Tratamentul Sinuzita de remedii populare - simptome sinuzita, sinuzita - un articol pe - versiunea PDA

Sinuzita (sinuzita) - inflamație a naturii bacteriene sau virale sinusurilor. ... Pentru tratamentul sinuzitei remedii populare perfect. inflamație acută a sinusului maxilar (sinuzită acută) se manifestă, de obicei, congestie nazală, secreții mucoase sau purulente de la nivelul sinusurilor maxilare. Terapii cu remedii populare. Comprimare sinusurile. Toată lumea știe că sinuzita trata și metodele tradiționale. Înainte de a utiliza un tratament remedii populare de sinuzita la reteta de origine al oamenilor pot fi discutate cu medicul dumneavoastră. Distinge inflamația mucoasei sinusului maxilar (sinuzită), inflamație a sinusurilor frontal (sinuzita). În medicina populară rusă, sinuzita (inflamarea frontal și cavitățile maxilare) au fost tratate cu hrean. Sinuzita - inflamație a membranei mucoase, și, ocazional, pereții osoase maxilare (maxilar) sinusul. Cauzele bolii. Tratamentul de remedii populare sinuzita. tratament sinuzita la domiciliu


Simptomele și tratamentul sinuzitei în căile de atac acasă populare.

Sinuzita (sinuzita) - inflamarea sinusurilor este bacteriană sau de origine virală. La 40% dintre pacienții cu sinuzita este asociat cu dintii stricati. Acesta se caracterizeaza prin dificultati de respiratie nazala, purulente sau rinită mucopurulentă, dureri de cap, în principal în frunte.

Diagnosticul este stabilit după studii radiologice sau computerizate ale sinusurilor. Adesea, procesul este reversibil, si rareori afecteaza alte sinusuri (frontal, principal, rețea). Boala este precedată de o răceală.

Se tratează cel mai bine sinuzita de specialitate prin înțepare sau metoda de „deplasare“ ( „cuc“). Un tratament de sinuzita în căile de atac acasă populare, suplimente nutritive de către un medic.

Tratamentul sinuzitei de remedii populare
Pentru tratamentul remedii populare sinuzite sunt perfecte pentru rețete enumerate mai jos.

Se prepară suc de morcov (o treime cana), se adaugă la ea 1 oră. lingura tinctura de propolis alcoolic și 0,5 ore. miere linguri de flori (mierea îngroșată, trebuie încălzit ușor într-o baie de apă). Amestecul rezultat se înmoaie un tamponchiki mic de bumbac și lipiți în nas timp de 15-20 de minute de 2-3 ori pe zi. reziduuri de droguri este necesar pentru a menține gura pe partea sinusurilor afectate de 2-3 minute.
Dacă există o tendință de sinuzita, ar trebui să trateze imediat orice rece. Deci, rapid și fără complicații a trecut, puteți utiliza următoarea rețetă. Ia 100 g de ulei de măsline sau ulei de floarea soarelui și 1 lingura. lingura cu rozmarin tocat sus. Mută ​​la 3 săptămâni într-un loc întunecos, scuturare de zi cu zi. Se strecoara si se stoarce iarba. Insufle 2-3 picături în fiecare nară, pentru prima dată și apoi 1 picătură de 3-4 ori pe zi, într-o săptămână. Coriza trece în câteva zile, cronică - după 2 săptămâni.
Un efect bun este auto-masaj descrisă în secțiunea „Rinita alergică“. Pentru a apăsa pe aceste puncte ar trebui să aratator timp de 1-2 minute înainte de senzația de durere. Punctul poate fi pre-freca ulei sau eucalipt trandafir.

Încă câteva remedii populare pentru sinuzita
Iată câteva rețete pentru tratamentul sinuzitei remedii populare.

