Tratamentul si simptomele de osteoartrita a articulației umărului, toate dureri de spate despre low

Acasă »Tratamentul osteochondroză» Tratamentul osteocondrozei toracice „Principalele simptome și tratamentul osteoartritei articulației umărului

Osteocondrozei departamentului de umăr afectează în mod negativ asupra activității locomotorii și circulația sângelui. Primele simptome ale bolii sunt durerea și modificări ale culorii pielii. Durata și metoda de tratament depinde de gradul de leziuni tisulare și stadiu de dezvoltare a bolii articulare.Care sunt simptomele de dureri de spate este departamentul de umăr

Principalul simptom al osteoartritei este durerea departamentului de umăr, care este cel mai adesea vazut pe timp de noapte și este dureros în natură. Durerea poate fi dat în gât și brațe. Durere în timpul creșteri de circulație.

Pe langa Durerile, boala se caracterizeaza si alte caracteristici. Printre acestea se numără:

 • activitatea fizică limitată.
 • Creșterea transpirație.
 • Scăderea temperaturii stratului superior al epidermei în zona umerilor.
 • Durere în timpul palparea la examenul.
 • Parestezii.
 • Umflarea mâinii.
 • Aspectul de culoare albăstruie a pielii în articulația afectată.

Cu o astfel de boală este limitată activitatea motorie a brațului afectat, ceea ce poate determina atrofie și scăderea masei musculare. După sarcini fizice intense de durere este amplificat și este de fotografiere în natură.

Tratamentul si simptomele de osteoartrita a articulației umărului, toate dureri de spate despre low

Când osteocondrozei a remarcat dezvoltarea partesteziei și hiperestezie. În același timp, îmbunătăți starea lor poate fi doar prin intermediul unor exerciții speciale. Setul de exerciții include pantele capului în direcția unui umăr ranit, cot ascensoare. Prin gimnastica regulat, este posibil pentru a elimina durerea severă și pentru a preveni atrofia.

Tratamentul osteoartritei articulației umărului

În cele mai multe cazuri, pacienții prezintă la tehnician pentru a beneficia de asistență în cazul în care boala devine etapa acută. Medicul examinează istoricul medical al pacientului, numește un studiu pentru a determina amploarea articulațiilor afectate și provoacă patologie. Potrivit cercetării numește cursul terapiei.

Tratamentul osteoartritei articulației umărului poate fi realizată în două moduri: medicale și chirurgicale.

Terapia conservatoare implica luarea de medicamente pentru a calma durerea si de recuperare a cartilajului articular. Pentru rezultate optime, tratamentul trebuie să fie complexă.Pacientul poate avea nevoie pentru a limita mișcarea umărului lezat. Pentru a face acest lucru, medicul prescrie purtarea de bandaje de reținere.

Pentru ameliorarea simptomelor este prezentat primesc medicamente analgezice si anti-inflamatorii, cum ar fi „Ibuprofen“ „Diclofenac“. Medicamentele în faza acută sunt atribuite sub formă de injecții. După ameliorarea durerii severe, puteți aplica unguente și creme.

Scopul principal al tratamentului este de a incetini progresia bolii. Pentru a face acest lucru, alocați fizioterapie. Pacienților li se recomandă masajul gâtului, acupunctura sau terapia cu laser. Opri distrugerea cartilajului ajutor comun:

 • exercițiu terapeutic. Datorită program de exercitii special concepute nu se poate repara activitatea motorie a membrelor. În același timp, aveți nevoie pentru a efectua exerciții în absența durerii. Principala condiție - să urmeze instrucțiunile medicului dumneavoastră și nu suprasolicita muschii umerilor.
 • Masaj. Sunt necesare tratamente de masaj pentru a îmbunătăți circulația sângelui și de a consolida muschii umerilor comun. Atribuit excluderea atrofie. Masaj se poate face de unul singur sau du-te la un specialist.
 • Reflexoterapie. Metoda se bazează pe impactul utilizării complexului de măsuri terapeutice asupra punctelor active ale. Atribuit pentru a restabili țesutul rănit și normalizează curent de sânge. Principalele domenii includ acupunctura, terapia magnetică, crioterapie, încălzirea.
 • Terapie manuala. Mulți oameni cred că chiropractic nu este diferit de masaj, dar nu este. In timpul masajului este o influență numai în țesutul muscular. Terapia manuala afecteaza nu numai mușchi, ci și articulațiilor.

În absența rezultatelor intervenției chirurgicale se administrează după utilizarea de medicamente și proceduri fizioterapeutice complexe. Operația se realizează în cazuri rare, scopul său - refacerea articulației deteriorate sau îndepărtarea mușchilor hipertrofiate.

Cum de a trata osteocondrozei departamentului de umăr în timpul exacerbare

Faza acută a osteoartrita a departamentului de umar poate dura mai mult de șapte zile, în cazul în care nici o asistență medicală la primele simptome. Rareori perioadă durata exacerbare este mai mult de două săptămâni.

În timpul atacului, în primul rând, aveți nevoie pentru a apela o ambulanță. Pacientul este plasat pe un pat, de blocare a membrului deteriorat.

Tratamentul în exacerbare a bolii poate fi efectuată în spital sau ambulator. Totul depinde de starea pacientului.

Medicul prescrie analgezice puternice și agenți anti-inflamatorii la arestare nu numai durere, dar, de asemenea, pentru a preveni răspândirea procesului inflamator.

Pentru a restabili cartilajului și conducerea terminațiilor nervoase arătate recepție hondroprotektorov. Ele sunt caracterizate de o durată lungă de acțiune. Rezultatul acestei terapii va fi vizibilă numai după câteva luni.

În faza acută se recomandă administrarea intravenoasă și intramusculară de medicamente. Pacientul trebuie să asigure odihnă completă și pentru a evita exercitarea. In timpul exacerbării bolii degenerative de disc este permis să efectueze exerciții de lumină pentru umeri și brațe, cu condiția ca în timpul exercițiului nu există nici o durere.

Osteocondrozei departamentului scapular se caracterizează prin durere severă în faza acută și disconfort după ventuze. Durerea poate să apară după exercitarea sau pe timp de noapte. Rezultatele bolii de la distrugerea cartilajului articular, ceea ce duce la perturbarea activității motorii și atrofie musculară. Odată cu dezvoltarea bolii este necesară pentru tratament precoce.

Ponderea în rețelele sociale: