turban capac la modă cu mâinile

turban capac la modă cu mâinile

Pentru a da imaginea de feminitate si rafinament, multe femei completează turbanul stil. Efectuat turban cu mâinile doar suficient și la cel mai mic cost-a lungul timpului. Turban sau turban, cum este numit, a devenit popular in anii '40 si este acum un element căutat de îmbrăcăminte. Combinația perfectă a turban cu o rochie lungă sau pantsuit dă imaginea de stil si originalitate.Echipament turban de cusut

turban capac la modă cu mâinile
Sunt sigur că multe femei gândit la întrebarea cum să facă un turban cu mâinile. Se pare că totul este destul de simplu și ușor. În primul rând, vă pregăti toate materialele necesare și să ia timp. Materialul pentru turban este mai bine pentru a alege o structură de lumină pentru a fi în măsură să se stabilească în mod liber falduri.

articole de cusut au nevoie de o mică bucată de pânză, fire, ace și foarfece. În primul rând pe care doriți să facă măsurători și să le transfere la hârtia. Dacă aveți abilități de cusut, atunci puteți merge direct la materialul.

Master class, cum să coase un turban cu mâinile sale:

turban capac la modă cu mâinile

 1. Made model. Materialul este pliat în jumătăți și se formează o formă dreptunghiulară. Colțurile superioare necesită rotunde. Dimensiunile modelului 60 * 30 cm.
 2. Dacă marginea liberă a pânză nu este procesat, trebuie să le poale.
 3. Capsate marginile superioare și laterale ale turban. Partea de jos rămâne nelegat.
 4. Atunci când marginile sunt cusute, nu leagă nodul, trageți firul ușor astfel încât pe produs pentru a obține un fold ușor.
 5. Pentru comoditatea de formarea unui turban, trebuie să plasați produsul pe un manechin sau o bancă.
 6. Laturile adunarea în partea din spate a unității și fixați firului. Marginile trebuie să fie simetrice.
 7. Fixați laturile părții dorite, făcând falduri. Pentru a remedia laturile nevoie pentru a face trei copci sau pliuri.
 8. Restul de tesut este decupată, astfel încât nu există mult material pentru prelucrarea finală.
 9. Materialul în porțiunea posterioară a articolului este înfășurat și fixat în interiorul firului.
 10. marginea susura se adapteze mai bine și coase mai puternic.


Puteți încerca produsul.

Pentru pălărie-turban uitat mai atent și inițial, este necesar să se corecteze suturile faciale.

Cum de a lega un turban?

turban capac la modă cu mâinile
Master class, cum de a lega un turban cu mâinile, este foarte simplu, cel mai important, încredere în imaginația ta și a pus deoparte ceva timp liber.

Cu atât mai mult, deoarece de tricotat - un sedativ bun, gimnastica de mână și economii semnificative de numerar. În cazul în care fire și fibre de tricotat ace necesare la îndemână, atunci puteți începe ace de tricotat turban:

 1. Knit cel mai bun produs de bandă. Inițial face 6 bucle.
 2. Se adaugă fiecare rând următor 5 bucle.
 3. Cea mai largă marjă se potrivesc fără adăugarea de bucle. Lățimea marginii ar trebui să fie de aproximativ 5 cm.
 4. După 5 bucle trebuie să eliminați de margini, iar produsul devine treptat egal.
 5. Ultima buclă sunt împărțite în două părți egale și tricotate separat cu ace sub forma unei benzi. Lungimea fiecărei benzi este de aproximativ 30 cm.
 6. Benzile rezultate sunt traversate și cusute în jurul marginilor.

Dacă urmați acest model, întrebarea cum de a lega un turban pe cont propriu, nu mai este relevantă. În centru, puteți adăuga un turban ornamente, brosa sau alte accesorii.

De tricotat oferă o zonă mare pentru experimente, principalul lucru - răbdare și puțină imaginație.

Cum sa faci un turban de eșarfă?

turban capac la modă cu mâinile
Asigurați-un turban cu mâinile de esarfa poate cineva, chiar și un elev. trebuie să vă ridicați eșarfă cu o suprafață netedă linii dreptunghiulare pentru formarea unui nou atribut articol de îmbrăcăminte. Cel mai bine este de a utiliza produsul cu o textura tesatura usoara.

Pentru a începe doriți să închideți o eșarfă cap, astfel încât capetele sunt situate în partea din spate. Ușor tricotată în nod capete reziduale. Accesoriu pentru a ține bine pe cap, ai nevoie de cel mai bun mod posibil de a stabili o eșarfă pe cap.

Capetele eșarfă răsucite separat și fixat la cap în apropierea porțiunii frontale, și apoi înfășurat împreună într-un nod. Cealaltă ieșire a cozii la partea din spate a capului și sunt fixate împreună.

Dacă obțineți lungimea capetelor libere, ele se pot închide din nou, completând astfel imaginea. Pentru a decora un turban poate folosi o varietate de accesorii, brose si coliere.

Acesta poate fi folosit pentru turbane originale și eșarfe luminoase. Cu toate acestea, produsele pătrate convenționale, pentru a forma un turban pe cap, nu se va potrivi. Trebuie să fie ales suficient de lungi eșarfe dreptunghiulare.

În cazul în care esarfa nu este suficient de lung, puteți combina 2 eșarfe cu culori diferite. Acest lucru va da luminozitatea imaginii și neobișnuite. Înainte de formarea unui turban pentru a le lega împreună în nodul original sau mai puțin vizibile.

Folosind schema de mai sus, modul de a face un turban, vă puteți completa calea ta de răsucire uimitoare și neobișnuite. Pentru a adăuga un exterior în stil oriental, trebuie să adăugați o imagine cu diferite accesorii și cercei masive.