Un bun exercițiu pentru fese la domiciliu

Din dorința de a îmbunătăți forma fese lor, ne gândim în primul rând despre crearea de frumos elastic, și siluetă, pompat. Nimeni nu este împotriva pierderii în greutate, dar cei mai mulți oameni cred că fese plate informe - este urât. Mai mult decât atât, ambele sexe sunt atrași unul de celălalt, deoarece este rotunjime elastic.Picătura erodează piatra

Dacă setați un obiectiv pentru a obține alții invidie gluteus maximus, trebuie să vă setați ca procesul va fi lung și dificil. Poate că se va muta mai mult de un set de exerciții înainte de a găsi una și să învețe un bun exercițiu pentru fese, care este un fel de carte de atu în lupta pentru succes. Deci, să fie rezervat de răbdare, stăpânirea exercițiile, evaluarea și compararea rezultatelor. Ca un asistent va apela scalelor, banda de măsurare, stilou și hârtie pentru a înregistra rezultate.

Un bun exercițiu pentru fese la domiciliu
Structura mușchilor fesieri

În cazul în care scopul nostru este de a pierde în greutate, separat de corpul întreg al cincilea punct de plumb nostru la pierderea in greutate nu va funcționa. Corpul uman are o caracteristică ciudată pentru a câștiga în greutate în toate domeniile și, de asemenea, în toate domeniile sale de a pierde in greutate. Prin urmare, toate exercițiile pentru fesele calculată nu la greutatea de descărcare de gestiune, și să le dea ferm și bine proporționat. Înainte de a începe să lucreze mușchii, noi nu facem antrenament. În primul rând, se familiarizeze cu structura acestei remarcabile în toate zonele respecta pe corpul uman, care constă din trei mușchi dintr-o dată. Prin urmare, cel mai bun exercițiu pentru fese - sunt cei care sunt capabili să lucreze și un mare și mic, și mușchiul piriformis. Firește, în mușchii gluteus maximus mult mai multe caracteristici, deci este responsabil pentru crearea de relief și formă elastică. Dar rezultatul final fără funcționarea celorlalte două mușchi nu primesc astfel de un ideal, cum ar fi de dorit.

mușchii mari sunt în măsură să beneficieze

Prin expresia „mușchii mari“ aici ne referim la disponibilitatea feselor bine pregătiți și pompată. fese Loose niciodată prin ele însele nu va aduce nici un beneficiu proprietarului. Ei bine, probabil că va inmuia aterizare. Dar mușchii fesieri pompate au capacitatea de a oxida si descompun tesutului adipos din organism. Cu cât este mai musculare, mai mult oxigen va penetra. Astfel, mușchii mari în fese, ea poate fi bun în viitor să lucreze pentru stăpânul său, chiar dacă apare în exces depunerea de încă un motiv sau altul.

Un bun exercițiu pentru fese la domiciliu
Un bun exercițiu pentru fese: antrenament

Poate că e destul despre teoria. Este timpul să înceapă să ia măsuri. Ca un warm-up este de obicei luate pentru a face antrenament jogging lumină. Cu toate acestea, există un exercițiu de miracol care poate „ucide două păsări cu o singură piatră.“ Este vorba despre sarind coarda. Începătorii pot efectua antrenament la 200 de salturi. Cei care se simt puterea, va sari prin coajă simplu de 500 de ori. Dacă ne străduim pentru idealul, atunci această cifră va crește la o mie. Sarind coarda, în ordine aleatorie - exerciții de bune pentru augmentarea fesă in casa, astfel încât să puteți sări în dimineața, sărind de poziționare ca exerciții de dimineață.

genuflexiuni sunt esențiale

După antrenament corpul este bine incalzit, iar acum vine rândul său, dintre cele mai importante și eficiente exerciții - genuflexiuni. De fapt, sta-up-uri pentru a lucra în diferite grupe de mușchi atât de mult încât vom considera doar exercițiile de bază. În viitor, atunci când organismul vine in ton, se va cere in sine complica complex. Între timp, ca un exercițiu pentru a crește fese și coapse vor pune în aplicare următoarele acțiuni la domiciliu. Picioare set latimea umerilor, mâinile în spatele capului alocăm. Ghemuit se va face lent și profund, ca și în cazul în care dorim să se așeze pe un scaun, luând al cincilea punct înapoi ușor. Nu uitați să păstrați spatele drept în timp ce efectuează 3 seturi de 20 repetari.

