Uita-te la filmul Bride of Chucky online gratuit de bună calitate

Despre filmul „Bride of Chucky“

„Bride of Chucky» (Bride of Chucky) - aceasta este o alta, iar a patra parte a "jocuri pentru copii". Aventura Chucky papusa continuă, iar acum maniacul este în mâinile fostului său iubit Tiffany. Fata fermecător sews parțial distrusă după următoarea luptă, iar corpul este exact aceeași păpușa, dar în aparență o femeie și rochia miresei. Chucky nu a fost folosit pentru a sta pe un raft în compania unei păpuși fără suflet ca decorațiuni interioare, și foarte curând el preia cauza lui favorit.


Sufletul ventilatorului fata moarta de magie voodoo ar putea fi mutat la corpul de o păpușă pe care ea îl însoțească să devină la fel cum a făcut-o. Tiffany, care nu a avut de așteptat o astfel de schimbare în viața sa, asimilat rapid într-un aspect nou și se alătură cu bucurie Chucky, stând în picioare cu el, în același timp.


Pentru a face o crimă în comun și cele mai întunecate ritualuri de cuplu are nevoie de unele amuletă vechi pe care le puteți obține numai în New Jersey. Deci, în aventurile lor se găsesc, fără să vrea embroiled tineri casatoriti fericit pe drumul lor acolo pentru o vacanță comună și „accidental“, luând cu el pe drum cu două păpuși drăguț. Ei nu puteau imagina că în călătoria îi așteaptă ...

Bride of Chucky - ceas on-line

Există erori sau probleme cu filmul? Să ne!

Spune-i unui prieten despre impresiile sale:

Uita-te la mai multe filme gratuite:

de film online și coloana sonoră

HDrezka.me - suntem cel mai bun film online gratuit, în lume, în calitate bună HD!

Descărcare formulare.
Stai o secundă.