Un bun deodorant comentarii

consultant de frumusete

Cel mai bun sudoare deodorant.


Am strica o mulțime de obiecte pete albe și galbene chic pe deodorante, și, uneori, simt ca propriul miros. Este o rușine și este urât, știi, și totuși transpir foarte mult, și provoacă o mulțime de disconfort și cheltuieli, astfel încât hainele imediat eliberarea. Ce deodorante pentru femei folosesc tine? Cu mine totul este în regulă.


Ce pot face pentru a minimiza toate cele de mai sus, în special mirosul? Care este procedura, uleiuri, etc. Recomandă cele mai bune sudoare deodorant, comentarii. Salvați de ajutor # 33;

- Eu folosesc deodorante minerale antiperspirante. Asta este, aici este o bucată de mineral drept care. El a avut aproape nici un miros, parfum nu este întreruptă. De la sudoare nu protejează, dar nu există nici un miros. Plus iritație după ras pentru a vindeca din nou. super-piele. Puteți fi în continuare numit un deodorant cristal.
Nu există nici un divorț sau pe piele sau pe haine.
Haina subraț (care este negru, care alb) de la cei teribil pată galbenă și spălările albă sare simplă. Un strat gros de sare pe loc umed pentru ceva timp să dețină, apoi se spală element ca de obicei. Chiar și vechi petele de deodorant ajută.

- deodorant uscat uscat pentru a ajuta. Doar ia clasic de obicei. Și în mod clar, urmați instrucțiunile.
Ștergeți cu alcool sau vodca in fiecare zi, in loc de deodorant - reteta bunicii.
După câteva zile observa efectul.

- Îi dau deodorant, iar el mă ajută foarte mult. Pahnot frumos, chiar și atunci când transpirație. Chiar am auzit că pasta de salicilat de zinc ajută în astfel de cazuri.

- Reksona Roller deodorant miros astăzi pentru mine №1. Nu lasă pete, dacă sunt aplicate și lăsate să se usuce (doar un minut).

- Aici, de altfel, în detrimentul inodoră Rexona. Spray deodorant lor este de asemenea foarte bun, voi martirizați din cauza transpirație. Și este un miracol a rezolvat toate problemele mele # 33;

- Deodorant Crystal cu ayherba. Litri de sudoare în căldură, desigur, nu se va opri (și cine se va opri?), Dar lucrul cel mai rece.

- Cu subsuori uscat uscat chiar și uscată de căldură infernală. Și eu folosesc are rar, o dată la fiecare 2 luni. Și chiar mai rar. Deodorantele Garnier nou de bumbac, cu miros și spray de uscat - excelent.

- Alții nu au cerut, dar Garnierite minerale pentru mine deodorantul cel mai normal, de restul pete mele.

- Plus Dove, care este un spray deodorant, a observat un miros plăcut, chiar și în căldura noastră de treizeci de grade.

- Am folosit mai întâi un deodorant drei drei, dar apoi sa oprit să ajute, să vină în ajutorul Odaban # 33; Super lucruri puternice, dând original, dacă vspoteesh atunci pahnot ca esti doar din duș.
Am lăudat sare, dar nu am încercat.

- Și eu susțin, de cristal deodorant, cu toate acestea, este un lucru bun.
Eu pot spune doar că încă Neo de la Garnier 2 din 10.

- Uscată uscată cel mai bun. Inițial, uns timp de trei zile, o lună sau două - de cinci ori pe undeva. Acum, doar o singură problemă - pentru a distinge mirosul de proaspăt T-shirt nu este obținut prin purtarea.

- Vara, iarna, toamna, primavara, in fiecare sezon de subsuori se toarnă sudoare, dar m-au ajutat foarte mult gel roll-on deodorant de la ledispitstik.

- Și îmi place, asta e un deodorant foarte bun cu Aloe din The Body Shop.
Un prieten spune - utilizarea Nivea stikovy cu extract de perle, chiar și în căldură - toate OK.

- I reksona pasă emveevsky sau roll-on deodorant, dar oferind și Garnier putoare.
Conform unui sondaj de aproape deodorant stick Reksona, inodor - câștigătorul mamei mele.

- Am recent ca Garnier invizibil, dar nu purta alb, astfel încât ceea ce despre petele de deodorant nici măcar nu știe.

