Tratamentul toenail incarnate de remedii populare

Tratamentul toenail incarnate de remedii populare

De ce unghie creste

Cei care s-au confruntat de multe ori cu această problemă, a întrebat, probabil, te această întrebare. Și pe bună dreptate, deoarece cunoașterea cauzelor care duc la o astfel de stare, poate reduce semnificativ riscul de recurență. Dacă vii la un motiv critic, se pare că jumătate din cazuri, ne sunt de vina pentru această situație.Mai jos este o listă scurtă de cauze și factori adverse care pot provoca această condiție.

 • picioare plate, care nu se găsește în timp și nu a vindeca.
 • Purtarea pantofi incomode, strâmt, de multe ori cu un toc înalt.
 • eliminarea necorespunzătoare porțiune de unghii recrescut (tundere).
 • deformare valgus (aspect fără sâmburi pe picioare), cauza care este o cruce-plat.
 • prejudiciu mecanice și tratarea necorespunzătoare a acestora.
 • Un număr mare de arbore de unghii în zona țesuturilor moi (predispoziție genetică).
 • Nedolechennaya unghiilor boli fungice (onicomicoza).

Mulți au început să acorde o atenție la unghii incarnate numai atunci când există durere, atunci când mersul pe jos sau cu role din jurul unghiilor devine inflamat. În acest caz și într-un alt, au nevoie de ajutor imediat, în caz contrar boala poate fi complicată de apariția unui abces pe deget sau de detașare a plăcii unghiei. Acest lucru este deosebit de periculos în cazul în care pacientul are diabet zaharat sau vasoconstricție anormale.

Că, în astfel de cazuri, de obicei, nu? Cereți asistență medicală, și pe bună dreptate. Trebuie să încep să înțeleagă cauzele acestei condiții și să le elimine, și numai apoi se recurge la auto-tratament. Tratamentul calei casa de unghii incarnate nu este prea dificil, principalul lucru - să știe ce obiectivul pe care îl urmăresc și ce trebuie să facă. Probabil, toată lumea este interesat de ceea ce trebuie să faci, nu pentru a elimina unghii și care terapii pot preveni recăderi repetate?

Principalele tratamente la domiciliu

Principalele condiții pentru tratament la domiciliu - nu există nici un risc de infecție în țesuturile moi ale piciorului. Pentru a face acest lucru, trebuie să învețe o regulă simplă - trebuie să înceapă tratamentul imediat ce au existat senzații neplăcute. Acest lucru va ajuta la prevenirea apariției complicațiilor, în special în cazul comorbiditățile pacientului.

Scopurile tratamentului sunt:

 • preveni inflamația;
 • elimina o parte din unghie, care provoacă durere;
 • pentru a direcționa creșterea unghiilor în direcția corectă și pentru a preveni apariția de recidivă.


Tratamentul toenail incarnate de remedii populare
Mai jos sunt cele mai rapide și mai eficiente metode de eliminare a inflamației țesuturilor moi și dedurizarea unghiei.

 • cada fierbinte cu sare de masă. Sarea este baza unei soluții hipertonice și bine atrage puroiul de tesut moale. Apa fierbinte (45-50 grade) promovează fluxul sanguin la locul inflamat și celulele imunitare îmbunătățite.
 • Cade sale de baie cu infuzie de plante, care au proprietăți anti-inflamatorii. În acest scop, apa fierbinte poate fi adăugat pe bază de plante preparate în formă concentrată, în prealabil. Acestea includ salvie, musetel, coada șoricelului, sunătoare și alte plante aromatice cunoscute. 6-7 linguri de iarbă uscată (în amestec sau separat), preparată litru de apă clocotită și infuzat timp de 30 minute. A fost apoi adăugat rezultând în bazinul de perfuzie cu apă fierbinte.

Imediat după băile fierbinți pot fi aplicate la locația mijloace pentru încarnarea zilei care are proprietăți anti-inflamatorii, și placa dedurizată.

 • Pastă din frunze de aloe. Pentru aceasta trebuie să fie tăiate din frunza de aloe margine înțepător furca derinding întinde foaia până la o pastă. O masă de biți rezultată a pus pe tifon și, împreună cu folie de plastic aplicat pe zona afectată. Compresele mai bine decât 2-3 în a doua zi, în continuă schimbare bandaj.
 • Se fierbe amestecul format din ceapa, catei de usturoi 2-3, 2-3 frunze de aloe, ulei de lingură sau untură topită și ceară linguriță. Toate produsele sunt pre-sfărâmată (ras) și se fierbe pana se omogenizeaza. Aplicați unguentul rezultată să fie incarnate de unghii sub formă de căldură 1 dată pe zi, apoi de sus învelitoarea de film și să poarte șosete.
 • Pisa psyllium, se amestecă cu carne de porc topită sau grăsime de oaie. Fiertura rezultat impune pe degetul său, de sus rola de film în sus și a pus pe șosete calde. Bandaj de patlagina schimba de mai multe ori pe zi.
 • Glicerol si esenta de otet amestecat într-un raport de 1: 1 și insuflat în loc de unghii incarnate. tifon, Top și a pus pe șosete calde.

Odată ce durerea dispare, este necesar să se procedeze la măsurile corecte unghiilor circumcizie si de prevenire.

Cum se taie unghiile

Tratamentul toenail incarnate de remedii populare
Este necesar să se cunoască nu numai cine crește el, ci și pentru cei care încă nu au astfel de probleme. Cum să se ocupe cu unghiile incarnate? Chiar dacă elimina toate cauzele și ar fi greșit să taie unghiile de la picioare, ei vor crește din nou. Deci, trebuie să învețe cum să-l taie în mod corespunzător.

În contrast cu unghiile de la mâini, care sunt tăiate de liniile ovale de pe picioare sunt tăiate doar pe orizontală. Asta este, indiferent de modul în care crește vârful unghiilor, este necesar să se taie doar o parte din ea, care merge dincolo de marginea arborelui de unghii.

Dar el a crescut la dreapta și drept în sus, mai degrabă decât într-o parte, este necesar timp de câteva săptămâni după ce toate procedurile sub marginea unghiei dedurizată pentru a închide un talon mic de vată îmbibat în orice ulei (puteți chiar de plante). tampon de bumbac ar trebui să revină, astfel încât un mic spațiu format între unghii și o cârpă moale. Acest lucru se va stabili treptat direcția corectă de creștere, ca unghia creste din nou complet în câteva săptămâni, și mai mult ca niciodată nu vei fi deranjat.

Și, în sfârșit, ne-ar dori să se constate că tratamentul unghiilor incarnate la domiciliu necesită diligență și răbdare, deoarece unghiile cresc foarte lent. Dar totul plătit cu generozitate atunci când pentru a merge din nou să devină ușor și plin de bucurie!