Turcoaz fotografie manichiură și idei de design de unghii turcoaz

Conotația cele mai luxoase și scumpe din lume, azi - culoarea Tiffany. manichiura Turcoaz nail-art a câștigat instantaneu inimile a milioane de fete. Nu este necesar să vă faceți griji cu privire la durata gălbenelelor lor, deoarece acest ton va scădea perfect orice formă a unghiilor și a lungimii. Opțiuni de design elegant, cu această culoare poate fi vazut pe fotografii în acest album.culoarea feței

umbra răcoritor arata foarte bine pe mânere tăbăcite, motiv pentru care acesta devine urgentă în sezonul de vară. Blondes tsvetotipa "de vară" se potrivesc akvamarinnovye ton. Roșcată „Toamna“ este de a alege un val de mare adâncime. fete de iarnă recomandat să se uite valuri oceanice saturate. Dar culoarea Tiffany - cea mai bună opțiune pentru „primăvară“ tsvetotipa.

acoperire Monophonic potrivit pentru orice adăugare. Dar pentru a face imaginea și mai armonioasă ton de ajutor, care se combină perfect cu turcoaz:

Tone aduce liniște sufletească și elimină iritabilitate și anxietate.

cele mai bune idei

Manichiura in culori turcoaz - un câmp reală pentru creativitate. Opțiuni de proiectare cu această culoare într-adevăr fetișcană o sumă uriașă.

Degetele elegante se pot decora cu pietre sau sclipici (argint sau aur). Apoi se acoperă strălucire specială cu lumini festive.

Grațioase întrețesere linii albe pe acvamarin substrat face imaginea și mai feminină și ușor. În cazul în care este dificil de a atrage modele, puteți utiliza ștampilare sau rafina proiectare mazăre simple.

Se pare bine turcoaz manichiură unghiile scurte, adaptate tehnica gradientului. Pentru moale Ombre mai bine pentru a alege pastel sau culori deschise: alb, roz pal, lamaie, coral, piersici, lapte.Tricotate umbra manichiura de valurile oceanului se va încheia căldura și confortul de neuitat. Incredibil de design ușor, care seamănă cu un pulover favorit, arată elegant pe galbenelele.

Geometria de acoperire cu elemente adăuga vopsele elegante. Intersecția forme de diamante, patrate si linii drepte a crea un model unic în stilul cubismului.

Acvamarin nuanțe diferite pot fi combinate într-un singur strat, și culori pentru a decora argintul comun sau panglica de aur. culoare turcoaz Manichiura cu panglici subțiri pot fi văzute în fotografie.

Turcoaz fotografie manichiură și idei de design de unghii turcoaz

figuri amuzante

Simplu prin design, care ar necesita mai multe nuante de lac și șabloane triunghiulare.

  • Pregătiți unghiile și să le degresa pentru a picta mai bine comportat.
  • Cuie acoperi strat turcoaz 2, astfel încât manichiură cu lac turcoaz va arata mai luminos și mai proaspăt.
  • După uscare lac înțepare haotic șabloane triunghiulare. Acesta va fi ca bază pentru geometria. Lipirii de mijloc și inel de colț de 2, iar degetul mic și indicele de unul.
  • Umpleți triunghiul roz pe degete index. Diferența dintre șabloane pe mijloc și inelul. Lac nu ar trebui să se acumuleze foarte mult în apropierea stencil.
  • De asemenea umple zona violetă pe degetul mic, degetul mijlociu, iar diferența dintre șabloane pe inel.
  • Pe o bucată de burete de bucătărie curată pentru a pune o picătură de lac strălucitor cu confeti. Mutați-l la mișcările luminii mangaie roz.
  • In timp ce designul nu este complet uscat, scoateți ușor stencil în direcția de tragere.
  • Când lacul sa uscat complet, acoperit cu un strat de sus.

manichiura Turcoaz cu culori contrastante si geometrie elegant, poate fi văzut în fotografie.

Turcoaz fotografie manichiură și idei de design de unghii turcoaz

informații