Turte de pescuit - cum să facă o floarea-soarelui acasă

Există mai multe tipuri diferite de pește momeală. Dar pescarii cu experiență știu, că preferința ar trebui să se acorde ajutorul unui simplu, dovedit și de încredere. Toate aceste caracteristici se combină un tort obișnuit.Turte de pescuit - cum să facă o floarea-soarelui acasă

Ce este tort pentru pescuit

tort de ulei este rezultatul prelucrării diferitelor produse petroliere. Când mori producătoare de petrol, reziduurile aromatice solide rămase după extracția uleiului. Acesta este tortul. De asemenea, este numit Makukha sau coloboma.

produs turnat înainte de pescuit este împărțit în blocuri, cu un diametru de câțiva centimetri. Un fir special este împins pe cârlig pentru a atrage pește. În apă impregnare tort treptat. Și anume perioada medie de timp rămâne o margine de cub solid fiind separat. Dacă prăjitura este în stare proaspătă și de înaltă calitate, are o „prezentare“ în apă până la 4 chasov.Ryb atrage în primul rând aroma momeală, și este obligată să fie pe cârlig.

Standard tort dimensiune cub este de 3 x 6 cm la o grosime de 3 cm. Cu toate acestea, aceste dimensiuni pot varia. Tort de asemenea adăugat la terci, care este umplut cu alimentator de alimentator sau cu arc măgar.

Atunci când alegeți un tort, ar trebui să acorde o atenție la următoarele caracteristici ale sale:

 1. Structura - ar trebui să fie ferm și să nu exfolia sub presiune.
 2. Miros - specific și proaspăt.
 3. Gust - fără amărăciune, cu un gust de halva.

Componentele necesare în compoziția

Turte de pescuit - cum să facă o floarea-soarelui acasă

Creșterea cantității de apă rezultate în putrezirea produsului, gustul amar și apariția mucegaiului.

În plus față de componentele obligatorii pentru eficiența producătorilor de produse adăuga industria de arome de grăsime. Este dovedit științific că este mirosul de cele mai atrage tot felul de pești.

Printre cumpărători cel mai mare tort cererii cu diferite mirosuri. Da, și diferite specii de pești preferințele lor. Din moment ce crap atras de mirosul de căpșuni, zmeură și crap de cânepă - mărar. Dar mirosul de vanilie este considerată o atracție universală, care va fi util pentru prinderea și babușcă. și babușcă și plătică, și crap. Selecție tort miros de asemenea, depinde de temperatura apei. Apa caldă este recomandată utilizarea aromelor de miere, prune, tutti - frutti, porumb. În cazul în care apa este rece aroma, perfect de usturoi. Dar, după cum spun ei, gustul și culoarea tovarăși acolo.

Principalele soiuri

 1. Floarea-soarelui - utilizarea cea mai răspândită și comună a acestei momeală. Este un reziduu de semințe de floarea soarelui, care rămâne după proteina otzhima.Bogat rece. De asemenea, pescuitul sportiv este utilizat ca un element de hrană pentru animale pentru animale. Termenul de valabilitate mărunțită a acestui produs este limitată la trei luni, deoarece acizii grași sunt degradate rapid în aceste condiții. Consecința acestui proces este formarea de mucegai și miros dezgustător.
 2. Lenjerie - un produs de valoare calorică ridicată. Acesta conține cantități mari de aminoacizi esențiali, celuloză, pectină. Formularul abur este convertit în mucus, are un miros caracteristic, fără impurități.
 3. Soia - este cel mai bogat în proteine, deoarece semințele de soia conține o cantitate mare de proteine.


În plus față de aceste specii, pescarii folosesc cânepă, rapiță, anason, mazăre și turtă de porumb. Cel mai adesea ele sunt rezultatul unei industrii cabana și vândute pe piață.

Cel mai eficient este o prăjitură făcută din cânepă. Dar nu toate regiunile este disponibilă în comerț. În ciuda gamă largă de produse cele mai comune tort este tort de floarea-soarelui.

