tuburi de vopsea de încălzire reguli de selecție și instrucțiuni pentru utilizare pe toate conductele

vopsea In zilele noastre pentru conductele de încălzire poate oferi o imagine unică a conductei și o baterie care va continua pentru o lungă perioadă de timp. Numirea vopselei - pentru a proteja împotriva coroziunii și pentru a da o parte vizibilă a sistemului de culoarea dorită și aspectul decente în general. Pentru a obtine panouri de culoare de înaltă calitate și tuburi trebuie să se pregătească în mod corespunzător suprafața pentru procesul de colorare.Cu privire la alegerea de vopsea pentru conductele de încălzire, precum și tehnicile lor de colorare descriu în detaliu în articolul nostru.

tuburi de vopsea de încălzire reguli de selecție și instrucțiuni pentru utilizare pe toate conductele

conductele de încălzire înainte și după vopsire

vopsea Alegerea

Acum afla ce țevile de încălzire vopsire. Prin selectarea vopselei corecte și va depinde în mod direct de rezultatul final. Atunci când alegeți vopsea, este necesar să se procedeze la cererile făcute pe ele. Deci, vopsea pentru conductele de încălzire și baterii ar trebui să fie:

 • rezistență la temperaturi ridicate (peste 100 grade);
 • rezistenta la abraziune;
 • să nu fie toxic;
 • rezistență la medii agresive.

Tipuri de vopsele pentru conducte de încălzire

Cernelurile disponibile în comerț, care sunt special concepute pentru vopsire conducte de încălzire:

 • email acrilic. Eliberat pe baza solvenților organici, cu toate acestea vopsea conducte de încălzire prin ele și procesul de uscare va fi însoțită de un miros caracteristic de solvent. Cu toate acestea, ea justifică rezultatul final - o strălucire lucioasă și o durată lungă de viață.
 • email alchidic. Când este utilizat ca transpira un miros neplăcut, care poate fi simțit ulterior în timpul funcționării sistemului de încălzire. Dar pictat suprafata vopselei este rezistent la abraziune si temperaturi ridicate. Trebuie remarcat faptul că producătorii au o gamă destul de largă de culori de vopsea, care poate satisface orice cerere. În acest sens, este destul de popular în rândul consumatorilor.

tuburi de vopsea de încălzire reguli de selecție și instrucțiuni pentru utilizare pe toate conductele

Marci de apă-dispersie vopsea Heizkorperlack Dufa si Alpina este perfect pentru restaurarea radiatoare și conducte de încălzire

 • Vopsele hidro-dispersive. Colorat conductele de încălzire de vopsele lavabile, care sunt special concepute pentru acest scop, acestea sunt cele mai frecvente alegere. Atunci când se lucrează cu ei nu se simte miros ciudat, în afară de acestea sunt foarte repede să se usuce.

Există, de asemenea, vopsea pe bază de ulei, dar acum este puțin utilizat în astfel de scopuri.

Ce vopsea pentru a picta? Alegerea finală este de până la consumator.

Cei mai buni producători de vopsele pentru vopsire conducte de încălzire

Producătorii, interne și externe produc o mare varietate de culori care sunt diferite culori și de calitate. Pretul depinde adesea de marca de vopsea și de producător. Printre țările producătoare de culori care pot satisface aproape orice gust, trebuie remarcat Țările de Jos, Germania, Suedia și altele.

Astfel, producția de smalț peinty Radiator (radiatoare Paint) Olanda are o culoare albă și după vopsire permite obținerea unor suprafețe luciu perfect.

Emalii Haytskorperlak (Heizkorperlack) și vopsea Mipaterm 600 (Mipatherm 600) produs în Germania sunt renumite pentru calitatea lor, nu necesită pre-tratare. În decurs de 3-4 ore după aplicarea acestor vopsele pot include sistemul de încălzire, care este un avantaj, dacă reparația este efectuată în timpul iernii.

Vopsea alchidice Elementfarg Alcides (Elementfarg alchidice) producția suedeză este aplicat ca un grund și vopsea, care este foarte important, deoarece nu este nevoie de un grund separat. Suprafața trebuie să vopsea numai în 2 straturi.conducte de încălzire vopsea

preparare vopsea: curățarea și amorsarea suprafeței conductelor și radiatoare

tuburi de vopsea de încălzire reguli de selecție și instrucțiuni pentru utilizare pe toate conductele

Înainte de vopsirea conductelor de încălzire trebuie să fie bine curățate de vopsea vechi sau rugina

Țevi pentru vopsea preparate în conformitate cu următoarele instrucțiuni:

 1. Înainte de vopsire suprafața trebuie să fie bine curată - îndepărtați vopseaua veche și sol pentru a curăța de metal stralucitor locul în care sa format rugina. Prin eliminarea de praf și murdărie cu o cârpă umedă și o perie. Prin eliminarea vechi de vopsea cu o spatulă și soluții speciale de curățare.
 2. O soluție de spălare este aplicată pe suprafața radiatorului și filmul înfășurat la punctul de înmuiere. După ceva timp, vopseaua îndepărtată cu ușurință cu o spatulă sau un burghiu, cu ansamblul în ea cu o perie de sârmă.
 3. După aceea, suprafața a fost tratată cu o hârtie abrazivă și degresate cu spirt mineral.
 4. Apoi, suprafața tratată cu grundul anticoroziv. Scopul său este nu numai pentru a proteja împotriva apariției de coroziune, dar, de asemenea, pentru creșterea aderenței - aderența vopselei la metal. Pentru a face acest lucru, se potrivesc un primer care are o bază alchidice.

