Tratamentul Surghitron de eroziune de col uterin și recenzii pentru femei

Mai recent, tratamentul de eroziune de col uterin a fost realizată folosind metode care sunt observate după cicatrizarea țesutului și deformarea organelor. Astăzi, una dintre cele mai moderne și sigure metode de a elimina patologia considerată cauterizare de eroziune prin aparate, cum ar fi Surghitron. Tratamentul astfel de aparat se realizează sub influența undelor de înaltă frecvență, care transporta toate incizii și cauterizare țesuturilor moi.Caracteristici ale dispozitivului de aplicare

Tratamentul Surghitron de eroziune de col uterin și recenzii pentru femei

Până în prezent, unitatea Surghitron larg utilizată în ginecologie pentru tratamentul următoarelor patologii:

Surghitron a avut loc cauterizare site-uri ale mucoasei patologice, și se face foarte atent și nu este însoțită de apariția de sângerare și cicatrizarea țesutului. O astfel de metodă de radio-wave poate fi aplicat nu numai pentru a elimina boala, dar, de asemenea, pentru diagnostic. Cu un aparat Surghitron poate estima caracterul unei persoane care apare în patologia corpului, precum și pentru a confirma sau nega malignitate acestuia.

Tratamentul Surghitron de eroziune de col uterin și recenzii pentru femei
Este posibil să se scoată în evidență câteva avantaje de eliminare a organelor genitale bolii Surghitron:

 1. La aplicarea unei astfel de metode de eliminare a bolii tăiate prin intermediul undelor purtata radio, care elimina complet interferențe fizice și perturbarea integrității celulelor tisulare.
 2. Eliminați formarea de natură diferită pe piele este posibilă fără cusături de formare.
 3. Îndepărtarea tumorilor în țesuturi nu este însoțită de formarea de complicații purulente.
 4. În efectuarea incizie de radiofrecvență Surghitron posibil orice prejudiciu care la țesuturi, cum este cazul atunci când se utilizează alte dispozitive.
 5. Perioada de recuperare după o intervenție chirurgicală nu este însoțită de apariția durerii și sunt formate cicatrici.

Eliminarea patologiei cervicale cu ajutorul unui aparat Surghitron se administrează de obicei timp de 5-10 zile de la debutul menstruatiei. Această metodă este adecvată pentru îndepărtarea zonelor erodate ale mucoasei de diferite dimensiuni și procedura în sine durează mai puțin de 10 minute. Tratamentul bolii se realizează prin intermediul undelor radio, folosind anestezic care este injectat in organele genitale de col. Pentru a monitoriza în timpul procedurii este posibilă cu ajutorul unui colposcop, datorită căreia expertul poate examina regiunile de țesuturi patologice și sănătoase.

Dupa cauterizare eroziunii Surghitron pacientul poate avea dureri trăgând de natura abdomenului inferior, dar acest lucru este normal. În plus, o femeie a văzut alocarea de culoare maro timp de 5-7 zile.

Tratamentul Surghitron de eroziune de col uterin și recenzii pentru femei
După procedura de cauterizare, trebuie:

 • Timp de o lună pentru a renunța la viața sexuală;
 • Este interzis să se angajeze în exerciții grele și ridicarea de obiecte grele;
 • Nu ar trebui să înoate în apă deschisă și să ia o baie și du-te la baie și saună.


Un astfel de tratament de eroziune de col uterin previne cicatrizarea țesutului și cicatrici, care este un punct important pentru acele femei care sunt de planificare nașterea viitoare a unui copil.

În ciuda eficienței eliminării patologiei prin intermediul undelor radio, există contraindicații pentru utilizarea lor.

Tratarea deseurilor menajere cu ajutorul unui aparat Surghitron este necesară în următoarele situații:

 • Diagnosticarea inflamație în zona genitală;
 • Detectarea caracterului malign neoplasme;
 • Progresia diabetului la om;
 • Perioada de gestație.

Opinii ale acestei metode de tratament a organelor genitale de eroziune de col uterin a variat, dar majoritatea femeilor pretind că utilizarea Surghitron reușesc să scape de eroziune, fără consecințe pentru organism.