Ce mușcături de pește

Practic caracteristic aroma Makukha atragerea crap și crap. Eficientă această momeală va fi, de asemenea, de pescuit pentru plătică, roșioară. linul și Roach. Dacă vorbim în mod specific despre această producție valoroasă ca plătică, este mai bine să muște pe tort după lăsarea întunericului.

Turte de pescuit - cum să facă o floarea-soarelui acasă

Nu este greu pentru a prinde pe tort și un taur. mai ales în cazul în care, în plus față de această momeală pentru a răspândi cârlig un cuplu de viermi. Acest pește este, de asemenea, mai bine pentru a prinde după apusul soarelui. În timpul zilei sută la sută pe cleanul tort de ciugulit. crap și ide.

Cum „lucrări“, când a fost de pescuit

 1. Mâinile pentru a arunca apa în porțiunea de capturare cele mai promițătoare.
 2. Redus la partea de jos a cârligului. Utilizarea de filare și fără inerție tambur.

Metoda de turnare depinde de tipul de pește și a habitatelor lor.

Cum să te simți ca acasă: procesul de fabricație

Acesta poate fi obținut și de la domiciliu:

 1. Adânc prăjit într-o tigaie puțin semințe de floarea soarelui și alte materiale de pornire.
 2. Semințele tratate sunt măcinate folosind o moară sau râșniță de cafea.
 3. a adăugat în continuare la masa rezultată de făină de grâu, albuș de ou, sare și vanilină.
 4. Toate ingredientele sunt bine amestecate și fierte la foc minim timp de 5 minute.
 5. Din cereala care rezultă formează mici bile care bat poate fi dependent.

Turte de pescuit - cum să facă o floarea-soarelui acasă

O lingura de seminte zdrobite trebuie să ia trei linguri de făină, un ou și un vârf de cuțit de sare.

tort de ulei nu este potrivit pentru fiecare roată. Cel mai potrivit pentru utilizarea sa este o Donk. Deoarece există mai multe cu cârlige lese.

Există un dispozitiv clasic pentru prinderea pe tort - sau zhmyholovka makushatnitsa. Se compune din plăci de plumb, care pe de o parte este o latură cu o gaură specială. Pentru acesta este fixat linia de pescuit cu cârlige.

Lungimea optimă a lese zhmyholovki - 6-7 cm, numărul cârlig - 7-8.

Pas cu pas makushatnika de producție:

 1. Lungimea liniei de pescuit de aproximativ 30 cm la firul prin orificiul din placa.
 2. Tie o buclă la celălalt capăt al liniei.
 3. Elastic cub fasten Makukha placa de plumb din mijloc. Recomanda pescarii experimentați folosesc ca inel de camera gumă bicicletă.
 4. În colțurile Makukha sulă pentru a face găuri și ață cârligele în ele.
 5. Makukha atașați placa la linia principală.

Tija la care este atașat makushatnik trebuie să fie puternic, și o bobină inertialess linie de pescuit echipată cu diametrul de 0,4 mm.

Adunarea. Cuburi Makukha cu crestături pe fiecare parte legat cu fir rezistent. pescarii cu experiență sunt sfătuiți pentru a masca culoarea firului sub momeala. Hook aborda poate fi atașat la un fir sau să treacă prin cubul în sine.

Tehnica și tactica de capturare: sfaturi și trucuri

 1. tort de ulei - Lure versatil, care poate fi utilizat în toate anotimpurile, cu excepția iarna grea.
 2. Makuha razmokat începe de 30 de minute după contactul cu apa.
 3. Pentru a pescui cele mai atractive de calitate - un miros caracteristic.
 4. Un semn că peștele „Ajută-te“ tort de ulei sunt mușcături de lumină.
 5. pește Vyvazhivat ar trebui să fie ușor, cu frâna de fricțiune.

În prezent, piața uneltelor de pescuit oferă o largă varietate de năluci moderne. Dar, în ciuda acestui fapt, ea rămâne duza Turtă eficientă, care va oferi o captură decentă.