Tusea Inhalarea la instrucțiuni de utilizare la domiciliu

„Wow“, - M-am gândit, și a urcat la Internet. Pentru un interes pentru a vedea prețul acestor medicamente.

„Wow!“ - Am plâns când a văzut numerele. Wow lovitură bugetului se dovedește!Dacă doriți, pentru a evita cheltuielile inutile, ar trebui să știți că există o alternativă mare la medicamente scumpe - Inhalare Tuse!

Din articol, veți învăța:

Inhalare Tusea: cum se face la domiciliu

Tusea Inhalarea la instrucțiuni de utilizare la domiciliu

Ce este o tuse?

Tuse - nu cealaltă, ca o reacție la nivelul mucoasei gâtului și iritarea bronhoconstricției (inflamație). caile respiratorii noastre incearca sa scape de mucus si sputa folosind un vydoha- ascuțit spasm reflex și de a obține o tuse.

Cauza tusei poate servi ca un hit in cailor aeriene, a unui corp străin, și boala. A poate fi o multitudine de boli:

Si mult mai mult.

Diferite motive provoca diferite tipuri de tuse:

Care sunt diferențele și tuse uscată?

Doctorii sunt de asemenea numite „non-productive“. Într-adevăr, este foarte obositor, iar utilizarea aproape nu aduce ca flegma (mucus) nu pot fi separate.

Tuse servește de asemenea ca eliminarea bacteriilor din tractul respirator și aduce un sentiment de ușurare.

de multe ori am spus, și repet că trata orice boală mai bine integrată. În cazul tusei asistenții dumneavoastră au devenit stimulatoare ale sistemului imunitar (ceaiuri de plante și infuzii, băuturi vitamine), se încălzește comprese, clătire, și, desigur, de inhalare.

Tratamente Denumire inhalare provine din cuvântul latin «inhalo» - inhala. După cum a sugerat Wikipedia, esența procesului - inhalarea medicamentelor sub formă gazoasă (noi cu voi știi din copilărie - mama care nu este obligat să respire pe cartof fierbinte).

Cum inhalării tuse uscată

Scopul procedurii în acest caz - pentru a calma durerea de crampe și consolidarea spută.

Soda inhalare

Sau alcalin. Se diluează o jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu într-o ceașcă convențională de apă fierbinte, apoi se toarnă soluția în inhalator. Inhalatorul se poate face prin: rândul său, pâlnia de hârtie groasă, introduceți capătul îngust în ceainicul de scurgere, și aproape de o largă aduce fata ta. Inhala vapori fierbinți 5-10 minute.

Inhalarea uleiului

Pentru această procedură, ulei de eucalipt adecvat, cătină, trandafir sălbatic, pin - in - general, cele care au un puternic efect antiseptic.

Pune câteva picături de ulei în apă caldă pentru inhalare, și de respirație timp de aproximativ 15 minute.inhalare fierbinte

După cum sugerează și numele, apa pentru această procedură va avea nevoie de apă mai caldă, aproape de fierbere. Se poate utiliza pin sau ulei de eucalipt, și puteți face ceapa obișnuită sau usturoi.

Feriți-vă - să nu ardă feribot!

Procedura va fi scurt, nu mai mult de 5 minute, dar este foarte eficient.

Inhalarea nebulizator

Pentru unii poate părea ca un cuvânt nou, și cineva în conformitate cu da din cap: „! Lulu“

Tusea Inhalarea la instrucțiuni de utilizare la domiciliu

În primul rând, probabil, va fi mama copiilor mici (deoarece copilul nu poate face respirație inhalator convențional și tratamentul cu nebulizator se transformă copiii în joc 🙂). Micul fiica unuia dintre mama prietenului meu se întreabă: - Vino din nou, va suna elefant! Și da, nebulizatorul este într-adevăr a făcut în formă de elefant - Cred că e un mare producătorii de aparat truc de marketing în limba copilului).

Deci, acest dispozitiv medical, de fapt, o combinație între un compresor mic, furtun și duză. Soluția a fost turnată compresor pentru inhalare, care este transformat într-un dispozitiv pentru aerosoli. Aerul este saturat cu particulele de medicament este pompată printr-un furtun la duza in sine, care ne pune în față și în mod activ respira (sau, în cazul în care setul include un purtător de cuvânt introdus în gură și respira)!

Nebulizatoare sunt de 3 tipuri:

  • ultrasunete
  • compresor
  • mesh nebulizatoare

Fiecare dintre ele este frumos în sine, și se descurcă cu funcția sa, singura diferență este în prețul și dimensiunea dispozitivului.

Cel mai scump este un nebulizator mesh (7 000), și cel mai accesibil și, în principiu, cel mai popular - cu ultrasunete (2500 - 3000 ruble). Pot fi cumpărate aici. Potrivit comentarii și toți indicatorii de acest lucru este cel mai bun. Alegerea este a ta!

Soluții pentru inhalare prin tuse și răceală

Tusea Inhalarea la instrucțiuni de utilizare la domiciliu

Atunci când tuse uscată face nebulizator prin inhalare cu astfel de soluții (fiecare reteta este destul de aplicabil pentru copii):

Asta-i drept - apa minerala de obicei! Se toarnă apă în dispozitiv, după ce permite bulele de gaz să părăsească (doar pentru acest lucru preîncălzirea).

Excelent subțiază mucus și facilitează starea pacientului. Saline cumpăra de la farmacie, utilizați fie solo, fie în combinație cu aceeași apă minerală.

Atunci când umed obiectiv tuse inhalare - pentru a accelera procesul și de a stabili efectul. Suntem tratați:

  1. Nebulizator - folosind aceeași apă minerală sau soluția salină (aceste compoziții potrivite pentru ambele tuse).
  1. Inhalarea sau furatsilinom Mukaltin - accesibile și familiare tuturor din tablete din copilărie. Se diluează un comprimat într-un pahar cu apă, umple un nebulizator sau ceainic si respira 5-7 minute.
  1. vapori din plante - pentru prepararea cafelei de musetel, salvie, piept de colectare, conservarea și completați în inhalator. Durata tratamentului - 5-10 minute.

Face tuse inhalare în mod corespunzător: Sfaturi

Și asigurați-vă că să acorde o atenție la contraindicații:

  • Temperatura corpului peste C 37,5
  • epistaxis
  • Insuficienta cardiaca, stare post-infarct, ateroscleroza cu afectarea funcției cerebrale
  • intoleranță individuală oricare dintre medicamentele incluse în soluția pentru procedura

Inhalare Tuse - o metodă eficientă de tratament. Dacă ceva din lista de mai sus se aplică pentru tine - din păcate, trebuie să aleagă o altă metodă de tratament. Dacă nu - respira adanc, tratate mai rapid și să se întoarcă în formă de top!

Reguli de Feng Shui