Tuse pe timp de noapte la adult cauzele tusei nocturne

Tuse - este o reacție de protecție naturală a corpului, care ajută la clare bronhii.

Se întâmplă ca o tuse sau chiar mai rau pe timp de noapte. Este epuizant și în mod normal nu se sprijină.Cauzele tusei nocturne

Tuse pe timp de noapte la adult cauzele tusei nocturne
Accesele de tuse nocturne la un adult provine din faptul că pacientul este o lungă perioadă de timp într-o poziție orizontală fixă ​​și nu se poate șterge în mod corespunzător în gât, dar nu este singurul motiv.

În acest moment al zilei, toate procesele din organismul uman încetinește. Circulația sângelui și absorbția de mucus la nivelul nasului și gâtului nu apar la fel de activă ca spută, cauzand tuse, se acumulează în gât.

Nu trebuie să uităm că fiecare tuse și puternică nu face excepție, este un simptom al unei anumite boli. Mai mult, tusea poate fi fie uscate sau umede.

Cel mai adesea, tuse nocturnă la adulți se dezvoltă în astfel de boli:

Dacă o persoană are astm, tuse-l lung. Ele pot dura mai mult de o oră și în mod semnificativ mai rau pe timp de noapte. O astfel de tuse se caracterizeaza prin flegma abundente, durere severă în abdomen și piept.

tuse uscată puternica in timpul somnului se întâmplă atunci când infecția virală, atunci când există o inflamație a mucoasei nazale. Nu numai în timpul zilei, dar pe timp de noapte deranjat de respirație a pacientului care declanseaza acumularea de secretii bronsice. Ca urmare a ajuta reflexul de tuse secrețiile din organism.

Încă indisolubil legată am două concepte - tuse și bronșită. Este pur și simplu imposibil de a fi bolnav cu bronșită și nu a suferit de atacuri de tuse, mai ales pe timp de noapte. Chiar la începutul bolii, tuse uscată și frecvente de noapte, și după un timp există mucus. Caracteristica de bronsita este o tuse care îngrijorează pacientul până la recuperarea și chiar preparate injectabile sunt uneori necesare pentru adulți bronșită.

Cand noaptea tuse se dezvolta tuse convulsivă, el a fost însoțit de copioasa. Tusea pacient, în acest caz, de multe ori latră. Pacientul marchează spasm:

Tusea voma se termina.

tuse noapte fără febră

Tuse pe timp de noapte la adult cauzele tusei nocturne
Există situații în care un adult nu are alte simptome, cu excepția tuse. De obicei, oamenii nu plătesc în mod special atenție la tuse fără febră și slăbiciune generală. Vizitele la medic sunt amânate pentru o lungă perioadă de timp până la începerea alte probleme de sănătate.

Mulți cred că un puternic, tuse uscată de noapte - simptome de boli pulmonare si a bronhiilor. Cu toate acestea, acest lucru nu este toata lista de boli în care pacientul suferă spasme în bronhii.Cauzele tusei, atunci când nu există nici o temperatură:

 1. reacții alergice;
 2. fumat frecvente;
 • boli oncologice;
 • insuficiență cardiacă;
 • tuberculoză pulmonară;
 • esofagita.

Surprinzător, cauzele atacurilor nocturne sunt adesea asociate cu operația gastrică afectată. Este vorba despre boala esofagita. Dacă o persoană este complet sănătoasă, aciditatea conținutului stomacului are un anumit nivel. Clapa, sau este numit, de asemenea, sfincterului, previne acidul gastric în esofag, și într-o stare normală de funcționare strânsă.

Dacă a existat o creștere a nivelului de aciditate în stomac și sfincterului nu este pe deplin închide esofag, conținutul stomacului aruncat treptat înapoi în esofag. In acest moment, pacientul suferă de reflux de acid severă în esofagul inferior, în cazul în care receptorii de tuse. Astfel de atacuri nu au loc în timpul zilei și pe timp de noapte doar într-o poziție orizontală a corpului.

La pacienții adulți cu arsuri la stomac pot fi ușor determinate. Când ne referim la medicul gastroenterolog recomandă să limiteze sau să elimine complet din dieta alimentele care pot provoca defectarea valvei esofagiene. Aceste produse includ:

Pirozis poate provoca alimente, care include menta, mentol.

Medicul va trata mijloacele de pacient, elimină rapid aciditatea crescută a stomacului, medicamente omez, omeprazol. După câteva zile de tratament, tuse nocturne la un pacient va trece complet.

O altă tuse uscată puternică pe timp de noapte provoacă rinita din spate. Un alt nume pentru această boală - rinofaringita (inflamație a nasului și a gâtului). Inițial, pacientul va simți o gadila în cavitatea gât, și apoi adăugați-l la tuse. Acest simptom este pur și simplu imposibil pentru noi să se oprească, chiar și cu ajutorul pilulelor.

Atunci când rinita rinofaringita este nu numai în gât încă simțit prezența mucus vâscos, care este dificil de suflat, tuse sus.

Poate că medicii vor numi:

 • soluții uleioase lavaj și sare nazale;
 • o multime de băuturi calde;
 • vasoconstrictor, spray-uri antibacteriene;
 • antihistaminice.

Este important nu numai pentru a trata în gât, dar de multe ori aerisirea, face curățare umedă în casă. Acestea sunt doar câteva modalități de a scăpa de tuse nocturne si cauzele sale.

La dezvoltarea de inima si boli vasculare, tuse nocturna este foarte similar cu bronșic. O astfel de condiție este numită inima bronșită. Semnalează necesitatea urgentă de a vizita un medic sau cardiolog ar fi o îmbunătățire doar într-o poziție de ședință.

Din această tuse nu va scăpa de, în cazul în care nu sunt tratate cauzele principale ale acesteia.

Cum să te ajute

Tuse pe timp de noapte la adult cauzele tusei nocturne
Impreuna cu tratamentul tusei condiții prealabile, pacientul trebuie să ia măsuri pentru a îmbunătăți sănătatea. Deci, este recomandat să umidifica aerul din camera unde se întâmplă cel mai adesea. Aerul uscat și cald este sigur de a provoca uscarea mucoasei nazale și tuse toată noaptea.

Mai ales relevant este recomandarea pentru sezonul de încălzire, în cazul în care casa este uscat și fierbinte. Puteți pune prosop umed bateria sau așezați în apropierea ei bol de apă rece, pentru a îmbunătăți climatul în cameră. Mod ideal umidificarea - ar fi de a folosi un umidificator special.

Pentru prevenirea tusei este util să se bea în timpul zilei, o mulțime de fluide. În mod tradițional, vorbim despre cantitatea de cel puțin 2 litri pe zi. Această metodă ajută la satura organismul cu umiditate pentru:

 • creșterea cantității de mucus;
 • lichefiere și retragere rapidă.

Ei bine, ajuta apa minerală alcalină, ceaiuri de plante și infuzii de plante, miere și lapte. Dar nu se poate bea o mulțime de apă înainte de a merge la culcare, sau poate înăbuși o cantitate mare de flegma.

În plus, aveți nevoie pentru a face inhalare la o tuse uscată. Dacă tusea este, ierburi uscate puternice, adecvate. Ele sunt bine hidratează membranele mucoase și reduce vâscozitatea sputei. Atunci când tusea umedă trebuie să se oprească alegerea pe o soluție de sodă. Inhalarea poate face în timpul zilei și seara.

Dacă urmați cu strictețe astfel de sfaturi simple, după câteva zile, puteți uita că o astfel de tuse bruscă interferează cu somnul.