Turban cu mâinile sale clasa de master și diagrama atașată

Turban este considerat locul de nastere al est. Dar acum, multe femei europene au în turbanul lor dulap. Este o frizură frumoasă, care dă feminitatea și individualitatea. Turban arata grozav cu rochii lungi, care sunt, de asemenea, foarte caracteristic lumii orientale. Obiectul principal al acestui articol a fost turbanul cu mâinile lui!Turban cu mâinile sale clasa de master și diagrama atașată

coase turban

Clasa noastră de master vă va spune ce va fi nevoie de materiale, și va descrie tehnica. Există mai multe specii de turban sau un turban, cum este numit. Obiectul acestui articol va fi turbanul sultanului.

Pentru a găsi turbanul ar trebui să fie un material ușor și moale, care va face falduri. Probabil necesita doar un plasture mic de materialul selectat și ață, ac și foarfece. Pentru a începe, face toate măsurătorile și a le transfera pe hartie. Dacă aveți experiență de cusut, puteți merge direct la materialul.

Făcând modelul. = Materialul pliat în jumătate și formează un dreptunghi. Partea de sus a colțurile dreptunghiului sunt rotunjite. Avem nevoie pentru a obține dimensiunea model de 60x30 centimetri.

Dacă aveți o țesătură cu margini aspre, apoi sa le trateze.

Coase marginile de sus și laterale ale turbanul. Partea de jos nu se ating, ea ar trebui să rămână neprikreplonnoy.

După soshote toate marginile, ușor trageți firul, astfel încât să obțineți un mic cutelor. În fotografie arată modul în care aceasta ar trebui să fie făcut.

Turban cu mâinile sale clasa de master și diagrama atașată

Ce ar turbanul a fost mai ușor de făcut poate pune-l pe un manechin, iar dacă nu, atunci borcanul alegere perfectă.

Punerea totul pe laturile din spate și fixați firul. uita-te cu atenție, astfel încât toate marginile sunt simetrice.Fixați părțile laterale și să facă faldurile de timp. Pentru a remedia laturile trebuie să facă trei copci sau să le consolideze cu falduri.

Turban cu mâinile sale clasa de master și diagrama atașată

Restul de tesut tăiat pentru a rămâne o mică bucată de material pentru a finaliza.

înapoi de material înfășurat într-un turban și suturate.

Retușați toate marginile și le-tiv, dacă este necesar. Turban gata.

turban Knit

Tie un turban chiar mai ușor decât coase. Principalul lucru - o fantezie!

Cel mai bine este de a face un produs cu o banda de cauciuc. Incepatori tricotat cu șase bucle.

Fiecare succesive crește rând cu cinci bucle.

Cel mai mare (a) în formă de margine, fără bucle suplimentare. Lățimea marginii ar trebui să fie de aproximativ cinci centimetri.

Scoateți cele cinci bucle la fiecare capăt, și observați că produsul nostru începe să fie.

Toate bucla extremă neapărat împărțit în două părți, și se leagă spițele individual. Knit le arata ca o panglică. Lungimea panglică ar trebui să fie de aproximativ treizeci de centimetri.

Turban cu mâinile sale clasa de master și diagrama atașată

Trebuie să traverseze banda și coase în jurul marginilor. Turban este gata!

Turban de eșarfă

Turban de esarfa este foarte simplu. Acesta este cel mai simplu și mai rapid mod de a face un turban. Doar urmați unele recomandări, pentru a obține un rezultat foarte bun. Încercați pentru a ridica un fular și dreptunghiular, cu linii drepte. Încercați să găsiți o țesătură cu o structură maximă de lumină.

Porniți ansamblul cu închiderea unui cap turban eșarfă. Încercați pentru a atinge acest rezultat: capetele produsului ar trebui să fie plasat în partea din spate. Asigurați-un nod elegant, în capetele rămase. Încercați să asigure esarfa cât mai mult posibil sau va fi prea rău pentru a rămâne pe cap.

Toate capetele esarfa este necesar să se răsucească în mod individual și fixați-l pe cap lângă frunte. Și numai după ce le înveliți între ele pentru a obține un nod. Toate celelalte părți ale imprimare pe partea din spate a capului și cravată împreună.

Dacă turbane au fost foarte lungi și se termină în vrac, atunci ai un rezultat foarte bun. Aceste capete sunt decora perfect acoperit capul tău. Ce-ar decora un turban, puteți utiliza margele, coliere, broșe și diverse alte lucruri.

Foarte frumos turban pot fi obținute de batista. Dar, amintiți-vă că nu toate pînzele pătrate sunt ideale pentru un turban. Stofe ar trebui să fie cât mai ușor. Eșarfă poate fi un fel de transformator frizură.

Dacă nu aveți un sal suficient de mult timp, este posibil să se combine cele două într-una singură. Ia două culori diferite vălului. Aceste contraste dau luminozitatea imaginii și neobișnuite. Pentru formarea unui turban se lega împreună într-un site foarte original. Încearcă să facă unitatea cât mai mult posibil mai puțin vizibile.