Turcoaz lac de unghii 100 fotografii de idei de design de unghii la modă

Turcoaz lac de unghii 100 fotografii de idei de design de unghii la modă
Vrei pentru a da galbenelele si in prezent o adevărată sărbătoare? Apoi, face o manichiura turcoaz luminos și de lux. Acest lucru este incredibil de curat și umbra saturate va arata foarte bine atât pe unghiile lungi de diferite forme, și în scurt și va arăta la modă și modern, și o jachetă.Lucru este că culoarea turcoaz este asociat sexului frumos cu mare, în vara și sărbători, atât de des o mulțime de fete care sunt obosit de rutina vieții de zi cu zi, fă-ți un design în această umbră, iar în sezonul rece.

Design de unghii Turcoaz este foarte popular în rândul femeilor de toate vârstele. În ciuda culoarea intensă, nu pare a fi prea intruziv și provocatoare. El, dimpotrivă, promovează armonia cu ceilalți și mine, și un bine calmeaza sistemul nervos.

Câteva sfaturi

Dacă decideți să vă faceți o manichiura cu lac sau sacou turcoaz în umbră, utilizați câteva sfaturi cu privire la exemplul de realizare:

Această culoare strălucitoare va arata perfect pe un pătrat sau ușor rotunjite cuie.

 • Turcoaz lac de unghii 100 fotografii de idei de design de unghii la modă
  Dacă aveți o placă de arc în formă ovală, asigurați-vă că aliniați bafikom că este netedă și chiar.
 • unghiile Turcoaz va arata foarte bine cu orice culoare de haine, acestea nu interzic codul vestimentar de birou. Dar, dacă vă este frică de prea multă atenție pe mâini, face o manichiura combinat, de exemplu, cu vopsea albă, sau decora cu motive decorative nu se suprapun tonul principal. dantelă va arata foarte bine.
 • Fii pregătit că această culoare profundă va atrage atenția, așa că, dacă vă decideți să faceți o manichiură în tonuri de turcoaz, unghiile trebuie sa fie ideale. Înainte de a aplica lac sau shellac, indepartarea cuticulelor, dosar off și lustruiți cu atenție placa.
 • Multe fete se tem de vopsele luminoase și straturi de gel de culori intense, deoarece ei cred ca arata bine doar pe unghiile lungi. Acest lucru nu este adevărat. Turcoaz lac de unghii pe unghiile scurte arată perfect.


Varietatea de nuanțe de turcoaz

Turcoaz are multe nuante si culori, inclusiv turcoaz pal, acvamarin, azuriu, ceresc, verde și turcoaz, continuă să le lista este fără sfârșit. Înainte de a cumpăra întotdeauna încerca de culoare, ca fetele cu diferite tonuri de piele dintr-o anumită nuanță poate să nu fie adecvată. doamnelor tăbăcite sau negricios pentru a alege cele mai bune nuante bogate de turcoaz, puteți chiar și cei care dau verdeață. Proprietarii de porțelan și ușor costum de piele roz mai ușoare și tonuri de lactate.

Amintiți-vă, de culoare gălbenele lung nu pare atât de intens, asa ca alege o culoare una sau doua nuante mai inchise.

Turcoaz unghii idei poloneză

Luați în considerare combinația clasică de culori și combinații, precum și opțiunile pentru o manichiura, care va fi întotdeauna aspect avantajos pe galbenelele dumneavoastră.

 • Turcoaz lac de unghii 100 fotografii de idei de design de unghii la modă
  Dacă sunteți un lucrător de birou, ar trebui să facă un sacou turcoaz pe unghii. Fotografii, cum va arăta, puteți vedea mai jos. Sublinierea vârful plăcii care saturate de culoare, și colegii nu lăsați mâinile tale neluate în seamă.
 • Cyan și galben. Poate că aceasta este cea mai vie, care amintește de amestec de vară. Design-ul gălbenelelor dvs. ar trebui să echilibreze haine sau accesorii și pantofi.
 • Turcoaz și roz. Aceasta este o combinație foarte romantică a mai multor copii care transportă posesorul gălbenelelor în zilele de demult, în camera ei de fată. Pentru a amesteca culorile nu arata vulgar aleg lacuri de ton liniștit sau geluri, și un cui poate fi decorat cu pietre, un cursor sau un model de mare. De asemenea, această combinație va fi aspect armonios, dacă faci un sacou dublu.
 • Turcoaz alb. Această combinație câștigătoare va arata foarte bine, dacă aveți de gând să facă manichiura luna sau sacou, și a decis să decora unghiile lor modele geometrice sau puncte.
 • Turcoaz și negru. Cu această combinație de imaginație este în cazul în care chefuri, acest lucru va fi cu siguranță o manichiura chic. Indiferent de design pe turcoaz sau fundal negru, rezultatul va fi uimitoare. În acest caz, o artă de unghii cere va completa paiete, folie mică sau cristale.
 • Turcoaz și albastru. Ei nu de multe ori vă puteți întâlni, în ciuda faptului că aceste culori perfect în ton. Dacă doriți să sublinieze bogăția ei o rochie de aceste culori, atunci o manichiură și puteți juca.

Creați-vă o stare de spirit de vară, chiar dacă fereastra nu este miros încă primăvară, lac de unghii turcoaz, fotografii, vă ajuta cu acest lucru. Crearea ei înșiși emoții pozitive, de a crea și experimenta!.