Tratamentul traheită metodelor tradiționale și populare

Boala Lung este în prezent pe locul # 2 pe prevalența. 3 Fiecare persoană de pe planetă este înzestrat cu un anumit tip de patologie este atribuibilă boli pulmonare. Traheită - o inflamație a mucoasei benigne a traheei. Cum de a trata traheită? Metode moderne de tratament al acestei boli se bazeaza pe consumul de droguri și rețete tradiționale, pentru a ajuta la ameliorarea durerii și a normaliza starea pacientului.Din păcate, nu fiecare pacient cu simptome ale acestei boli caută ajutor. După traheită se transformă rapid într-o formă cronică incurabilă (în 1/3 cazuri). Prin urmare, orice persoană cu detectarea simptomelor bolii pe termen scurt este de a cere ajutor pentru a normaliza funcționarea traheei.

Tratamentul traheită metodelor tradiționale și populare

Forme ale bolii și că acestea provoacă

traheită acută - aceasta este etapa inițială a bolii, care este format din cauza leziuni ale nazale bolilor organismului: faringite, laringite, rinită. Principalul motiv traheită - o infecție virală a tractului respirator. Mai puțin frecvent, boala este considerată a fi inițiatorul Staphylococcus și Streptococcus. Dezvoltarea traheită acute formate prin inhalarea de aer rece, uscat sau murdar, toxine, fum corozive și gazele irita mucoasa.

Modificări în cavitatea traheal datorate leziunilor acute curs de boală este caracterizată prin infiltrarea, edemul și hiperemia, având ca rezultat formarea unei suprafețe de acumularea de mucus traheal apar hemoragiile groase și mici.

Boala cronică se dezvoltă în cazul absenței prelungite a tratamentului formelor acute. Simptomele acestui tip de traheită - tuse severă la adulți, răgușeală, dificultăți de respirație. In majoritatea cazurilor, traheită cronică este rezultatul fumatului, alcool și prezența pe termen lung în corpul de patologii infecțioase ale plămânilor și a altor organe interne.

Cauza traheită cronică poate fi la inflamarea sinusurilor maxilare și cavități situate pe partea din față. Identificând această formă a bolii pot fi observate patologii atrofice și hipertrofice.

Formularul hipertrofică apare ca urmare a leziunilor vasculare și edem la nivelul mucoasei orale a traheei. În acest caz, pacientul va experimenta secreția abundenta de mucus si purulentei spută. Odată cu dezvoltarea atrofiei mucoasei traheei devine subțire, capătă o tentă gri și devine netedă. În unele cazuri, stratul superior este acoperit cu cruste subțiri trahee, provocând tuse atunci când traheită.

traheită atrofica prezinta simptomele sale atunci când nivelul mucoaselor atrofie.

simptome

Traheită, simptomele de care sunt cunoscute de mulți oameni, începe să se dezvolte în organism în momentul apariției lor. Important: Primele simptome ale bolii aparente în forme acute de dezvoltare.
Semne de traheită, care, potrivit medicilor, sunt principalele:

 • tuse uscată dimineața;
 • dureri în piept și gât;
 • tuse când se schimbă poziția corpului, schimbările de temperatură, la strigătul, râd și plâng;
 • durere atunci când mănâncă.

În acest caz, toți pacienții încearcă să respire cât mai puțin posibil, astfel încât să nu provoace iritații ale traheei și a mucoasei acestuia. In timpul unui atac al simptomelor de mai sus devin mai pronunțate și dureroasă. La copii, principalul simptom al bolii - dificultăți de respirație, însoțită de frecvență și ritmul rapid.

Notă: tuse cu traheită semnificativ diferite de durere în gât. Chiar și o cantitate minimă de mucus și spută în cavitatea trahee cauze răgușeală severe, care nu poate fi confundat cu alte boli respiratorii. Simptomele includ febră mare, mai ales dimineața. La adulți, se ajunge la 39 de grade. Atunci când tuse pacientul este eliberat gri spută. Deoarece este o vâscos, de mucus vine in cantitati minime. Imediat după această tuse pentru un timp sa oprit.

