Uita-te la filme online gratuite a doua zi după mâine în bună calitate

Despre filmul "The Day After Tomorrow"

Terenul este ficțiune de film dezastru „The Day After Tomorrow“, spune povestea a modului în care planeta a fost aruncat într-un abis de cataclisme globale.


Ca urmare a încălzirii globale încep să topirea ghetarilor în masă, iar acest lucru la rândul său, duce la o reducere drastică a temperaturii globale a apei oceanului. Pentru tot ceea ce se întâmplă urmează un om de știință pe nume Dzhek Holl. După ce a finalizat o serie de studii, el ajunge la concluzia că, în curând clima de pe planeta sa schimbat radical. Fără să se gândească de două ori și-a exprimat Hall teoria sa a guvernului SUA, dar ei nu l trăda nici un sens, fiind sigur că planeta devine mai caldă, cât mai curând, iar în viitorul apropiat nu se va schimba nimic.


În acest moment, fiul profesorului Hall cu un grup de alți studenți a plecat la New York pentru a participa la testul de intelectual. Cu toate acestea, odată ce acestea sunt în oraș, începe să se întâmple tot felul de dezastre. În primul rând se ridică furtuna incredibil de puternic, apoi pur și simplu inundă străzile, și în curând întreaga New York, se transformă într-un patinoar imens patinaj. Și acest lucru se întâmplă în toată planeta.

A doua zi după ziua de mâine - ceas on-line

Există erori sau probleme cu filmul? Să ne!

Spune-i unui prieten despre impresiile sale:

Uita-te la mai multe filme gratuite:

de film online și coloana sonoră

HDrezka.me - suntem cel mai bun film online gratuit, în lume, în calitate bună HD!

Descărcare formulare.
Stai o secundă.