Trihomoniaza (trihomoniaza) cauze de tratament, simptomele, prevenirea

  • Ce este Trihomoniaza (trich)
  • Ce declanseaza Trihomoniaza (trich)
  • Patogenie (ce se întâmplă?) In timpul trichomoniaza (trich)
  • Simptomele de tricomonaza (Trichomonas)
  • Diagnostic tricomonaza (Trichomonas)
  • Tratamentul trichomoniasis (Trichomonas)
  • Prevenirea tricomonaza (Trichomonas)
  • Care medicii ar trebui să contactați dacă aveți Trihomoniaza (trich)

Ce este Trihomoniaza (trich)

Trihomoniaza (trich) - o boală cu transmitere sexuală, manifestată printr-un complex de leziuni inflamatorii ale diferitelor părți ale sistemului urogenital.Denumirea internațională a trihomoniaza bolii: trichmonosis, trichomoniaza

Ce declanseaza Trihomoniaza (trich)

Trichomonas vaginalis face parte din regat protozoare, la o clasă de flagelate flagella, familia Trichomonadidae, la genul Trichomonas.

Există 3 tipuri de Trichomonas: orale, intestinale si vaginale (genitale). Trichomonas orale și intestinale considerate saprofite și anume microorganisme nu conduc la dezvoltarea diferitelor boli, patogen (boala care cauzeaza) este doar Trichomonas vaginal, care are 3 moduri de existență: flagelate amebevidnaya și rotunjite (forme mai mici); sunt atipice (chistică) sub formă Trichomonas, deși mulți oameni de știință nu-l recunosc. Formele chistice și rotunjite cel mai dificil de tratat, iar amebevidnaya forma este cea mai agresivă.

Modalități de transmitere a trichomoniaza
De obicei, infectia cu Trichomonas are loc în timpul contactului sexual. Cu toate acestea, este posibil infectarea prin obiecte contaminate trihomonadami - prosoape, prosoape, instalații sanitare, instrumente medicale. Este de asemenea posibil infecție în strânsă caracter asexuată de contact corporal. Copiii pot fi infectate în timpul nașterii în timpul trecerii prin canalul de nastere al mamelor pacientului.

Patogenie (ce se întâmplă?) In timpul trichomoniaza (trich)

Trichomoniasis, cauzând inflamație cronică duce la vaginita, vulvovaginite, cervicita, uretrita. Boala reduce semnificativ calitatea vieții femeilor, încalcă funcției sexuale și menstruale. Trihomoniaza contribuie adesea la infecții mixte, în special în combinație cu gonococi. microorganisme provoca efecte toxice asupra tesutului gazda. Promovează pătrunderea altor patogeni în țesuturile subiacente.

Interacțiunea strânsă între bacterii și tricomonade cu mobilitate activă are o mare importanță practică, deoarece patogeni care absorb infecțiile Trichomonas pot servi drept conductoare la părțile superioare ale sistemului de reproducere sau chiar în cavitatea abdominală.

Studiile moderne dau un motiv să se aștepte o legătură directă și indirectă a infertilității și Trichomonas infecții ale tractului de reproducere.

Trichomonas mai des și în mod constant infecția duce la infertilitate masculină, care este asociat cu alterarea motilității și viabilitatea spermei.

Simptomele de tricomonaza (Trichomonas)

Infectia apare în 2/3 cazuri cu relații sexuale nelegitime. La femei, primul semn de lichid sunt abundente, de multe ori spumoase alb gălbui, de multe ori cu un miros neplăcut. Unii, de exemplu, la o vârstă înaintată, de descărcare de gestiune după actul sexual cu sânge. leucoree Coroziv contribuie la apariția durerii în zona genitală și vagin și pot provoca un sentiment de mâncărime și de arsură. Pot exista dureri în abdomen, în regiunea lombară, în timpul urinării, actul sexual este atat de severa incat actul sexual devine imposibilă. În unele cazuri, labiile sunt ulcere superficiale dureroase marcate. Uneori infectia se extinde la nivelul colului uterin, determinând-o să eroziune și inflamație. Femeile incep sa experimenteze dureri în timpul urinării, senzație de arsură după el. Cu progresia în continuare a procesului este posibila inflamatie acuta a mucoasei uterine: sunt dureri la nivelul abdomenului inferior, albi îmbunătățite, adesea amestecate cu sânge, ciclu menstrual perturbată. Odată cu pătrunderea Trichomonas în fanere uterin apare tuburi și testicule de invalidare, care pot duce la infertilitate. tricomonaza este adesea asimptomatice, neobservate de catre pacienti. In timpul sarcinii, dupa nastere sau avort, răceala comună, cu activitate sexuală excesivă sau de a lua alcool formă ascunsă trihomoniaza poate merge pe insulă.Trichomoniaza la bărbați
La barbati, boala începe cu senzație de mâncărime, gâdilat, senzație de arsură, uneori, dureri în timpul urinării. Acolo de descărcare de gestiune din uretra, care poate fi transparent sau gri-alb, foarte rar spumoase. Uneori, ele iau forma unei picături mari sferice transparente, astfel cum se rostogolește din meatul, care burete umflate, inflamate. Când forma latentă a pacienților uretrite Trichomonas se plâng de descărcare de gestiune slaba capricioasă din uretra si apoi doar dimineața sub formă de picături (venereologists francezi a numit-o „bună dimineața“).

senzații neplăcute în timpul urinării mai rău după consumul de alcool, alimente picante. Posibila răspândire a senzații neplăcute în capul penisului, scrot, perineu, rect, regiunea lombară. Deseori, astfel de pacienți este lung și fără succes tratate de neurologi de la sciatica.