Mark coaja de mustăți de aur pulbere stem 1 și bujor interstitiu sustavchikov, frezate la o pulbere. Se amestecă cu ulei vegetal 1 1 și se aplică pe puntea nasului și aripile pe un tampon de tifon pentru 15-20 de minute, 1 dată pe zi timp de 3-5 zile.
Cand sinuzita la copii pot fi instilat în fiecare nară de 2-3 picături de suc proaspat de sfecla rosie cu miere de albine. Puteți sta o minge de bumbac în suc proaspăt și pune în nas timp de 10-15 minute, de 2 ori pe zi.
Se dizolvă 1 oră. Mierea din 2 linguri. linguri de apă fiartă caldă. Ia un tampon de bumbac, inmuiati-l această structură și a pus în nas timp de 20 de minute. În cazul în care copilul este agitat, este mai bine să se ocupe de nari alternativ.
3 linguri. linguri ceapa tocată se toarnă 50 ml de apă călduță, se adaugă 0,5 ore. miere, insista 30 minute, de scurgere și insufle 2-3 picături în fiecare nară în fiecare 4-5 zile.

Clătirea nasul în sinusul
Pentru spălarea soluțiile nazale pot profita de următoarele rețete.Se amestecă într-un pahar de apă fiartă caldă un sfert de linguriță de bicarbonat de sodiu si 20 picaturi de tinctura de propolis alcool. De seringă de unică folosință sau o seringă mică pentru a spăla nas de 2 ori pe zi. Atenție! Atunci când capul de spălare înclinat înapoi strict pentru a împiedica pătrunderea lichidului de spălare în tubul auditiv.
Lista Mark 1 aproape mustăți de aur întinde-l pentru a umple un pahar de apă fiartă, 1 oră, se filtrează și utilizați pentru spălarea nasului. Acest lucru ar trebui să se facă într-o poziție de ședință, aruncându-și capul pe spate direct înapoi la lichidul de spălare nu curge în tuburi Eustachio. seringă mai bine incastrata sau o seringă de unică folosință. Într-o singură procedură necesită 50 ml de perfuzie. Se repetă de 2 ori pe zi. Cursul de tratament de 7 zile.

Dacă spălarea persoana suferă grav, acesta poate fi înlocuit cu filtre de bumbac impregnate cu această infuzie. Ele sunt administrate în nas timp de 20 de minute de 3 ori pe zi.

Posibila inhalarea de perfuzie de 1-2 ori pe zi, folosind un nebulizator acasă. Inhalarea Durata 5 minute. Astfel, este necesar să se atragă atenția asupra unui detaliu important! fluidul inhalată Inspira ar trebui să fie prin gura si expirati pe nas. Deoarece numai atunci când expirați aerosoli intră sinusurile paranazale.

După spălare în fiecare nară pentru a pune o bucata de unt nesărat și macerat timp de 15-20 de minute. Cursul de tratament în sinusul 10 proceduri.
Tratarea propolis sinuzită

Pentru puncție anestezie a sinusului maxilar poate fi folosit de propolis, având în vedere efectul anestezic local. Acest remediu poate fi deosebit de important în timpul anesteziei la copii, adolescenți, persoanele cu hipersensibilitate la lidocaină și altele.

Mai mult, propolis poate fi utilizat în sinus și prin inhalare. Pentru tratamentul bolilor inflamatorii acute ale metodei de inhalare de aerosoli ale tractului respirator superior a recomandat o soluție apoasă-alcoolică 3% din propolis. Această metodă a fost tratată cu succes și în cazurile în care inflamația este răspândită și surprinde membranele mucoase ale nasului, sinusurilor paranazale, faringe, bronhiile uneori.

Sinuzita acuta: Casa de cura
Secreții nazale, roșu de ștergere constantă, voce nazală, dureri de cap constante. Cel mai probabil, ai sinuzita acuta, astfel cum a interveni în viața de zi cu zi. Desigur, este nevoie de ajutorul medicului, dar există și alte alternative pe care le oferim medicina tradițională.

Simptomele sinuzitei acute
Sinuzita acuta incepe cu un mic rece. Există descărcare clare sau purulente de la una sau ambele sinusuri. Dar izolarea poate fi oprit din cauza congestiei nazale. Există durere ascuțită în partea superioară a nasului, febra, obraji umflate si pleoapele de la site-urile de inflamatie. Caracteristici sunt, de asemenea, pierderea gustului și mirosului. Ill, sinuzita acută maxilare rău, pierderea poftei de mâncare, tulburări de somn. În cazul în care simptomele de mai sus ar trebui să consulte un medic!