Opinii de pregătire

Tratamentul Surghitron de eroziune de col uterin și recenzii pentru femei
Mulți experți susțin că Surghitron nu poate scăpa doar de eroziune de col uterin. dar, de asemenea, considerat un bun instrument cosmetologie. Acest lucru se datorează faptului că, cu ajutorul său este posibil pentru a scapa de tesut cicatricial si elimina tulpina care apare adesea după nașterea copilului. femeie vine de multe ori confuz atunci când alegerea metodei care urmează să fie utilizată pentru a elimina boala în gâtul organelor genitale. Majoritatea medicilor sunt sfătuiți să acorde prioritate la metoda undelor radio, din moment ce comentarii de pacienți care au trecut de un astfel de tratament, cea mai mare parte pozitiv.

Elena, 23 ani, Bucuresti

Chiar înainte de primul medic de sarcină a arătat eroziunea mea de col uterin și a recomandat să-l cauterizarea cu un laser. Cu toate acestea, după acest tratament boala nu este complet plecat, dar am fost deja însărcinată, și, prin urmare, a decis să amâne tratamentul său pentru o vreme. Aproximativ un an mai târziu, din nou, am decis să ia eroziunii și pentru a încerca să scape de ea cu ajutorul Surghitron. Vreau să încurajeze pacienții viitoare și spun că fiorul de tratament cu unde radio este mult mai plăcut decât cu privire la aplicarea laserului. În plus, trebuie remarcat faptul că procesul de cauterizare Surghitron durează mult mai puțin timp și nu provoacă durere severă. Am fost în stare să scape complet de eroziune numai prin metoda de tratament de radio-val, așa că, dacă trebuie să treacă prin procedura din nou cauterizare, este doar cu ajutorul Surghitron.

Alice, Ust-Kamensky, 28y.o.

Tratamentul Surghitron de eroziune de col uterin și recenzii pentru femei
Am de mulți ani de eroziune și doar recent, a decis să-l închidă să facă. Medicul curant sfătuit să urmeze un tratament folosind Surghitron de droguri. Procedura în sine a durat aproximativ cauterizare de 15-20 de secunde și o ușoară durere a fost prezent. După aceea, timp de aproximativ 7 zile am fost îngrijorat de evacuarea lichidului, care sa diminuat treptat. După inspecția la medic ginecologic scaun a confirmat că totul a decurs fara probleme si erodarea mine, puteți uita pentru o lungă perioadă de timp.

Am avut, de asemenea, o șansă de a merge moxibustion procedura de eroziune de col uterin cu ajutorul dispozitivului Surghitron radiofrecventa și vreau să spun cu certitudine că nu este nimic în neregulă cu asta. Da, există un sentiment neplăcut, dar cred că se observă în timpul oricare dintre procedurile din acest domeniu. Dupa cauterizare undelor radio de eroziune ma deranjat pentru zilele de 7-10 de descărcare de gestiune lichid, dar apoi s-au oprit. O lună mai târziu, du-te pentru o vizită la medic, sper că totul va fi bine. Singurul dezavantaj al acestei proceduri a fost că, pentru mine, a trebuit să renunțe la viata sexuala timp de o lună.

Anna, Tula, în vârstă de 28 de ani

Tratamentul Surghitron de eroziune de col uterin și recenzii pentru femei
De asemenea, trebuie să treacă prin procedura de cauterizare de eroziune de col uterin Surghitron. Faptul că am avut un pic de eroziune, iar medicii sfătuiți să-l cauteriza după ce dau naștere unui copil. In timpul sarcinii, mi sa spus că eroziunea mea a crescut foarte mult în dimensiune, și sa întâmplat din cauza modificărilor hormonale ale organismului. Îmi pare foarte rău că nu am avut-o înainte de tratat și a decis să-l facă aproape după naștere. Acum o săptămână am avut un aparat de tratament Surgitron, procedura este, în opinia mea, este destul de tolerant si fara durere. Acum mă duc descărcare a unui lichid, dar mult mai puțin decât în ​​prima zi. Sper că tratamentul a avut succes, și voi fi în măsură să uite despre această problemă.

Intriga eroziune de col uterin este ca acesta poate fi transformat în cancer de multe ori nu produce simptome tipice. Din acest motiv, este recomandat pentru a vizita un specialist de cel puțin de două ori pe an, care va diagnostica patologia în timp util.

Intoxicarea mașină de eroziune Surghitron considerat unul dintre cele mai sigure metode de tratament care nu provoacă cicatrici și permite o femeie să aibă un copil în viitor pe cont propriu.