Tulburări metabolice - tratamentul tulburărilor metabolice remedii populare și metode

Tratamentul tulburărilor metabolice remedii populare

Procesul natural al metabolismului - este un lanț de schimbări chimice și transformări de tot felul de substanțe și energie în corpul uman. Acest proces oferă posibilitatea de a corpului vital, dezvoltarea și adaptarea la schimbările condițiilor de mediu. Orice încălcare în lanțul proceselor metabolice ale corpului cu care se confruntă nesiguranței și dezvoltarea oricărei boli.Există anumite semne care indică încălcarea proceselor metabolice. Cele mai frecvente dintre ele - este o creștere rapidă a greutății corporale, fără motive întemeiate. Semnele pot include o varietate de boli ale dinților, distrugerea lor, precum și eșecuri frecvente în tractul gastro-intestinal, fragilității unghiei și părul, umflare, dificultăți de respirație la efort minim, pămîntesc sau palide, culoarea pielii și pigmentarea, orice abatere nu este caracteristic pentru corpul tau.

Apariția oricăruia dintre simptomele de mai sus poate fi un motiv pentru tratament la medic pentru un diagnostic precis. Tratamentul medicamentos poate fi suplimentată sau să continue remedii populare și metode care sunt atât de bogate în medicina populară. Sunt de acord cu privire la utilizarea acestor fonduri trebuie să fie un medic, pentru a evita posibilele daune aduse sănătății.

Tratamentul de colectare de musetel,, mustului și troscot Hawthorn St. John

Pentru a restaura procesele metabolice, puteți utiliza tinctura pe bază de plante. Pentru prepararea ei este necesară pentru a avea următoarele ingrediente: musetel. troscot, sunătoare. muguri de mesteacan, imortela. Se amestecă și se macină utilizând o 100g polizor de mai sus menționat fiecare componentă. Amestecul rezultat este plasat într-un vas emailat și se păstrează într-o formă închisă (este important să-l păstrați uscat, fără lumina soarelui). 15g din amestec se toarnă 500 g de apă clocotită, se lasă timp de o jumătate de oră, se scurge.

Infuzia se prepară în fiecare zi. ia lui pe sticla sub formă de căldură cu dizolvată în ea o linguriță de miere. Ore - dimineața o jumătate de oră înainte de mese și pe timp de noapte, după ce a primit nimic de mâncare. Tinctura utilizate pentru a utiliza în totalitate a amestecului. Cursul următor poate fi repetată după trei ani. Această metodă reglează metabolismul rapid, debarasează corpul de acumularea de grăsime și de var.reţete pe bază de plante

Iata cateva retete pentru fructe de pădure și ceaiuri de plante care ajuta la restabilirea metabolismului:

Reteta 1. Ivan-ceai în cantitate de 30g Se toarnă 500 g de apă clocotită, se aduce la fierbere si se lasa infuzii timp de o jumătate de oră. Bea de patru ori pe zi, pentru a primi 70g de alimente.

Reteta 2. Horsetail în cantitate de 15 g de apă clocotită și se toarnă 200g învelitor Oală, da jumătate perfuzii oră. Se strecoara si se iau 50 g de patru ori pe zi, înainte de masă.

Rețetă 3. părți aeriene de căpșuni - 70g toarnă un litru de apă fiartă, cel puțin două ore, se strecoara cu atentie. 70g este recomandat să ia de trei ori pe zi, timp de 20 de minute înainte de a mânca.

Reteta 4. uscate frunze de patlagina - 40g 200g toarnă apă clocotită pentru o jumătate de oră să-și încheie formularul. Ia 30 de grame de trei ori pe zi timp de 20 de minute înainte de masă (permis să folosească suc proaspăt de pătlagină în aceleași doze).

Reteta 5. Kalina - 15g este umplut cu apă clocotită și se lasă să-și încheie în câteva ore. Bea 100 ml de două ori pe zi timp de 15 zile.


S-au găsit eroare în text? Selectați-l și alte câteva cuvinte, apăsați Ctrl + Enter

Tratamentul păpădie metabolice

1. Reteta frunze tinere de păpădie, sunt mijloace de creștere a glandelor endocrine, de a promova ajustarea digestie, îmbunătățind metabolismul, elimina delicat acumularea de grăsime. Frunzele pot fi consumate ca o salata, stoarce sucul de la ei și bea 5 g de trei ori pe zi. Este util să se prepara ca un ceai - cană de apă clocotită pe 15g frunze, insista oră, tulpina și să bea o treime cana de trei ori pe zi, înainte de mese.

Reteta 2. Util ca rădăcină de păpădie. Din ea se prepară licoarea - pahar de vodca (alcool poate) 15g pour rădăcini pisate. Timp de 14 zile insista într-un loc întunecos, se filtrează. Ia de trei ori pe zi, 25 picături înainte de mese.

3. Rețetă rădăcini tinctură de păpădie în combinație cu iarbă măcăit și iarbă yarrow același efect benefic asupra recuperării proceselor metabolice. Ia 50g din fiecare ingredient. O lingura din amestecul rezultat este umplut în apă clocotită 200ml, infuzat într-o oră și apoi se filtrează. Se bea dimineața pe stomacul gol, timp de 30 ml, timp de 14 zile. Apoi, 10 zile libere și puteți repeta cursul.

remarcă

Trebuie să se înțeleagă, remedii populare nu pot înlocui complet de tratament medicina conventionala. Și mai ales nu au nevoie pentru a pune un diagnostic pe cont propriu, ca o tulburare metabolică pot avea diferite tipuri de manifestări.