[Notă] Când selectați un primer trebuie să acorde întotdeauna o atenție pentru a stabili dacă acesta are proprietăți de protecție anti-coroziune. Aceasta este o condiție necesară, în caz contrar toate lucrările ar putea fi irosit - Apare din nou rugină. Producătorii indică, de obicei, este chiar pe banca, cu un grund. [/ Notă]

Acum, suprafața este gata, de fapt, la aplicarea vopselei - pe o suprafață se va forma perfect.

În prezent, industria oferă o vopsea speciala grund „doi intr-unul“ și „trei în unu“. Ele conțin, de regulă, un grund, pigmenți de culoare și convertor rugina. Astfel de grund aplicat pe suprafața țevii sau bateria fără pregătirea lor prin vopsire.

pentru auto-vopsire de conducte de încălzire Instrucțiuni

tuburi de vopsea de încălzire reguli de selecție și instrucțiuni pentru utilizare pe toate conductele

Instrucțiuni pas cu pas pentru prepararea și vopsirea conductelor și radiatoare în imagini

Apoi, ia în considerare modul de încălzire vopsea țeavă. Puteți, desigur, să invite în aceste scopuri un pictor profesionist, dar mult mai ieftin, și va fi dificil să pună în aplicare pictura cu mâinile.

[Notă] Primul lucru de reținut - trebuie doar să picteze rece baterie [/ notă]!

Deci, cum să picteze conductele sistemului de încălzire:

 1. Noțiuni de bază, în primul rând, aveți nevoie pentru a proteja podeaua de murdărie. Acest lucru este, de obicei, utilizarea inutilă de ziar, hârtie, pânză, care traseul direct sub conductele și bateriile.
 2. De asemenea, înainte de procesul de colorare va trebui să selectați pensula. Perie trebuie să fie mici, cu peri moi drepte și forme curbate.
 3. Vopsea aplicat de mai sus și pentru a începe deplasarea spre partea de jos. Capac baterie și vopsea țeavă din toate părțile, iar apoi se aplică un al doilea strat de soluție de colorare. În acest caz, veți avea o suprafață perfect netedă vopsită. Atunci când o vopsea cu două straturi trebuie să aștepte până când primul strat se usuca, și numai apoi se aplică al doilea.

Colorat poate fi realizată, de asemenea, prin intermediul arma din cartuș. Atunci când bateria de vopsire prin pulverizare pistol ar trebui să fie eliminate pentru a picta cu atenție peste tot în locuri greu accesibile. Când se folosește un spray de vopsea cu o suprafață rezistentă la căldură a conductelor și radiatorul este vopsit cu înaltă calitate și foarte rapid. Pentru mai multe instrucțiuni despre cum să picteze suprafața balonului, pot fi găsite pe ambalaj. De obicei balon face mișcare în zig-zag de sus în jos, la o distanță de aproximativ 30 cm de la suprafață.

 • tuburi de vopsea de încălzire reguli de selecție și instrucțiuni pentru utilizare pe toate conductele
  Conducte pentru încălzire compuse din diferite materiale
 • tuburi de vopsea de încălzire reguli de selecție și instrucțiuni pentru utilizare pe toate conductele
  Cum de a decora țevile de încălzire: idei creative
 • tuburi de vopsea de încălzire reguli de selecție și instrucțiuni pentru utilizare pe toate conductele
  Orice conducte pentru încălzire alege: o revizuire a materialelor
 • tuburi de vopsea de încălzire reguli de selecție și instrucțiuni pentru utilizare pe toate conductele
  Prin ce și cum să se ascundă țevile de încălzire
 • Alegerea tuburilor și organizarea de irigare prin picurare, cu propriile lor mâini
 • Cum de a face o seră din tevi de profil, cu propriile lor mâini
 • Cum sa faci un umbrar de tevi de profil, cu propriile lor mâini
 • Selectarea și instalarea supapelor de închidere pentru alimentarea cu apă
 • Cum de a testa armatură de conducte de închidere
 • Deoarece conducta de apă caldă: Variante de izolație
 • Prin ce și cum să se ascundă țevile de încălzire
 • Cum de a alege un diametru de țeavă pentru încălzire: tehnologie de calcul
 • tuburi de polipropilenă de lipit
 • 5 moduri de a conecta conducta de fonta cu plastic