Tuning motor de motocicleta ural propriile mâini - o mare putere

Real Biker »Articole» Motor Tuning motocicleta Ural: Informații detaliate

Tuning motor de motocicleta ural propriile mâini - o mare putere

Ceea ce proprietarul motocicletei pe piața internă nu a crezut pentru a transporta tuning motor de motocicleta Ural? Această întrebare arzătoare excită mulți fani ai motocicletei interne Ural! Faptul că standardul motor Ural are o mulțime de inexactități în fabricarea și perfectă punct de vedere tehnic. În funcție de modelul și anul de fabricație motociclete de putere Ural variază de 32 - 36 de cai putere, care, în timpul nostru este considerat scăzut pentru volumul motorului de 650 centimetri cubi. În acest articol ne uităm la modul de a crește capacitatea personalului motorului învechite. Vreau doar să rețineți că va lua o mulțime de operații complexe de strunjire, de pre-localiza atelier, care va fi de acord să vă ajute în această problemă.motor boxer Ural are un mare potențial pentru reglarea datorită 78mm diametrul pistonului și desigur 68mm. Cu această configurație, motorul poate fi de resurse, din păcate, calitatea producției de piese, și atribuirea motocicleta nu permite acest lucru. În acest articol considerăm soluția acestei probleme, prin care este posibil să se obțină rezultate impresionante ale unei astfel de motor, și anume:

  • Capete Motor Tuning
  • Tuning a arborelui cu came
  • Cilindri și pistoane
  • Carburatoare și aprindere
  • îmbunătățiri suplimentare ale motorului

Capete Motor Tuning

Tuning motor de motocicleta ural propriile mâini - o mare putere

Datorită incizii interne a îmbunătăți lubrifierea tijei supapei. supape în mișcare sunt cele mai eficiente, cu o pierdere minimă de frecare, iar viata este mult mai mare. Bronz îndepărtează perfect de căldură de la supapa, care are un efect pozitiv asupra stabilității spațiilor libere supapelor.

Important de știut: atunci când supapele selectarea nu Narva pe fals. Supapa de evacuare din oțel rezistent la căldură nu ar trebui să magnet primagnichivatsya. Bronz nu ghiduri magnet.

Tuning a arborelui cu came

Prin această modificare avem nevoie de o abordare foarte deliberat este, de obicei, o nouă formă de came create empiric și nu poate satisface așteptările dumneavoastră. Complet realiza potențialul de chiulase de tuning ajuta la arborele cu came shirokofazny. Pentru reglarea ușoară doar poate pune-l pe modelul Ural M 67-36. Fotografia de mai jos arată arborele shirokofazny stânga, dreapta normală.

Tuning motor de motocicleta ural propriile mâini - o mare putere

Cilindri și pistoaneUna dintre cele mai importante părți ale motorului este un piston. Ei iau o sarcină uriașă de gazele în expansiune, iar temperatura. pistoane standard de calitate scazuta rezista prost sarcina de multe ori au greutăți diferite, și inele de piston nu poate oferi mare de compresie datorită design-ului învechit, aceasta afectează în mod semnificativ puterea, precum și numărul de inele și masivitatea pistonului mult mai grele, care nu permite motorului să se rotească. Se recomandă să se instaleze pistoane forjate cu inele importate. O soluție bună este de a instala pistoane forjate de motocicleta Ural Wolf, ei au o suprafață convexă, care se va ridica raportul de compresie și se adaugă în mod semnificativ la puterea motorului.

Tuning motor de motocicleta ural propriile mâini - o mare putere

În ceea ce cilindrii, acestea sunt de preferință înlocuite cu aluminiu cu manșon din fontă. Conductivitatea termică a aluminiului este mult mai mare este asigurată efectiv de disipare a căldurii. O îmbunătățire semnificativă este peregilzovka cilindri. Diametrul interior standard al cămășii cilindrului este 78mm și dacă suma motorului obișnuit 650 cuburi nu este satisfăcătoare, prin înlocuirea nativă bucșa cilindru de linie 412 din Muscovit cu 82mm diametru intern reușesc să crească în mod semnificativ volumul și capacitatea, respectiv. În consecință un nou alege pistoane diametru.

Pentru a combate supraîncălzirea ar putea fi de ajutor pentru sistemul de răcire sub forma instalarea unui radiator ulei și forțat prin pulverizare ulei la fundul de pistoane. Pentru a conecta răcitorul de ulei au nevoie de pompe suplimentare de ulei ca un standard este foarte slabă. Pentru rularea uleiului prin radiatorul este de dorit să se stabilească pompa de ulei a Dnepr motocicleta. a doua pompă este acționată de un adaptor face uralovskogo regulat. Pentru a se potrivi cu o pompă suplimentară în baia de ulei, are nevoie de carter a crescut, care are, de asemenea, un impact pozitiv asupra răcirii. Din cauza o ușoară creștere a cantității de ulei din sistemul va fi capabil de a distribui sarcina de căldură, iar noua tigaie din aluminiu - chiar mai bine disipare a căldurii.

Tuning motor de motocicleta ural propriile mâini - o mare putere

Conectarea noua linie ulei pompa de ulei din cupru sau un tub de oțel capilar, care trebuie să treacă mai întâi radiator, apoi răcit uleiul din acesta ar trebui să cadă pe interiorul pistonului. În acest scop, conducta radiatorului revine la baia de ulei, bifurcate, astfel încât să alimenteze ulei a fost îndreptată spre partea de jos în interiorul pistonului. răcitor de ulei sunt disponibile la dezasambla motociclete japoneze, precum și a radiatorului automată perfectă dimensiunea dorită de la orice mașină.

Carburatoare și aprindere

îmbunătățiri suplimentare ale motorului

În plus față de metodele de mai sus de motociclete de tuning Urali există câteva secrete. Motor Ural posibil să se stabilească arborele cotit al K 750, care va crește până la 78mm cilindri pneumatici.

Tuning motor de motocicleta ural propriile mâini - o mare putere

Astfel, este posibil să se mărească substanțial volumul de lucru al motorului Ural. Găsește-l destul de greu, dar merita. O altă problemă este răspunsul motocicleta strâns la pedala de accelerație și apelare rapidă lentă. Motivul pentru care este volant prea grea, a cărei greutate este proiectat pentru conducere cu ataș și de transport greutăți.

Tuning motor de motocicleta ural propriile mâini - o mare putere

Conform figurii, este posibil de a reduce greutatea unui cuplu de kilograme. Prin reducerea greutății inerției arborelui cotit este redus, iar dinamica de dispersie va crește semnificativ. Pentru a utiliza întreaga capacitate a pinionul pe drumul care urmează să fie înlocuite cu 9 sau 10 perechi. În concluzie, observăm că de tuning motor de motocicleta Ural justificată numai în scopuri de curse pentru uz zilnic un astfel de motor va avea o resursă mică și un consum de combustibil substanțial.