Ulei mineral pentru constipație la pisici - Sfaturi pentru utilizare

Ulei mineral pentru constipație la pisici este utilizat pe scară largă. Aceasta este cea mai frecventă problemă, care se referă la iubitorii veterinar pisica. Cât timp nu ar trebui să fie un scaun pentru a identifica constipația pisica? Constipatia în medicina veterinară este lipsa de defecare mai mult de 2 zile. Să încercăm să dau seama ce să facă proprietarului la momentul întârzierii unui scaun într-un animal de companie, cum să-l ajute prin utilizarea parafină lichidă, ce efect are ulei pe corpul pisicii, așa cum se poate da și ceea ce trebuie să știți despre modul în care îngrijirea proprietarul utilizarea acestuia.Ulei mineral pentru constipație la pisici - Sfaturi pentru utilizare

Care sunt proprietățile acestui medicament?

ulei de vaselina, obtinerea de interior, formează o peliculă alunecoasă, care nu are nici o proprietate de absorbție în intestin. Se lubrifiază pereții tractului digestiv, prin aceasta nu numai că a facilitat trecerea de scaun, dar, de asemenea, se diluează conținutul lor. Filmul format pe pereții intestinali, nu absoarbe produsele jumătate în intestine, prevenind astfel organismul de substanțe otrăvire stagnante.

Datorită acestui set complex de fecale blocat în intestine de pisici, din organism in mod natural, complet fără a provoca nici un disconfort animalului de companie. Cu acest instrument, puteți preveni sau chiar pentru a elimina smocuri de lână, care duc adesea la blocaj intestinal la animalele cu părul lung.

Este imposibil de purtat folosind ulei de vaselina, deoarece recepția inutilă poate duce la disfunctii ale organelor digestive și ca o consecință, formarea de constipație cronică într-o pisică.

Contraindicații de droguri și efectele sale secundare

Ca orice medicament, vaselina pentru pisici are contraindicații. În orice caz, nu poate fi aplicată în următoarele cazuri:

 1. Atunci când pisicile sunt ulcere în organele digestive.
 2. Boli infecțioase ale organelor interne.
 3. Când conectarea sau volvulus.
 4. Dacă sunteți hipersensibil la medicament.
 5. Atunci când există sângerare în intestine de pisici.
 6. Când sarcina.
 7. La temperatură ridicată și febră.

Aplica vaselina pentru pisici poate fi numai după consultarea unui medic veterinar. În cazul în care preparatul nu este adesea utilizat în doze desemnate de experți, de obicei, nu apar efecte secundare. Prezența efectelor secundare depinde de mijloacele cât de des este folosit. Rar pot să apară: • Formarea nodozități în intestin.
 • Eliberarea spontană a uleiului din anus.
 • Dezvoltarea lipsei de vitamine liposolubile.

dozare

Înainte de a da o pisica o parafină lichidă, pentru a fi sigur, el a avut o blocare obișnuit, nu este o afecțiune cronică sau blocarea intestinului. Mulți proprietari se vor topi întrebarea: cât de mult pentru a da un pisoi ulei care a fost un tratament eficient? Dacă nu există alte indicații medic veterinar, aceasta înseamnă de obicei este dat în doza următoare: 5 până la 10 ml la un moment dat.

Ulei mineral pentru constipație la pisici - Sfaturi pentru utilizare

Cât timp trebuie să treacă după ce medicamentul a fost dat un pisoi? De obicei, puii golirii are loc 3-5 ore după administrare. Cât durează acțiunea veni de ulei vaselina, depinde de neglijarea problemelor de timp, cu un scaun, adică afectează numărul de zile din animalele de companie nu a fost un scaun, iar caracteristicile individuale ale unui pisoi.

În cazul în care animalul după această dată nu a mers la toaletă, el poate da încă 5 ml de ulei, și aproximativ o oră după încă 5 ml. Este important să ne amintim că doza timp de 24 de ore nu trebuie să fie mai mult de 20 ml. Trebuie să știi că medicamentul va funcționa numai dacă un pisoi da un domeniu de aplicare plin de mijloace. Este necesar să se umple complet uleiul intestinal.

Vaselină va ajuta pentru a rezolva un simptom al bolii - o întârziere de un scaun, dar nu va rezolva problema care a cauzat această condiție.

Metode cabane pisică medicament

Uleiul mineral este mai bine pentru a da la rădăcina limbii, cu o seringă cu un ac îndepărtat anterior, este mai convenabil să o facă împreună. Trebuie să se așeze pisoi pe genunchi, trage piei, astfel încât el înclină capul într-o parte. Cel mai bine este de a oferi medicamentul un pisoi dimineața, animalul nu a mâncat, sau după administrarea agentului a avut poate să apară vărsături.

Nu este nevoie să se introducă animalul culcată de droguri, în caz contrar se poate ajunge în tractul respirator la același efect nedorit poate provoca injectarea bruscă a fondurilor.

Dacă pisica are constipație severă, atunci acesta poate fi pus klizmochku. Pentru a face acest lucru, farmacia trebuie să ia cea mai mică clisma și a pus destul de un pic de medicamente. Efectul dorit al introducerii acestor fonduri se va face și o cantitate mică de vaselina.

Prevenirea constipație

Pentru proprietarul nu a trebuit să se gândească la tratamentul întârzierii unui scaun, atunci trebuie să se gândească la prevenirea constipației. Aceste măsuri includ:

 1. Pieptănat pisoi cu parul lung.
 2. Purificarea tractului gastrointestinal folosind fitominov pentru forțarea lână din intestin.
 3. Trebuie să dăm regulat o pisica de legume, care conțin fibre și o treabă bună de curățare a intestinului.
 4. Ei bine stabilit produse lactate daca le dai pisoii în fiecare zi, este posibil să se evite problemele cu un animal de companie scaun.

Uleiul mineral este mijloace inofensive prin care tratamentul constipației la pisici încetează de a rezolva probleme. Dar trebuie să ne amintim că acest lucru este încă un medicament și utilizarea frecventă poate duce la probleme grave cu sănătatea pisoi. proprietarul atentă poate înconjura îngrijirea dumneavoastră pentru animale de companie și utilizarea de măsuri preventive și examene profesionale periodice va fi posibil, pentru a evita această problemă.