tratarea apei Pool

Pool: apa de tratament

Perioada de Anul ne dă zilele în care vă puteți bucura de o baie în diferite ape, lacuri și râuri. Astăzi, mulți mulțumit pe bazine lor parcele, pentru care aveți nevoie pentru a vă asigura că acestea sunt curate, apa nu este tulbure și a căpătat o tentă verzuie.Diferite bacterii și particulele de praf cad în bazin de zi cu zi, contaminând treptat apa și de a face impropriu pentru activități de apă. asigurați-vă că pentru a instala sistemul de filtrare de înaltă calitate, care este proiectat pentru a întârzia particule mari, în scopul de a menține apa curată și limpede în iaz ,. Cu toate acestea, particulele fine și micro-organisme pot face față, iar un astfel de sistem este, prin urmare, produse chimice necesare pentru piscine, care pot fi cumpărate într-un magazin de specialitate.

Este cunoscut faptul că apa are un grad diferit de duritate. In apa grea conține cantități mari de săruri de magneziu și calciu, sunt precipitant turbiditate, conductele și infunda sistemul de filtrare și se acoperă, de asemenea, pleava bazin de perete. Pentru a preveni acest lucru, în apă grea, imediat după umplere castron, puteți adăuga „rigiditate stabilizator“ sau un agent de decalcifiere.În cazul în care piscina este utilizat pentru umplerea cu apă din fântâni sau bine, acest lucru duce la probleme suplimentare. În cazul în care gradul de ionii de fier într-o astfel de apa este suficient de mare, apoi folosind dezinfectant, fierul precipitat poate da apă verde, maro sau negru. Pentru a evita acest lucru, puteți adăuga periodic un agent de decalcifiere. Cu toate acestea, în cazul în care apa este eliminată și-a schimbat culoarea, apoi este supus pentru a finaliza oxidarea fierului și floculant coagulat.

Floculare - este cea mai comună și eficientă metodă care vă permite să curățați apă și returnați-l la transparența. Mai mult decât atât, utilizarea acestuia salvează dezinfectanți. Deoarece filtrul nu prinde particule microscopice, floculant le conectează împreună într-un nodul mare, care nu poate depăși echipamentul de protecție pentru filtrarea piscine, și, în consecință, apa este expusă la substanțe mai puțin nocive. Filtrul cel mai ideal pentru această metodă este filtrul de nisip.

În cazul în care apa din piscina este moale, apoi să includă într-o formă curată și transparentă, prin metoda de floculare mai ușor decât apa dură. Dar, pentru a ști ce să folosească măsuri de protecție și de curățare sunt întotdeauna necesare pentru a determina gradul de duritate a apei. Singurul mod de a atinge și menține un echilibru optim al mediului acvatic din rezervor.