Un bun deodorant comentarii

- Cel mai bun deodorant sudoare uscat uscat, max-f.
De la uscat uscat niciodată orice urme.

- Aceeași problemă a devenit o deodorante în continuă schimbare. Pielea se utilizează doar - doar o altă serie de firmă.
Îmi place antiperspirante pentru bărbați. gel în special Old Spice. Protejați miros mai bine minunat, nu lasă pete. Nu-mi place mirosul de deodorante pentru femei.
Și eu fac maniac. deodorante pentru bărbați lui I, geluri și orice losonchiki. Îmi place simplu.

- Am aceeași problemă, am chinuit mult timp, un deodorant mai bine. Și cu cât mă gândesc la asta, cu atât mai sudoare. Dimineața un tampon cu alcool și stropi un pic mai târziu - a găsit opțiunea perfectă Deonika, drept și miros șic, și nici urme, și mirosul meu nu este chiar și după un an de zile (atunci când deodorante Nivea și reksona 72 de ore a renunțat după o jumătate de zi).

Un bun deodorant comentarii

- Garnier Neo în sine este excelent și nu lasă pete pe cuvintele deloc - nici alb, nici negru, nici pătat de culoare gri-maro-purpuriu.

- Apropo, am observat că nu toate hainele albe urme galbene rămân. Pe unele jachete de groază dreaptă, care se întâmplă, iar unele nu sunt atinse. Poate că depinde de materialul? Deoarece dezik aceeași yuzayu.
Am auzit de la un coleg care este absolut deodorant perfecta - Malin + Goetz eucalipt deodorant, dar costă în jur de 700 USD.

- Păstrați. Cel mai tare motiv * * Old Spice, timp de mai mulți ani l cumpere pentru tine - eticheta cu pui, miros de citrice dulce. Prieteni lăudat „parfum“, iar tânărul folosește * Albastru * Voter.
Dar sudoare mă, el nu poate salva.

- Încercați să schimbați mâncarea și să refuze de alcool, cafea și țigări, în cazul în care acestea există. De obicei, excluderea din dieta prajite, alimente grase, fast-food, și adăugarea la dieta de legume proaspete, fructe și plante aromatice vă pot reduce în mod semnificativ problema mirosului. Necesitatea de a folosi un deodorant care nu oferă, dar va facilita în mare măsură problema.- Niciodată # 33; Niciodată # 33; Nu cumpărați niciodată dezik de la Nivea efect de pulbere, pentru tot ceea ce este scris pe borcan fallosoobraznoy naibii, mama sa, exact opusul # 33;
Se pare o nebunie, dar eu folosesc sodă # 33; Pur și simplu se presara dus la axila.

- Se usucă instantaneu și nu lasă nici o urmă pe haine. Corpul seriei.

Un bun deodorant comentarii

- Am de la începutul pubertății este aproape întotdeauna axilele umede, în urmă cu câțiva ani, am cumpărat fără succes până piață în masă. În momentul de față, am salvat un Vichy cu role deodorant, în seara efectul erodării, dar cel puțin ziua în care am uscat la, cea mai buna alegere - cu un capac 72h roșu, există albastru și alb, acestea sunt un pic mai slab, parfumuri nu întrerupe mirosul de parfum și Ei fac mirosul lor de nesuportat.
Deoarece transpirație nu se luptă, dar atunci când doriți o pauză de la antiperspirante, utilizați cristal la ocazii speciale pripason drei drei.

- Dacă te razi axile, te sfătuiesc în schimb să facă epilat, perfect potrivite pentru acest shugaring, în primul ori rănit, dar durerea urmând procedura are loc. Și încercați mai puțin închis pe această temă și cred ca dacă transpirație tot timpul, de la acest lucru va fi chiar mai rău. Un deodorant este puțin probabil dacă să vă ajuta să rezolve în mod fundamental problema.

- Vichy este întotdeauna pus pe noapte, dacă utilizați după-amiaza sau dimineața, apoi salvează nu mai mult de aceeași sau Reksony Nivei. bun VICHY.

- Nivea folosește prietena talc și fericit.

