Se efectuează un astfel de proces, se recomandă să se utilizeze un burghiu de grădină.

Dar, mai întâi, trebuie să facă o marcă în siturile pilon, în scopul de a ști ce fel de valori face bine și la ce distanță. După aceea, să ia mâinile semănătorii și începe încălcarea găuri în cantitatea necesară.Apoi, face o soluție. Acest lucru va necesita o capacitate mare și să-l pentru a adăuga 3 părți pietriș, nisip 2 părți, apă 1 parte și 1 parte ciment. Toate acestea trebuie să fie bine amestecat pentru a obține o masă omogenă. Apoi, o cantitate mică de beton ar trebui să fie turnat în prima sondă și apoi instalați-l imediat în tubul de sprijin. Apoi, trebuie să umple groapa de sus la cantitatea necesară de soluție și se lasă cimentul de setare. Acest proces se face pentru fiecare sondă, până când sunt instalate toate coloanele.

Înapoi la cuprins

Pasul doi: setarea lag

Un gard realizat din foi de metal cu mâinile sale exemple de lucrări

Opțiunile de fixare decalajul la posturi.

Câteva zile mai târziu, puteți seta grinzi de tuburi metalice profilate. Ele sunt atașate la suporturile prin sudură. Numărul necesar de rânduri transversale se determină întotdeauna înălțimea gardului. Deci, în cazul în care cifra de mai mult de 1,7 m, este necesar să se facă 3 serii de lag, și în cazul în care mai puțin, suficient pentru 2 rânduri. În ceea ce privește nivelul de instalare a acestora, există o anumită regulă. Conform acesteia, distanța de la partea de sus a gardului la decalajul superior trebuie să fie de 20 cm ca de la sol la cel mai mic lag.

Pe baza acestor calcule și recomandări încep țeavă sudate profilate pentru a seta suporturi. Odată ce acest lucru se face, să ia o perie de sârmă și curățați-l bine joncțiunea dintre stâlpi și este transversal de rugină și de scară. Apoi, aceste locuri sunt sigur de a picta peste vopsea.

Înapoi la cuprins

Pasul trei: foi de montare

Un gard realizat din foi de metal cu mâinile sale exemple de lucrări

Șuruburi pentru fixarea tablei trapezoidale, alege culoarea foii pictate.

Asigurați-gard de încredere și de calitate nu poate, dacă nu utilizați profilul. Când va fi creat cadru pentru protecția conductei, continuați cu instalarea foilor profilate. Pentru montarea încrucișată grinzi, folosiți șuruburi galvanizate și șaibe de cauciuc. În acest caz, nu este necesar să se aplice un număr mare de astfel de elemente de fixare. Acesta va fi suficient pentru a le rezolva toate jurnalele în mijlocul foii și de pe margini, respectiv, un carton ondulat va deține cele 6 șuruburi și șaibe.

Pentru a pune un gard fără probleme, trebuie să instalați fiecare foaie cu precizie în planul, care a fost creat de grinzi. În acest caz, asigurați-vă că pentru a verifica instalat la nivel orizontal și vertical profilat. Trebuie să construiască gard, astfel încât să nu aibă fisuri. Prin urmare, prin setarea prima foaie, a doua montare se suprapun.

Dacă este necesar, reglați cofrajului sub o anumită dimensiune, utilizați snips convenționale staniu. Refuză utilizarea rasnite si o varietate de instrumente abrazive, acestea pot duce la faptul că profilul metalic este deteriorat. Ca rezultat, a construi un gard durabil nu va reuși.

Pentru a face propriile lor mâini un gard de carton ondulat este posibil. Este necesar să se pregătească în avans toate materialele și instrumentele necesare pentru a face calcule corecte și urmați aceste linii directoare. Deci, nu vă fie teamă să te pui pe teritoriul unei astfel de bariere. Simțiți-vă liber pentru a ajunge în jos la această lucrare. Imi pare rau ca succes!