Cauzele sinuzitei acute

Sinuzita acuta poate fi o consecinta, trecut boli infecțioase, cum ar fi rinita, gripa, pojar. Poate provoca o boală o boală inflamatorie a dinților și a gingiilor, o deviatie de sept. Chiar și simplu subrăcire la organism slăbit poate cauza sinuzita acuta.

remedii populare pentru tratamentul acasă acute sinuzite maxilare
Lavajul Efectiv nazal cu apă caldă, cu adaos de mangan și iod, o soluție de apă cu sare de mare. Ei bine, ajuta inhalații cu mentol, cartofi, fierte în jachete lor. Puteți face inhalarea de ulei de pin, ceapa si usturoi.

Rezultate excelente pot fi atinse, se picura pre Melt câteva picături de unt. De asemenea, puteți picura suc de ceapa, dar fii atent, puteți deteriora mucoasei nazale.

Încălzirea este, de asemenea, foarte eficient în tratamentul sinuzitei acute. Există două moduri. ou fiert tare, învelit în pânză și presat la nivelul sinusurilor nazale (aproximativ intre sprancene). Aceeași procedură se poate face cu sare. sare de masă obișnuită pentru a se încălzi într-o tigaie și învelite în țesut, aplicat la nivelul sinusurilor nazale.
5 remedii populare de tratament de sinuzita la domiciliu

Pentru un tratament rapid al sinuzitei este cel mai bine să se combine baza de prescriptie medicala cu remedii populare. Una dintre cele mai eficiente metode asociate cu medicamente pe bază de plante, care nu permite ca boala să progreseze.

sinuzita cronică poate fi vindecată, timp de 3 săptămâni, cu ajutorul unor unguente populare. Pentru prepararea ei este necesară pentru a pluti pe o baie de apă în alcool părți egale, lapte, miere, ceapa ceapa alba, ulei vegetal și tocat (preferabil frecat pe o răzătoare) săpun întunecat. Amestecul rezultat a fost răcit, a pus pe un tampon de bumbac și inserat în fiecare nară de 3 ori pe zi, timp de 15 minute. Dacă este necesar, puteți face re-tratamentul cu un interval de 10 zile, de asemenea, timp de 3 săptămâni.

Aceasta nu este singura modalitate de a vindeca sinuzita la domiciliu. Topit miere, sucul unui bec și cartofi se amestecă albastru și îngropa în nas sub forma unei picături nazale convenționale. Acesta este cel mai bine stocat în frigider scade. Nazofaringe de spălare poate, de asemenea, sfeclă de zahăr sau suc de lămâie cu apă și sare, ierburi sau taxe, dar în mod necesar sărat.

Pentru tratamentul sinuzitei în oameni de toate vârstele pot fi mestecate o jumătate de oră înainte de a mânca capace de ceară de faguri. În funcție de amploarea bolii, prima mesteca capace pe o lingura, și pentru a consolida rezultatele - pentru ceai.

remedii populare de tratament Sinuzita

Rezultatul tratamentului poate fi văzut în 1-2 săptămâni, dacă este folosit ca un ghiocel albastru suc de medicament. La un raport de 1: 5 suc diluat cu apă și picurare în fiecare nară 3 picaturi. Pentru un rezultat mai bun poate fi de 2 ori pe zi pentru nas stropirii 20 ml de tinctură de gălbenele.

Pentru tratamentul sinuzitei cronice a pus pe foc pachete 3 frunze cu apă. După fierbere a amestecului într-un șervețel pentru a absorbi și a pus pe frunte și nas. Pentru pânză răcește, acopera-ti capul cu o cârpă. Se efectuează procedura atâta timp cât soluția este cald. Acest lucru se realizează cel mai bine pe timp de noapte, pentru un singur lucru - curata sinusurile.