Dacă o persoană are un sistem imunitar slăbit, împreună cu dezvoltarea traheită în organism va începe să se dezvolte traheobronșitele, ceea ce duce tuse dureroasa puternică și o creștere bruscă a temperaturii.
Metode de tratare a traheită la adulți care vizează refacerea mucoasei traheale. În cazurile severe, inflamatia se duce la sistemul respirator inferior (plămâni, diafragma). Deosebit de periculos este pentru copii și bătrânețe.Principalul simptom al formelor cronice de traheită - tuse convulsivă, nu se opresc la noapte. Important: tuse insotita de durere sfâșietoare severă. Disconfort toracic va „bantui“ pacientul, atâta timp cât el nu va lua medicamente medicamente care reduc sarcina pe mucoasa.

semne de traheită

semne patologice considerate destul de tipic pentru traheită. Găsirea ei ar trebui să solicite asistență medicală imediată, pentru a evita durerea și tuse severă.

Semne ale bolii sunt:

 • tuse uscată, în orice moment al zilei;
 • febră;
 • extremități reci; anticipate
 • mucus vâscos de selecție;
 • un vis urât;
 • senzație în piept și gât de ardere.

De asemenea, semne de traheită poate fi o slăbiciune, formarea unei tuse puternice după mese, sărbători și vizite la construcții și industria chimică.

Important: pentru a trata traheită acută mult mai rapid și mai ușor decât forma de alergare. La pacientul boala cronica va avea nevoie de un curs de antibiotice și agenți antiinflamatori, inhalații și remedii populare recepție. In plus, pacientul va avea nevoie de un regim alimentar nivel scăzut de activitate fizică și monitorizarea constantă a stării organismului. La urma urmei, pentru tratamentul stării pacientului se poate agrava în orice moment.

Tratamentul traheită metodelor tradiționale și populare

diagnosticarea bolii

Diagnosticul bolii la adulti se bazeaza pe simptomele pacientului și rezultatele sondajului pacientului. Această inspecție se realizează cu ajutorul unui laringoscop, care permite medicului sa identifice gradul de afectare a membranei mucoase a traheei, pentru a înțelege forma patologiei și de a determina zona afectată.

Medicul va prescrie auscultare pulmonar pacientului, ascultarea srednepuzyrchatyh uscată, umedă și respirație șuierătoare, care pot fi împrăștiate peste toate părțile sociale ale plămânilor. În funcție de locația wheezing (zona pulmonare mai mici, de mijloc, de sus sau total) lucrător medical atribuie un tratament individual sprijinit pe eliminare cauzează boala.

După toate procedurile de diagnosticare și reclamațiile auditive ale pacientului, medicul prescrie medicamente si alte tratamente care pot pentru câteva zile pentru a scuti pacientul de simptome neplăcute.

tratamentul bolii

Tratamentul formelor acute și cronice ale bolii ar trebui să vizeze eliminarea din organism cauzeaza inflamatie a mucoasei traheei. Pacientul este prescris o serie de medicamente și alte tratamente care vor depăși boala neplăcute și de a restabili funcționalitatea traheei.

Actualele trateaza medicina traheită aceste fonduri:

 • muștar;
 • antibiotice;
 • sulfamide;
 • aerosoli;
 • codeină;
 • inhalare alcalină;
 • expectorante;
 • iarbă;
 • libeksin.

Fiecare dintre aceste fonduri de la trahee flegma si mucus curata si reface mucoasa și elimină inflamația. Desigur, aceste metode ar trebui să ia după examinarea medicală, ca nu toate medicamentele și plante aromatice pot fi luate bolnav. Notă: în funcție de agenții cauzatori ai bolii (boala, bacterii) este atribuit unui tratament complex, sunt calculate individual pentru fiecare pacient.