Un bun exercițiu pentru fese la domiciliu

inamic celulita

Dacă luăm în considerare cel mai bun exercițiu pentru fese din punct de vedere al luptei împotriva celulitei, este capabil să stea ghemuit coaja de portocala perfect netede pe fese si coapse. Dacă picioarele în afară cât mai larg posibil, să se dizolve șosete pe picioare și ghemuit, genunchii răspândesc lateral până în momentul până când formează un unghi de 90 de grade, este posibil, în plus, tren bun coapse. Excelente picioare de tren și fese genuflexiuni adânci din care să sară înapoi.Crește sarcina. plãmîni

Atacuri, indiferent cât de complicat și dificil pot părea, nu vor fi ignorate după genuflexiuni. Dacă luăm în considerare cele mai bune exercitii pentru marirea fesa în ceea ce privește studiul de mușchi mici și în formă de pară, care este responsabil pentru atacurile asupra formării lor. În cazul în care obiectivul este de a obține cât mai mult posibil pentru a pompa peste, elastic și a format al cincilea punct, aveți nevoie pentru a face prieteni cu aceste exerciții simple, dar eficiente. Pentru a începe cu noi facem Fandarile înainte, împreună cu mușchii fesieri de pompare, prin partea din față a coapsei. piciorul drept a face cea mai mare pas, transferarea sarcinii corpului pe șold. Este mai bine, în cazul în care picioarele nu sunt de gând să alterneze după fiecare fandare. 10 face primul atac pe un picior, iar apoi schimbați poziția inițială. Oamenii care viseaza la o formă perfect elastică, greutăți suplimentare sunt utilizate atunci când faci un exercițiu pentru a crește fese. sportivii Recenzii au arătat o creștere a efectului atacurilor, dacă luați în mâinile gantere. Acesta este un exercitiu foarte bun pentru fese.

Un bun exercițiu pentru fese la domiciliu

Exerciții pe studiul detaliat al mușchilor fesieri

Mahi piciorul îndoit din „Îngenunchind“, capabil nu numai bun pentru a consolida cele trei mușchii fesieri, dar, de asemenea, să se ocupe de celulita. În picioare pe saltea sală de gimnastică în genunchi, mâinile se va baza pe antebraț. Nu uita că genunchii îndoiți ar trebui să formeze un unghi de 90 de grade. Există mai multe tipuri de exerciții:

  • Trăgând piciorul paralel cu podeaua, și apoi îndoiți genunchi, trăgând călcâiul în fesă.
  • De asemenea, am trage piciorul paralel cu podeaua și imediat îndoiți-l la genunchi. Noi încercăm să ridice piciorul îndoit, ca și cum vrem să-l îngroape în tavan.
  • Curbe un picior în lateral, pentru a forma un unghi drept cu corpul. Piciorul de sprijin este îndoit din genunchi.

Noi producem 3 seturi de 20 de ori.

Exercitii pentru marirea feselor (foto). piciorul drept Mahi

Mahi pentru mulți este una dintre exercițiile preferate. Și se poate realiza atât în ​​picioare în patru labe, culcat pe o parte, culcat pe spate, și într-o poziție în picioare pe podea. În plus față de fese, coapse lucrat diferit. Totul depinde de ceea ce va fi piciorul de lider în mahah. Aceste exerciții simple, consolidează în mod semnificativ coapse, ceea ce dă un fund completă perfecțiune a figurii. Mahi efectua piciorul drept destul de ușor, astfel încât în ​​timp, numărul de repetiții într-o singură abordare poate fi crescută până la 50 de ori. Acesta poate fi ca un sprijin pentru mâini folosit nici un pad, și o minge sală de gimnastică mare cu mânere. În acest caz, variația de exerciții se va extinde în mod semnificativ.