- Dry uscat. Numai marcate „pentru pielea sensibilă“ nu este în valoare de a lua - sens zero, de la ea. Cu toate acestea, există nuanțe în utilizarea. În cazul în care aparatul de ras înainte de a folosi mers pe jos - o noapte de nesomn, cu o ardere infernală garantată. În principiu, este scris în instrucțiunile. Dar regimul „seara scăldat, ras în dimineața“, repede te obișnuiești. Da, și-l folosesc în fiecare zi, nu este necesar. Odată ce am uns și du-te. lucru inteligent. Și toate magazinele dezikom - o singura camera, numai etichetele sunt diferite.

- Garnier neo. care stropește.
Pe cont uscat uscat, pot spune că au prins mari speranțe în el, dar am avut pielea sensibilă, din păcate, nu a justificat prețul și așteptările mele.

- Hmm, am un tânăr înjunghiat injectiile cu Botox și a rămas timp de mai multe luni, fara probleme. Adevărul nu este cea mai ieftină metodă, dar funcționează.
uscată uscată a încercat, spune miroase și nu funcționează.

- Și la început eu, de asemenea, atât de greșit. Dar corectat rapid defect, achiziționarea unui nou, drei mai adecvat deodorant drei. Ca în cazul în care complet două produse diferite # 33;

- Crystal nu ajuta, am cumparat pe ayherb TOMS, la fel ca și nu există nici un miros.

- Cremă deodorant Sauber - lucru foarte puternic.
Dar, în fiecare zi, mai ales în timpul verii, plus de cristal și rochie fără mâneci.

- Despre cristale scrie că nu există nici o iritație, și l-am ars foarte mult.

- Și acest lucru l-am folosit timp de mulți ani, ne salva de sudoare, și mai ales de miros, dar ajută, dar am pete de deodorant de pe haine.

- În plus, drydry. Nu fi puse în afara de prețul unui cal: consumul a avut homeopat.
Și nu am nici o urmă.
Apropo, prin transpirație injecta Botox în vigoare podmyhi, spun mult timp. Voi încerca în viitorul apropiat.

- ODABAN - ajuta exact mirosul de sudoare în brațe, am avut mai mult pielea uscată sensibilă uscată, dar - după cum deja sa menționat mai sus - este gunoi.
M-am bucurat de un chel drydry familiar. Ca rezultat - axila OK, începe cap de transpirație.

- Și tu serios este gata pentru a merge mai departe din cauza mirosului rău? Tin se întâmplă în lumea noastră.

- Și tu serios cu alcool? Un cuplu de zile va fi efectul unui perturbare gravă. Nu este necesar să se facă acest lucru, sau cel puțin sfătui pe alții.

- Știu că nici unul dintre iritație nu a fost, care face asta.
Nu spun pentru a pune comprese.

- Bine, bine, dar să nu generaliza, nu?
M-am ca pielea fetei arse prin frecare vodca. Și vă oferă axile alcool, cu pielea lor delicata și consecințele de a scăpa de păr.

- Vichy cu un capac albastru, de asemenea, excelent.

- Orice Petele pot fi îndepărtate cu deodorante de albire, și vă shikuet cu noua armura.

- Sunt folosind cristal, cum ar fi, nici un miros.

- Lanc # 244; mi Bocage crema. Această cremă. Este, desigur, nu un pic, dar îmi lipsește tubul undeva în anul, în cazul în care nu umazyvatsya din cap până-n picioare. Mirosul de sudoare în brațe nu astupa porii nu sunt (din această cauză, în căldură, desigur, fluxurile de apă, dar nu put), fara pete (dacă vă așteptați câteva minute până când absorbit și apoi trageți doar pulover negru). Vândute în Riv Goshe și Ile de Beauté. De obicei, am cumpăra duty-free, dacă aș zbura undeva.
PS După ras și duș chiar yuzayu de cristal -, de asemenea, un lucru bun. Dar nu este suficient pentru mine, transpir ca un porc de funcționare.

- Sunt complet de acord cu privire la Botox, cu toate acestea, este această procedură nu este ieftin.
Și a explicat că, în opinia dumneavoastră, în această procedură este atât de teribil?