Pentru tratamentul medical al adulților includ antibiotice și inhalarea cu ultrasunete. Alte metode de tratament al adulților efectuate în casa unui strict prescripție.

medicamente care iau nu ar trebui să fie mai mult de o săptămână - restul tratamentului și prevenirii va oferi ierburi și tratamente tradiționale, care sunt prezente în fiecare curs de recuperare a traheei.

Tratamentul de remedii populare traheită

Ierburi și plante sunt în măsură pentru a curăța rapid cavitatea traheei a mucusului si flegma, mucoase restaura și scoateți-l de viruși și bacterii, dacă este cazul.

Rețete tradiționale pentru a scăpa de forma acută:

Inhalare.

inhalare termică a avut loc la domiciliu, prin utilizarea de diferite medicamente. Ia oala, se toarna intr-cinci cesti de apa si se aduce la fierbere. Apoi se adaugă eucaliptul linguriță de apă, ulei de mentol și iod. Inhalarea de vapori sub prosop cel puțin 10 minute (sau prepara o pâlnie de hârtie prin care respiră în mod convenabil prin gura). Acest lucru înseamnă perfect ameliorează tusea și restaurează membranei mucoase. Impreuna cu tratamentul medicamentos traheită vindecat repede. Inhalarea ar trebui să ia 3-5 zile.

Propolisul - o substanta verzuie, vindeca rapid organismul de la traheită. propolis Luând ar trebui să fie prin inhalare. 60 de grame de ceara de propolis si pune-l într-o tigaie și se pune într-o baie de apă. Respiratia înseamnă de 2 ori pe zi, până la ameliorarea completă a simptomelor. Tuse cu traheită diminuează după prima inhalare.

Cu respectarea corespunzătoare a recomandărilor medicului, traheită acută a avut loc timp de 1,5-2 săptămâni.

Rețete tradiționale pentru a scăpa de forme cronice:

 1. Când spută purulentă sunt numiți prin inhalare pe baza de usturoi si ceapa, care pe termen scurt, este eliminat din organism bacteriilor dăunătoare. Se amestecă sucul de ceapa si usturoi intr-un bol mic. Se adaugă soluția lichidă 0,25% clorură de sodiu. Proporția ingredientelor 1: 3. Sucul de inhalații ar trebui să fie de 2 ori pe zi, încălzirea în mod continuu un lichid.
 2. Considerat ierburi eficiente - musetel, menta, tarhon, eucalipt. Se amestecă cantități egale de flori si frunze de plante, se adaugă 0,5 litri de apă și se aduce la fierbere. Se lasa sa stea timp de 3-5 ore. Se iau 3 linguri cu mese pentru adulți și 1 pentru copii.
 3. Expectorante pentru a scapa de flegma se poate face în mod independent. Ia 3 crengute de menta si umple jumatate de cana de apa. Noi insistăm 2 oră. gât Polaskay după fiecare masă. Tuse cu traheită dispar după 3 zile de clătire de zi cu zi.

Astfel de boli ca traheită, este tratat la copii și adulți pe termen scurt. Doar 2 săptămâni va fi capabil de a vindeca complet patologia, și să nu-l transfere la forma de rulare. Principalul lucru pentru a observa o rețetă și să nu se auto-medicate, ceea ce poate duce la complicații.

Tu - unul dintre acele milioane de femei care se lupta cu a fi supraponderal?

Dar toate încercările tale de a pierde în greutate nu au avut succes?

Și ai gândit deja la măsurile drastice? Este de înțeles, deoarece subțire figura - o măsură de sănătate, și un motiv de mândrie. În plus, este de cel puțin longevitatea umană. Iar faptul că o persoană pierde „greutate in plus“. Se pare mai tânăr - o axiomă care necesită nici o dovadă.