Umflați mâinile la domiciliu, 11 sfaturi

În ciuda ritm rapid de atac și de atac superpodhody, și toate suplimentele seturi picătură în lume, volumul mâinilor tale a rămas la fel? Noi știm cum să-l repara!Este posibil pentru a pompa mâna la domiciliu la limita? Desigur! În acest articol veți găsi sfaturi importante pentru a crește volumul de mâini, precum și să învețe structura de antrenament eficient care efectuează cu ușurință la domiciliu. La urma urmei, noi - băieții creative, formarea noastră este obositor și fără echipamente scumpe. Dovada acestui - 11 sfaturi prietenos pentru a umfla mâinile.

mâinile 1. Să ne să se odihnească

care lucrează în mod constant prin mâinile tale, nu le da o șansă să crească. muschii bratului sunt mici, ele suprasolicitat cu ușurință. Furnizarea de mâini nevoie de odihnă, iar apoi va fi capabil să le lucreze mai greu.

Nu lucrați la capacitate în timpul unui antrenament, pentru a primi doar un sentiment plăcut!

2. Urmați acest antrenament pentru mâini

După o pauză de două săptămâni, efectuați următoarele exerciții pentru puterea brațului. Tu leagăn mâinile la domiciliu de două ori pe săptămână, timp de 6 săptămâni. Veți avea nevoie apoi o altă pauză de 7-10 zile, iar apoi trebuie să repete ciclul cu o greutate mai mare. Poate vom fi în măsură să te sun „pe cei slabi“?

Training pentru pompare gantere mâini

Umflați mâinile la domiciliu, 11 sfaturi
Umflați mâinile la domiciliu, 11 sfaturi

De asemenea, se adaugă o zi de antrenament pentru piept / umăr și antrenament picior zi.

3. Antreneaza forta ta

Sa dovedit a fi cea mai mare activitate atunci când exercitarea banc de presa franceză cu gantere. urmată de curbarea și așezându exercițiu vertical. Încercați să crească greutatea cu 5% pe săptămână, atunci când se efectuează buclat.Umflați mâinile la domiciliu, 11 sfaturi

Practic programe de formare includ biceps bucle. Din anumite motive, nimeni nu trage-up-uri, inclusiv exercitarea lor, utile numai pentru partea din spate. De fapt, cu un mâner îngust pull-up-uri - acesta este un exercițiu excelent pentru biceps, creste masa musculara si forta. Dacă se poate efectua în mod corect o mai convențional 10 pull-up-uri. încercați să trageți greutățile, cu atât mai puternică deveniți, greutate mai mult puteți câștiga. Cu condiția, desigur, să mănânce în mod corespunzător.

Întinzându după exerciții cu mâinile va ajuta să vă recuperați. Există dovezi că întindere de mușchi și lungește fascie. Acesta poate fi reprezentat ca un ciorap alb pe partea de sus a mușchiului, care poate limita creșterea acesteia. Cu cât o deschide mai mult, cu atât mai multe oportunități va trebui să crească cantitatea de mâini. Întinzându fascia nu este posibil cu yoga scurt. Cu toate acestea, 45-60 se întinde a doua cu greutăți bine ajuta în acest sens.

6. brațul Swing

antebrațele sunt de multe ori o problemă atunci când vine vorba de pompare mâini mari la domiciliu. Dacă antebraele sunt slabe, pur si simplu nu se poate ridica greutatea de care aveți nevoie pentru a pompa biceps. Utilizați tija Fretboard. Acest lucru este extrem de util, deoarece lucrările cu un gât gros poate crește puterea de prindere. În cazul în care mânerul nu este ușor până când nu sunt, nu veți realiza nici un progres va fi dificil. Antrenament pentru antebrate, puteți găsi aici.

7. tren picioarele!

corp de tren picior are nevoie într-un astfel de mod anabolizant, care excesul vine de hormon de creștere. Acest lucru înseamnă că alte grupuri musculare vor primi, de asemenea, cota lor. Asigurați-vă prieteni cu genuflexiuni. complexă „bună dimineața“ și atacuri. Relaxați-vă după o zi de formare picioare pentru a recupera pe deplin. EXEMPLU antrenamente pe.

Programul - cum a pompa rapid picioarele

Umflați mâinile la domiciliu, 11 sfaturi
Umflați mâinile la domiciliu, 11 sfaturi