- Aici, în opinia mea, este pur și simplu măsuri nejustificate junghi o toxină botulinică, astfel încât să nu transpire. Aceasta este aice nu înțeleg că, în scopul de a opri procesul natural care poate fi controlat prin alte mijloace. Ei bine, toți avem moduri diferite de a atinge obiectivul, în principiu.

- Ei bine, în primul rând, toxina botulinică - una dintre cele mai frecvent utilizate medicamente în cosmetologie, puțin mai mult decât pe deplin investigate, și toate excesele asociate cu ea, se întâmplă numai din cauza rea-credință a medicilor (numărul de proceduri de succes încă depășește numărul de eșecuri în mii timp). În al doilea rând, nu există nici un mijloc, care sunt capabile să se oprească în mod eficient ca transpirație. Personal pentru mine, chiar uscat uscat - nu este un panaceu. Ei bine, și, în al treilea rând, dacă sunteți - un susținător fervent al naturalețe, Reamintesc toate deodorantele sunt efectuate pe baza de săruri metalice (de exemplu, aluminiu). Sună așa-așa, dar nimic nu - la urma urmei trăim.

- Nu, eu - nu este un susținător fervent al naturalețe. I - un susținător fervent al faptului că avem oameni innebunesc cu toate clopotele și fluierele din timpurile moderne. Va începe în curând să taie ceva, nu clipește, niciodată un sughiț sau ceva va veni. Acest lucru este pur și simplu amploarea bolii ia.

- În plus, fetele au scris despre VICHY. Și eu, și prietenii pentru mulți ani cumpără VICHY pentru piele sensibilă, cu un capac de culoare albă, pentru mine, avantajele sale principale - lipsa unui miros de sudoare în brațe și neutralitatea totală. În timp ce nu am observat nici petele de deodorant de pe hainele ei # 33; Nu pot spune că el este foarte puternică protecție împotriva umezelii, mi se pare, în căldură sau zapuseala toți trebuie să transpire decât orice beneficiu. Cu mirosul tuturor aplicației pentru o utilizare ușoară de zi cu zi cel mai mult. Dar eu cu siguranță nu am încredere în etichetele de pe etichetă că este suficient timp de 48 de ore, și nanoshu în fiecare zi pentru a merge undeva. Soțul se bucură de uscat uscat, dar cumva frică să încerc, am axile foarte sensibile ale pielii, nu doriți să utilizați astfel de măsuri drastice.

- Am fost atât de albastru, mi-a plăcut, dar într-un fel nu mov bere.
Și acum, cu roșu, în general, aprox.

- I aloe gel holikaholika funcționează bine ca antiseptic (de miros), plus ajută cu iritare la bărbierit.

- Foarte misto Korres. Există două dintre ele, dar, de fapt, cele două sunt absolut pete albe pe inodore și deodorante, de asemenea, nu a observat. În cazul în care soarta Letual află acolo și să cumpere, foarte rar, că undeva acolo. Cumparata la Tverskaya, Savelovskaya în TC RIO Dmitrovka.

- Și am deodorant Garnier neo (crem) ajutor excelent de mirosul de subsuori.

- Antiperspirant Odaban, le folosesc. Nu sudoare, nu, nu miros, nu pete - pe ea și antiperspirant.

- Am prea folosit pentru a usca uscat folosit, da, a ajutat, dar nu a fost meritat. Am citit că provoacă cancer la sân, pentru că dacă te gândești la sudoare - este destul de un proces natural, și apoi doar să nu mai faci acest lucru, vizual nu sudoare, dar se acumulează în interior. În general, acesta este în valoare de raftul meu acest uscat uscat și praf.

- Eu folosesc uscat uscat miros, dar foarte rar. Înainte de un eveniment important, de exemplu, am folosit pentru a utiliza o dată pe săptămână, și apoi a uitat despre ea, dar sudoare a devenit mult mai puțin. Ce fel de magie - nu știu.

- Garnier mingii invizibil. Este numit.
Judecând din cele de mai sus: la fiecare propriul său.
O pată galbenă cu o haină albă am găsesc un amestec de amoniac, sodă și de spălat vase zâne. Dar raportul nu poate aminti.
Volare chiar taxiuri.


Și se poate recomanda unele sudoare deodorant mai bine?

Krasotulya.ru recomandă # 33; # 33; Trebuie doar să încercați # 33; # 33;