Un bun exercițiu pentru fese la domiciliu

Creșterea soldului și a pelvisului

Complexul, care este cunoscut la noi, am pus exercițiile pentru a crește fese si coapse, este incompletă fără creșterea spectaculoasă a pelvisului. Întinde-te pe saltea cu care se confruntă tavan. Picioarele lor în fața unei case mici de pe umăr lățime în afară și îndoiți genunchii. Mâinile se stabilească pe podea de-a lungul corpului navei. Vom începe să împingă rapid pelvisului înainte și apoi coborâți înapoi, strecurat în continuare mușchii fesieri. Puteți diversifica și complica exercitarea. Noi ridica pelvisul și fixați-l la o înălțime care va permite organismului. Din moment ce genunchi în poziția inițială au fost divorțat, sarcina noastră este, dimpotrivă, pentru a le reduce. După datele din nou genunchi divorțat. Destul de 20 repetari.

exerciții personalizate

Un exercitiu bun pentru fese - nu este doar unul care este capabil de a spori forma lor și pentru a da relief. Un bun exercițiu ar fi luate în considerare sunt cele care sunt în măsură să „se agită“ grasimea in plus. Deci, frumos pentru a include muzică ritmică și un bun shake al cincilea punct. Acest lucru ar trebui să fie făcut cu mâinile pe centura lui, și picioarele ușor îndoite. În primul caz, memoria activă recreat dans femei latinok si negru pasionat ca un exemplu de urmat. Hip în același timp, poate fi mutat dintr-o parte în alta, senzație de mușchii vibrării în picioare și fese. După ce faci exerciții pentru a crește fese si coapse, este necesar, cu ajutorul acestui dans neobișnuit pentru a calma tensiunea care a apărut în țesutul muscular.

Un bun exercițiu pentru fese la domiciliu
Pași pe fese

Un alt exercițiu, fără de care va gestiona finalizarea de formare, așa-numitul „mersul pe fese.“ Se crede că, în acest fel poate fi o idee bună pentru a înlocui excesul de grăsime și scuti de stres cu mușchii supratensionate. Ne asezam pe fese, picioare trage înainte și să înceapă să se deplaseze pe podea, cu o fesă la alta. Eficacitatea unui astfel de exercițiu ar fi maximizată în cazul în care transporta cel puțin 100 de „pași“.

alternanță de sarcină

Am examinat în detaliu exercițiile pentru augmentarea fesă în casă, demontate importanța lor pentru un anumit grup de muschi. Dacă faci toate exercițiile de pe mușchii fesieri singur va dura cel puțin 40 de minute. Prin urmare, prin efectuarea acestui complex, trebuie să memoreze rezultatele obținute în urma sarcinii și cum să asculte cu atenție reacția organismului. Poate că unii dintre exercițiile vor fi baza, iar pe baza acestuia se va dezvolta un complex mai simplificat. Clasele pot fi efectuate de 3 ori pe săptămână, în mod eficient va alterna sarcinii prin efectuarea de exerciții pentru a crește fese la sala de sport cu ajutorul unor dispozitive speciale.

Un bun exercițiu pentru fese la domiciliu

clase regulate

Să nu uităm de regularitatea sarcinii, ca organismul se adapteaza la un program specific și rapid te obișnuiești cu el. Pauză în sesiuni lungi pe lună este în măsură să anuleze toate rezultatele obținute anterior. Dacă nu se poate dedica in mod constant ceva timp pentru a crește exercitarea fese la domiciliu, ar trebui să încercați să se miște cât mai mult posibil în timpul zilei de lucru pe jos. În cazul în care biroul este echipat cu o sală de jocuri, iar serendipitously există prezintă o masă de ping-pong și o pereche liberă de rachete, puteți o regulă să aloce o jumătate de oră pauză de prânz, jocul de tenis de masă fac. Birou de lucru jucător de ping-pong, precum și mișcările caracteristice în timpul jocului nu va fi plictisit toate grupurile de mușchii fesieri. Singurul dezavantaj al acestui tip de formare - un efect disproporționat de mult timp ajunge.

Un bun exercițiu pentru fese la domiciliu

Un bun exercițiu pentru fese la domiciliu