Trihomoniaza la barbati poate da o complicație: glandul penisului rosii, preputul se umfla apoi format pe răni la nivelul membrelor, escoriații, ulcere, uneori. Cand penisul fimoza, în creștere în dimensiuni, ia forma unei pere, devine dureros. Din cauza umflarea capul descoperit este imposibil. Posibil epididimita trichomonazice, care apar la 7-15% dintre pacienți. Unii dintre ei au febră, dureri în scrot și testicule. Trihomoniaza complicatie este o inflamatie a prostatei - prostatita. În acest caz, omul însuși nu poate simți nimic de ani de zile, fără să știe că el a fost bolnav, dar infecta femeile in timpul actului sexual. Uneori, prostatita pacienti prezinta o senzație de greutate și presiune plictisitoare în anus, mancarimi in ea si in uretra, durere în perineu. De multe ori slăbit vederea, orgasm, apare ejaculare precoce.

Când Trichomonas inflamație a vezicii urinare pacienții au de a urina la fiecare 15-30 de minute. Urinarea este însoțită de durere ascuțită și eliberarea de câteva picături de sânge. Copiii sunt de obicei infectate cu adulții trihomoniaza sexual. Aproximativ 32% dintre acestea au inflamație a uretrei - uretrita, și, prin urmare, pot să apară urinare dureroasă.

Trichomoniaza la femei
Fetele - umflarea și înroșirea labiile mici și mari și himenului, mâncărime și arderea organelor genitale externe, scurgeri vaginale scurgere puroi galben.

Ce complicatii pot duce trichomoniaza?
Anterior, pericolul acestei boli subestimat. Acum se dovedește că tricomoniaza crește riscul travaliului prematur și ruptura prematură a membranelor. La barbati, aceasta poate duce la prostatita.

Diagnostic tricomonaza (Trichomonas)

Diagnosticul trichomoniasis este depistarea bacteriologică a tampoane vaginale Trichomonas după colorare Gram, sau sub native preparate (proaspete). Metode de studiu in specimene native pentru prezența Trichomonas este foarte simplu: pe o soluție izotonică de diapozitive acoperit cu sticlă, se adaugă o picătură proaspătă de secreții vaginale, atunci medicamentul este considerat sub microscop. Cu toate acestea, în această metodă de diagnostic nu este întotdeauna posibil să se identifice imediat Trichomonas, de aceea este necesar să se efectueze un studiu în mod repetat.
Metodele moderne de detectare a Trichomonas in organism este de a găsi markeri genetici, prin reacția în lanț a polimerazei (PCR).

Tratamentul trichomoniasis (Trichomonas)

În tratamentul trihomoniaza trebuie să respecte următoarele principii:
- Tratamentul trihomoniaza efectuate simultan pacientului și soțul (partener sexual) ei;
- viata sexuala in timpul tratamentului trihomoniaza este interzisă;
- elimina factorii care reduc rezistența organismului (comorbidități), deficiențe de vitamine, etc.;
- protivotrihomonadnye folosit unelte pe un fond de igienă generale și locale.

Local pentru a trata trichomoniasis aplica, de asemenea, tablete vaginale Terjat nan 1 comprimat pe zi timp de 10 zile sau Cleon-D 1 comprimat pe zi, timp de 7 zile.

Prevenirea tricomonaza (Trichomonas)

Este necesar să se monitorizeze și detectarea bolii (simptome trichomoniaza) și tratamentul tuturor persoanelor care au relații sexuale cu trihomoniaza pacientului. De asemenea, este necesar să se examineze fetele în caz de boală, chiar și unul dintre părinți.

Folosirea prezervativului este cea mai sigura metoda de prevenire a contaminării atât trihomoniaza și a altor boli cu transmitere sexuala, boli cu transmitere sexuală.

Trihomoniaza imunitatea nu se ridică în caz de neglijență, posibilitatea de a reinfectare cu trichomoniaza.

Dupa actul sexual fara prezervativ urina imediat și se spală organele genitale externe cu apă caldă cu săpun (preferabil economice). În interval de 2 ore după actul sexual pentru prevenirea utilizare antiseptice speciale sub forma de solutii - gibitan, tsidipol, miramistin și altele. Cu toate acestea, nu trebuie să uităm că acești agenți nu au eficiență absolută, și scade ca intervalul de timp de la actul sexual.

Care medicii ar trebui să contactați dacă aveți Trihomoniaza (trich)

Promotii si oferte speciale

Trihomoniaza (trihomoniaza) cauze de tratament, simptomele, prevenirea
Trihomoniaza (trihomoniaza) cauze de tratament, simptomele, prevenirea