tulburări de mișcare cauze sindrom, tratamente, foto, ru-babyhealth

tulburări de mișcare cauze sindrom, tratamente, foto, ru-babyhealth

Sindromul de tulburări motorii la sugari - o boala in care copilul se observă tulburări de mișcare (scădere sau creștere), rezistență scăzută a mușchilor și a distoniei musculare.Cel mai adesea boala sugarilor sensibile cu vârsta cuprinsă între două - patru luni. Riscul de a avea boala crește în cazul în care copilul a suferit hipoxie (foame de oxigen) sau leziuni cerebrale. Ca multe alte boli, sindromul tulburărilor de mișcare (DSS) este împărțit în mai multe tipuri.

 • Musculare hipertonicitate - creșterea tonusului muscular. Copilul nu este în măsură să mențină echilibrul pentru o lungă perioadă de timp.
 • Hipotonie - scaderea tonusului muscular. Acest tip de DSS se aplică la copii mai mari.
 • Paralizie cerebral - paralizie cerebrală.
 • Sindromul cerebelos - o tulburare a activității și funcțiile cerebelului. (Mers Drunken).
 • TLR- reflex tonic labirintic. Copiii nu pot merge la o poziție de ședință, nu se poate transforma dintr-o parte în alta.
 1. Complicații în timpul nașterii. mamoș Destul de des nerăbdător să accelereze procesul de nașterea copilului începe să împingă copilul prin forță, care are efecte adverse asupra fătului, doare, ca urmare, copilul devine VOS.
 2. În cazul în care mama în timpul sarcinii sau în timpul nașterii copilului a suferit privarea de oxigen (hipoxie), puteți fi siguri că bebelușul va primi VOS.
 3. Infectarea sistemului nervos. Sursa de infecție este o mamă bolnavă, care infecteaza fatul prin placenta.
 4. Aparate de malformat sistem musculo-scheletice.

Este important de a diagnostica VOS cât mai curând posibil. Prin urmare, tânăra mamă trebuie să monitorizeze în mod responsabil sănătatea și comportamentul copilului lor, în special în primele luni ale vieții sale.

 • puterea musculară slabă este principalul simptom al bolii. Toate mișcările apar copil „în mișcare lentă“. Un copil fără asistență nu poate ține capul, gât, brațe și picioare pentru a ridica.
 • Pat nu este capabil să accepte poziții anormale. Complexitatea este aproape imposibil, în flexie și extensie a membrelor superioare și inferioare și superioare. Un copil nu se poate îndoi degetele.
 • Monotonia plâns și tipete, ca o trăsătură caracteristică a sindromului de tulburări motorii.
 • Mimetism unui copil bolnav este semnificativ diferit de sănătos facial. Este destul de slabă, copilul începe să zâmbească prea târziu. De exemplu, în cazul în care copilul este sănătos începe să vă rugăm părinții lor zâmbet pentru prima lună de viață, copilul suferă de sindromul tulburărilor motorii arată un zâmbet, cel mai bun caz - într-o epocă la trei luni.
 • Vizual răspuns auditiv este întârziată în mod semnificativ.


tulburări de mișcare cauze sindrom, tratamente, foto, ru-babyhealth


Osteopatie, masaj, fizioterapie, reflexoterapie și ocupă primul loc cu privire la eficacitatea tratamentului sindromului tulburărilor motorii la copii. În orice caz, copilul trebuie să fie în mod necesar observat la neurolog si supus tratamentului persoanei desemnate.

Osteopatia - este o alternativă la medicina oficială. Este mult mai blând pentru a trata DTAs la copii decât medicamente si tratament invaziv. Efectul terapeutic este prin intermediul organelor interne de masaj, în special - impactul asupra punctelor dorite ale corpului.

Masaj și fizioterapie. Copiii sub vârsta de un an, asigurați-vă că pentru a merge prin cel puțin 4 cursuri de terapie fizică și masaj. Un curs este format din cel puțin 20 de sesiuni, sesiunea este format dintr-un complex de exerciții terapeutice. În intervalele dintre cursuri, părinții ar trebui să facă propriile lor de masaj pentru copii.

tulburări de mișcare cauze sindrom, tratamente, foto, ru-babyhealth
Pentru a efectua proceduri de masaj necesare pentru a utiliza unguent. Ce fel de cremă ar trebui să cumpere pentru copilul tau, ar trebui să-i spuneți specialistului.

Pentru a obține rezultatul dorit, o atenție deosebită trebuie acordată extremitatile inferioare. Înainte de a începe exercițiile, picior înveliți copilul în haine de lână. După sfârșitul exerciții de gimnastică pot fi făcute cizme făcute din parafină sau o baie cu ovăz fierte.

Tratarea medicul copilului dumneavoastră trebuie să efectueze întotdeauna un diagnostic special, care contribuie la o definiție specifică a tipurilor de încălcări. (Seat, mersul pe jos, crawling, etc.).

Efectuarea pe baza rezultatelor acestui fapt, neurologului poate numi o serie de remedii homeopatice și dieta formă copil. În special, atunci când VOS copilul ar trebui să mănânce alimente care conțin vitamina B. atribuie în mod alternativ preparate injectabile.

Reflexoterapie. Acest tip de tratament este cel mai eficient în cazul în care copilul are o întârziere în dezvoltarea și maturizarea sistemului nervos.

profilaxie

Furnizați libertate completă a copilului în acțiunile (Nu exagera. Reguli de securitate nu a fost anulat.) Nu limitați patutul îngustă. Dacă este posibil, ar fi frumos pentru a da copilul o cameră separată. Copilul trebuie să se dezvolte, să aibă o pofta de viata, lumea din jurul lor. Dă-i mai multe lucruri de explorat: jucării colorate, imagini colorate, etc.

tulburări de mișcare cauze sindrom, tratamente, foto, ru-babyhealth
O altă importantă și utilă pentru dezvoltarea sistemului nervos la copii este mersul pe jos desculț, gimnastica, terapie prin masaj este obligatorie. Clase la minge mare (fitball) au, de asemenea, un efect pozitiv în prevenirea VOS.

Ori de câte ori este posibil să se joace cu jocuri pentru copii deget, atingeți-l, plimbare pe suprafața de relief.

mame moderne percep diagnosticul „sindrom de tulburări motorii“, cum ar fi o condamnare la moarte, disperare și să renunțe. Acesta este răspunsul greșit! Boala este curabile, este necesar să se ocupe de ea. Și dacă îl iubești cu adevărat copilul, nu va da înapoi și va lupta pentru sănătatea copilului până la sfârșitul anului.