Tuning Chevrolet Aveo cu mâinile lor de masina de familie la masina de curse

Orice modele de mașini de producție de pasageri inițial presat în limitele înguste ale unificării, scopul pe care - profitul maxim pentru producător la un cost minim. Sarcina de tuning este fundamental diferită: extinderea maximă a capacităților tehnice, decorare exterior, îmbunătățirea confortului. Tyuninguemy masina se transformă într-un teren de testare pentru proiectare inovații și idei tehnice, devenind - după o serie de transformări - o adevărată capodoperă de muncă manuală.Ce putem spune despre Chevrolet Aveo înainte de tuning? O masina de buget bun pentru familii economi economisi destui bani pentru a schimba plictisitoare clasice Vaz masini confortabile moderne. proprietarul mașinii Young aceste calități nu este suficient. producătorii Aspect, confort, compartimentul motor și putere au acordat o atenție la fel de mult la Aveo a atras atenția cumpărătorului în masă. Prin urmare, m Yining Chevrolet Aveo cum se spune, doctorul a ordonat!

masina exterioară nu poate fi numit nepotrivită, dar panta buget este vizibil de departe. Sportivitatea si eleganta a acestui vehicul care urmează să fie adăugate fără a eșua. În interior, sentimentul economiilor totale se intensifică ca finisare modest și lipsit de evenimente. Din fericire, producătorul de kituri de tuning nu sunt acordat o atenție Chevrolet Aveo, deci, dacă doriți, puteți găsi o mulțime de opțiuni pentru avocați să-i dea un aspect sportiv decent.

Noua grila, body kit elegant și vopsea într-o singură culoare va transforma modeste „angajații de stat“, transformându-l într-un domn elegant autostrăzi.

arata bine pe un aport de aer original, capota masinii. Această metodă clasică de tuning Chevrolet Aveo încă nu și-a pierdut relevanța.

capota îmbunătățită nu numai îi conferă mașinii o personalitate, dar, de asemenea, o funcție practică importantă, introducerea fluxului de aer încălzit din compartimentul motorului.

Reluând stil serios, și trebuie să schimbați roțile. Legkocplavnye de control dial diametpom 15 dyuymov este cel mai potrivit în proporție de autoturisme.

Prin Tuning extern Chevrolet Aveo cu mâinile, nu uitați să instalați aripa pe trunchi. Acest detaliu nu este foarte funcțional, dar este vital pentru a da masinii un aspect sportiv.

Pictura realizată în mod corespunzător și aerograf face contrastul ușor masina si Catchy. Aceasta este una dintre cele mai bune opțiuni pentru a da Chevrolet Aveo personalitate râvnit și cu costuri reduse decoratiuni.

lumini de neon fund - un alt modă „cip“ styling, care nu trebuie neglijat. La noapte, sunteți obligat să atingă o vedere fantastică a punctelor de vedere din jurul mașinii sale.

bune opțiuni pentru tuning Chevrolet Aveo cu propriile lor mâini, nu există o duzină, astfel încât proprietarul nu va fi dificil de a ridica un mod nou la mașina lui.

Pentru a lucra din greu peste aspectul masinii, este timpul să se mute în cabină. Pentru utilizatorii de siguranță utile Aveo servesc ca exemple bune de elegant tuning auto interior, pe care am analizat în articolul despre Chevrolet Lacetti.

Tuning salonaChevrolet Aveo: atenția la detalii

Este suficient să se compare plictisitoare standard de bază interior Chevrolet Aveo cu care inspiră tjuningovannogo extremă pentru a aprinde o dorință incontrolabilă de a schimba.

Full pepetyazhka kozhey salon - perfectă, Nr vapiant foarte dopogoy a căror valoare ar putea ajunge la mai mult de 30 000 de ruble. Prin urmare, ne putem limita la o constricție a interiorului, care este fonduri suficiente. combinând în mod corespunzător inserții din piele cu benzi de aluminiu trim și este ușor de realizat impresionant prezentabil.Panoul de instrumente este îndemnat să înnobileze iluminare de fundal cu LED-uri sale.

Tyuninguya Salonul Chevrolet Aveo cu propriile lor mâini, trebuie avut grijă pentru a reduce nivelul de zgomot. Acest lucru va aduce rezultate concrete în cazul călătoriilor de lungă durată și excursii de zi cu zi va fi într-adevăr confortabil. Garnitura Vibroplasta pe partea de jos a corpului, iar ușa se va stinge vibrațiile, reduce zgomotul în cabină.

