tremurul mâinilor motive soiuri, tratament

Un parametru important care modelează sănătatea noastră, în general - este dieta si obiceiurile alimentare. Ce alimente sunt bune pentru o inimă puternică și vase de pure, și ce rol în funcționarea sistemului cardiovascular joacă un fruct.tremurul mâinilor motive soiuri, tratament

Constatați că, în anumite situații, sau fără nici un motiv aparent de a începe să se agită mâinile? Nu fi imediat speriat și de a face o programare la un neurolog. Cu un astfel de fenomen neplăcut, ocazional rula aproximativ 6% din populația lumii. Tremors poate avea loc în degete și mâini, în repaus, precum și mâinile care fac mișcarea. Motivele pentru care tremur poate fi câteva, și nu faptul - acesta este primul simptom al defalcării existente. Cum de a determina cauzele tremurul mâinii, și este posibil să se „liniștească“ propria sa putere?

tremor motive de mână

  • În primul rând, shake de mână poate fi un simptom al suprastimularea sistemului nervos. Uneori, tremor - un simptom de oboseala cronica. Mai ales dacă sunteți în mod constant „combustibil“, de stimulare a corpului băuturi (cel mai mare efect asupra sistemului nervos central au bauturi energizante).
  • Al doilea motiv - este exercițiu - oboseala, glisarea obiecte grele, sarcină excesivă în timpul activităților sportive, etc.
  • De asemenea, dacă luați orice medicație specifică, tremorul poate fi un efect secundar. În acest caz, ar trebui să consulte un medic și, eventual, a anula droguri.
  • dezechilibru hormonal poate fi, de asemenea, o cauza de tremurul mâinii. Acest simptom este de obicei însoțită de alte - oboseală generală, iritabilitate, probleme cu necaracteristice pielii și a părului, palpitații, activitate intensă de sudoare și glande sebacee.
  • mână se agită pot fi legate de modificări ale nivelului de zahar din sange. Însoțită de slăbiciune și merge după întăriri cu ceva dulce. Acest lucru poate duce la „test“ cu contorul.
  • Printre motivele psihologice pentru strângere de mana - depresia si stresul emoțional. In diagnosticul primul caz, este necesar să se efectueze un tratament complex. tremor Isterică (agitare cu sentimente puternice, nu numai cu degetele, dar, de asemenea, perie) - un mod de a corpului pentru a arăta emoțiile. Nervos, omul simte tremurul mâinilor, și încercând să ascundă ei griji, chiar mai mult. O astfel de agitare, de obicei, are loc după ce persoana se potolește. Dar acest lucru nu este bun - noua furtuna emotionala agitare înapoi.Cum de a asigura medicilor un motiv pentru a se agită mâinile pot fi tratate în termen de două săptămâni. Dacă condiții prealabile pronunțate pentru apariția acesteia nu a fost, atunci ai nevoie pentru a vedea un specialist. După tremur (mai ales atunci când membrele sunt în repaus), poate fi un simptom care începe boli grave, cum ar fi boala Parkinson sau osteoartrita.

Cum sa scapi de tremurul în mâinile sale?

În cazul în care apariția bolilor asociate cu sistemul nervos, este posibil, putem încerca să scape de tremur proprii.

Tehnici psihologice și medicale

Dacă bruiaj este isteric, trebuie să te lupți cu el situațional. Dacă sunteți îngrijorat, supărat sau ceartă cu cineva, senzație de tremuratul mâinilor, ar trebui să încercați să se calmeze. Tu știi cel mai bine ce fel de recepție va repede „veni la viață“, ci este un mod universal de respirație profundă timp de aproximativ un minut. Respiratia ar trebui să fie conștienți - mental „ceas“, pe măsură ce aerul trece prin nas, trahee, la plamani si inapoi.

Activitatea fizică împotriva tremurul mâinii

Dacă munca dumneavoastră implică perioade prelungite de stat pe scaun într-o singură poziție (și, mai ales dacă sunteți un fumător în afacere), poate creierul suferă din cauza lipsei de oxigen din cauza de prindere a coloanei cervicale. În acest caz, încercați să meargă mai mult, pentru a expune corpul exercitarea de aerobic și să se angajeze în exerciții care vor descărca coloanei vertebrale.

Valul de exces de adrenalina poate face, de asemenea, se agită mâinile. Cel mai bun mod de a „arde“ hormonul de stres suplimentar - este o taxa de fizică scurtă, dar intensă.

Pentru a depăși tremuratul mâinilor va permite dezvoltarea abilităților motorii fine. Pentru acest mare meserii hobby - tricotat, țesut margele, producția de jucării moi, în general, - tot ceea ce va aduce perii de antrenament, și - o terapie psihologică.

Dining la modul „antitremor“

Pentru prevenirea bolilor tiroidiene mananca alimente bogate in iod. O cantitate mare de acest element găsit în semințele de mere, hrișcă. fructe de mare (alge) ouă. sare. îmbogățită cu iod.

Păstrați consumul de cafea și ceai puternic pentru o cana pe zi (de preferință dimineața), iar în după-amiaza, încercați să bea sucuri sau băuturi pe bază de plante. Înainte de a merge la culcare, da preferință la ceai de menta, un pahar de apă cu dizolvată în ea o lingura de miere si o cana de lapte cald.

Și, desigur, în cazul în care tremurând în mâinile sale pentru o lungă perioadă de timp nu trece (mai ales în cazul în care simptome similare sau mai severe au fost părinții tăi, bunici), nu strângeți, ci mai degrabă se înscrie pentru o consultare cu un specialist.