Udare automată mâinile - instalare circuit în secțiunea foto, video

Vă recomandăm să vizitați

Dar cel mai important avantaj al acestei metode de umidificarea este faptul că sistemul de auto-irigare permite utilizarea economică a apei, aducându-l în mod direct la rădăcinile plantelor, și udarea terenurilor inutile. Cu udare corespunzătoare de mai multe ori crește randamentul diferitelor culturi horticole.Există, de asemenea, dezavantaje mici ale utilizării unor astfel de sisteme în țară. Chiar dacă faci toată munca ce faci cu mâinile tale, va trebui să cumpere echipamente și materiale diferite. Deși componentele și sistemele finite sunt mai ieftine, dar pentru a colecta toate, trebuie să aibă abilități de un lăcătuș și electrician. De asemenea, acest inconvenient poate aduce defectarea sistemului de apă sau absența acestuia pe site-ul. Dar aceste probleme sunt rezolvate prin repararea de alimentare cu apă sau utilizarea unor surse alternative de apă.

2 Auto-irigare - specii și oportunități

Există mai multe opțiuni pentru irigare automată în țară, a căror producție este posibil cu propriile mâini. Fiecare tip este folosit pentru a atinge anumite obiective:

  • irigare prin picurare;
  • irigare;
  • subterane de irigare.

sistem de irigare prin picurare este considerat a fi cel mai economic din punct de vedere al utilizării apei. După cum se vede în imagine, este realizat din țevi din polipropilenă sau din plastic, montate între rânduri de flori, plante sau paturi de flori. acestea sunt instalate la o distanță scurtă de la sol, ținând cont de faptul că, atunci când udare este de a absorbi sistemul de rădăcină posibil. Apa este alimentată direct în sol prin linii intravenoase speciale, construit pe întreaga lungime a țevii.

Astfel, frunzele și tulpinile sunt uscate, care negates riscul de degradare sau de coacere în soare. Salvarea de irigare automată prin picurare este faptul că apa este furnizată direct la locul de udare, și nu pulverizat pe întregul teritoriu, ceea ce crește și durata de viață a întregului sistem și reduce consumul de apă, pentru care este necesară în fiecare rezident de vară să plătească.Udare automată mâinile - instalare circuit în secțiunea foto, video

În fotografie - sistemul de irigare automată

Opțiunea metoda de irigare automată de udare este, de asemenea, considerată a fi eficace și nu mai puțin populare. Principiul de funcționare este irigat prin stropire cu apă în mod uniform pe întreaga suprafață. Ea produce irigare de înaltă calitate și umidificarea simultană că efectele benefice asupra plantelor, restabilirea saturației de frunze în căldura intensă.

Organizarea unui udare, va fi necesar să se monitorizeze în mod constant că umiditatea din stânga în sol. Dacă lăsați sistemul pornit pentru o lungă perioadă de timp, solul a fost plin de umiditate, nu-l și bălți din formular se vor absorbi pe suprafață, și după uscare - scoarța terestră, împiedicând fluxul liber de oxigen. Dar, cu metoda de stropire, trebuie să includă un sistem de seara sau dimineața devreme la soare strălucitor nu arde plantele.

Avantajul acestui sistem este abilitatea de a utiliza cu apă a diferitelor îngrășăminte. De obicei, astfel de sisteme avtopolivom aranja pentru peluze mai frecvent (observate în fotografie).

Udare automată mâinile - instalare circuit în secțiunea foto, video

Foto sistem automat de udare pentru gazon

Subsurface de irigare - o metodă mai sofisticată de irigare. propriile lor mâini pentru a face acest lucru va fi extrem de dificil, și este folosit în principal pentru irigarea anumitor culturi sau pomi ornamentali. Conform principiului său al acestui sistem este de lucru ca irigare prin picurare, numai tubul echipat cu găuri mici, prin care apa este injectată în sol, se toarnă în imediata apropiere a aterizare. Un exemplu este prezentat în fotografie. Apa este livrat direct la rădăcini, fără a uda suprafața solului, în același timp. Prin urmare, crusta de pe pământ după ce este format, iar sistemul de rădăcini de plante va fi capabil de a obține pe deplin oxigen.

Dacă nu ați decis dacă doriți zona de irigare automată, sau nu știu cum de a alege sistemul de care aveți nevoie pentru a găsi informații despre ce plante sunt potrivite pentru unul sau celălalt sistem. instalația de aspersoare este mai convenabil pentru flori, copaci și peluze. Apa este furnizată la locul de udare a aspersor speciale. Irigarea prin picurare este utilizat în principal pentru îngrijirea de arbuști, paturi de flori, diapozitive alpine și garduri vii. De asemenea, este foarte convenabil pentru umidificarea în sere și paturi de flori în grădină.

3 Instalarea sistemului de picurare - trebuie să faci?