Styling si tuning interior transforma radical masina, cu toate acestea, este nevoie de un aspect sportiv atractiv de conținut real sub formă de mare putere și caracteristici dinamice de invidiat ale mașinii. Prin urmare, pasul următor ar trebui să fie.

Această procedură optimizează funcționarea unității de comandă electronică a motorului, îmbunătățind caracteristicile sale de putere. chip tuning corespunzător executate îmbunătățește dinamica și flexibilitatea de funcționare a motorului. Pe drum, este posibil să se reducă consumul de combustibil. În modul de economisire a unui oraș după chipovaniya poate fi de până la 2 litri / 100 km.

După cip-tuning auto transformat literalmente. Problema dispare de pornire la rece, stabilizarea funcționării motorului la mers în gol. Crește semnificativ accelerarea dinamicii în viteză medie și joasă - cel mai relevant pentru condițiile de trafic urban.

chip tuning de înaltă calitate Chevrolet Aveo - unul dintre cele câteva operațiuni care necesită utilizarea de profesioniști calificați în mod unic. Pentru iubitorii, cumpara un programator și un cuplu de firmware „stânga“, nu ar trebui să se aplice.

Necesitatea unei abordări profesionale se datorează subtilitatea setărilor. modifica Incorect cel puțin una caracteristici de funcționare ale motorului - dacă momentul injecției de combustibil sau aprindere - dezechilibre vor avea loc zeci de alți parametri. Se poate întâmpla toate - CO de la nivelul de creștere a amplitudinii de creștere oscilații acustice în sistemul de evacuare. Fără echipament de diagnostic complex și tehnologie card cu cip de tuning va aduce mai mult rău decât bine.

Mai ales cerințe ridicate privind calitatea acestei operațiuni pentru motoarele turbo, în cazul în care presiunea aerului de supraalimentare este controlat de un controler. Aici, programul de control este baza pentru funcționarea stabilă a motorului, prin urmare, orice modificare trebuie să fie deosebit de competent.

Cu unitatea de control a motorului reprogramării electronice Chevrolet Aveo a considerat viața sa de lucru, consumul de combustibil, caracteristici de putere, precum și condițiile de funcționare. Specialiștii care efectuează Chip Tuning Chevrolet, repara erorile din codul făcute de dezvoltatorii programului, care are un efect pozitiv asupra răspunsului motorului în formă de eliminare a „eșecuri“ și labagii în activitatea motorului.

Chip proces de ajustare se realizează în trei etape:

- Citirea software-ul original al unității de control electronic

- Modificarea valorilor de referință firmware ajustate

- Se înregistrează firmware-ul corectat în unitatea de comandă a motorului

Costul mediu al lucrărilor de on-chip tuning, în funcție de dimensiunea motorului Chevrolet Aveo este de la 3.000 la 4.000 de ruble.

În cazul în care-chip tuning Chevrolet Aveo este doar capabil să în cadrul programului pentru a modifica performanța mașinii, reglarea profundă a motorului crește dramatic puterea și cuplul.

Tuning tehnică motor Chevrolet Aveo - ocupația pentru bărbați adevărați

Pentru reglarea tehnică de succes nu este necesar un aspect impresionant, o bărbie puternică și o carisma lider. Responsabil pentru această procedură este mult mai important de a avea o mulțime de bagaj de experiență practică și cunoștințe teoretice bune a fiecăruia dintre gazdei sale.

motor Tuning Chevrolet Aveo include înlocuirea pistonului standard de sport (cu pistoane ușoare). Fire și plictisitoare a capului cilindrului pentru a crește volumul de lucru. În plus, necesitatea de a efectua o galerie de admisie de măcinare pentru a reduce fluxul de frecare al amestecului aer-combustibil care intră în camera de ardere.

Prin Tuning tehnice Chevrolet Aveo cu propriile lor mâini, nu putem uita despre necesitatea de a instala arborele cu came modificate și scripeți reglabile. Acestea vor ajuta la îmbunătățirea caracteristicilor de conducere, fără o creștere substanțială a consumului de combustibil.

Deoarece de tuning tehnic Chevrolet Aveo puterea motorului crește cu 15-20%, atunci pentru funcționarea normală necesită o reducere a rezistenței de evacuare. Această problemă este rezolvată prin instalarea unui colector de evacuare speciale - „păianjen“ și toba de eșapament-flux continuu.

Pentru a stimula motorul nu a distrus transmisia nominală, Chevrolet Aveo stabilește câștigul coșului și discurile mai masive de ambreiaj.

După toate modificările dvigateleya Chevrolet Aveo este necesară pentru a efectua o unitate de control electronic chipovanie conform noilor parametri de funcționare.