umplutura de casă

umplutura de casă

Gândește-te cât de multe feluri de mâncare minunate pot fi preparate cu carne tocată! Acest chiftele de casă blând, sarmale și caserole parfumate, roz și stratificat, și chiar plăcintă osetin picant cu carne - și pur și simplu nu le amintesc. În plus, umplutura de casă este un produs foarte economic - pentru prepararea acestuia poate fi utilizat în aproape orice parte a carcasei, iar produsul finit este convenabil pentru a stoca pentru o utilizare viitoare.Cum de a alege carne pentru umplutura

Primul pas este de a evalua aspectul - culoarea, prezența petelor, adâncituri, filme etc. miel de culoare și de carne de vită ar trebui să fie de culoare roșie, carne de porc și de vită - roz. Dacă vorbim despre culoarea grăsime, atunci indiferent de ce tip de carne ar trebui să fie de culoare albă.

Mai bine pentru a da preferința pentru o bucată de o distribuție uniformă a grăsimii pe întreaga suprafață. zavetriny Lumina destul de acceptabil, dar filmul mucoase și pete indică carne învechire.

Pentru umplutura de origine trebuie să cumpere mai multe tipuri de carne. Rețetele standard folosesc carne de vită macră și grăsime de porc în raportul mediu de 70:30. Mulți, de asemenea, se adaugă la amestec un pic de pui - se va face mai multe alimente licitație.

umplutura de casă


Rețeta tradițională pentru umplutura de casă

700 de grame de carne de vită macră,

300 g de mediu de grăsime de porc,

2 felii de pâine albă,

1 ceapa mare,

5 catei de usturoi, medii

ulei vegetal pentru prăjit

condimente și piper după gust.

spălare carne, uscată și carne tocată împreună cu ceapă și usturoi. Se toarnă pâine lapte și să-l așa cum ar trebui să fie topit. Atunci când este suficient de moale, ușor stoarceți și atașați la umplutura.

Adăugați ou, sare, piper și condimente. Toate se amestecă bine. amestec și Satisfăcător savuros carne gata. Acum, acesta poate fi adăugat la orice fel de mancare sau folosite pentru a prepara burgeri apetisante.

Sfaturi pentru gătit de carne de vită

- ou folosit pentru masa de lipire și pentru a conferi umplutura consistenta dorita;

- pentru amestec adeziune mai bună poate fi adăugat la ea niște cartofi;

- pentru a face umplutura gust mai corpolent, ar trebui să-l descurajeze bine, cu forța de a arunca în masă de la o palma la alta sau lovind-o pe masă;

- nu ar trebui să fie adăugate la amestecul de carne de miel - l-ar ucide gustul altor tipuri de carne; de la este mai bine să se pregătească o umplutura separată;

- carne de iepure perfect cu pui - ca rezultat amestecarea lor se întâmplă produs surprinzător de blând;

- carne tocată comunica suculență poate de zahăr (o linguriță la 1 kg de carne ar trebui să fie suficientă);

- țelină uscate adăugat la amestec se va îmbunătăți gustul cărnii;

- este recomandat să adăugați în condimentele mărunțite în prealabil - acestea vor contribui la o siguranță mai pe termen lung a produsului.

În concluzie, trebuie remarcat faptul că, din cauza produsului accesibile și utilizate pe scară largă, cum ar fi carnea de vită, rândul său, întotdeauna foarte gustoase. Abundența de delicii culinare cu utilizarea sa se deschide usa pentru noi experimente culinare.