Uita-te la filme online gratuite de aur de bună calitate

Despre filmul „Aur“

Filmul este o ecranizare a celebrei opere de Mamin-Sibiryak filosofică, mai degrabă decât. Arată istoria ridicarea și căderea, păcate și pocăință, lupta nesfârșită între bine și rău, războiul de îngeri și demoni. Povestea cât de incredibil om schimbat brusc devine proprietarul o mulțime de bani, și, pe nedrept, ca apar de nicăieri vicii, până în prezent invizibile altora.


Familia Bragin este în stare de șoc, executorul instanței ia o decizie privind recuperarea fratelui datoriei card de lipsă. Suma atat de mare incat in cazul in care vinde un mic magazin, care aduce un venit constant, o casă și toate bunurile, banii pentru a rambursa datoria, nu este suficient. Pentru a calcula data țintă - două luni, în caz contrar acesta va fi confiscate pe proprietate, dar Gordey Bragin, atât fratele debitorului, va fi pus în închisoare. Ce urmează? Rușine și sărăcia.


Inutil să argumenteze, hotărârea se face, Gordey afectat de îndoieli, poate scădea totul și fugi? Dacă prins, va fi mai rău decât este acum, silnică nu poate fi evitată, iar eroul de doi copii.
Rescues mina de aur de familie descoperite în mină. Bragin rambursa datoria, dar a venit o nouă probleme, o mulțime de bani sunt atrase de semenii vicioase care doresc să profite de bogăția.

Aur - ceas on-line

Există erori sau probleme cu filmul? Să ne!

Spune-i unui prieten despre impresiile sale:

Uita-te la mai multe filme gratuite:

de film online și coloana sonoră

HDrezka.me - suntem cel mai bun film online gratuit, în lume, în calitate bună HD!

Descărcare formulare.
Stai o secundă.