Tratamentul și prevenirea bolilor osoase

Tratamentul și prevenirea bolilor osoase

Întregul sistem scheletic conține mai mult de două sute de articole care necesită admiterea de minerale, vitamine și alte elemente nutritive din standardele cerute. Proteine, colagen, calciu, fosfor - principalele elemente urme care sunt esențiale pentru menținerea oaselor sănătoase. În absența sau lipsa unei semnificative a acestora, și în infecții, anomalii congenitale și traumatisme dezvoltate care necesită tratament operativ al bolii osoase.Printre ei, Notei special sunt astfel de boli grave ale sistemului osos ca:

Metode moderne de tratament în medicina oficială

Tratamentul adecvat al oricărei tactici boală poate fi selectată doar după o examinare serioasă și atentă. Metode moderne de diagnostic ajuta la detectarea bolii osoase în stadiile inițiale. Acesta a fost mult timp cunoscut și metoda de diagnostic utilizată cu succes este considerată a fi de examinare cu raze X. Cu toate acestea, de exemplu, osteoporoză într-un stadiu incipient, în acest mod este practic imposibil de identificat. X-ray imagini vizibile doar stadiul acut al osteoporozei, atunci când a pierdut mai mult de 30% osoasă.

Acesta este motivul pentru instrumente speciale pentru a măsura cu precizie densitatea osoasa au fost recent dezvoltate - densitometrie ray. Cu ajutorul lor, osteoporoza poate fi detectată într-un stadiu incipient, atunci când a pierdut doar aproximativ 3% din masa osoasă. Măsurătorile se efectuează fără intervenție chirurgicală și durează câteva minute, fără a provoca efecte secundare neplăcute sau nocive.

Aproape orice boală osoasă care are nevoie de tratament simptomatic și de bază. De obicei, acestea sunt utilizate în combinație. Principala terapie - un proces îndelungat, proiectat pentru câteva luni și include administrarea de medicamente, care cuprinde:

  • bifosfonati;
  • fluoruri;
  • calcitonine;
  • preparate de vitamina D;
  • complex ossein-gidroksiappatitny.


După tratamentul densitatea osoasă este semnificativ crescută, reducerea și alți parametri biochimici.

Tratamentul de remedii populare boli osoase

Metodele tradiționale de tratament sunt, de asemenea, destul de eficiente în boli cum ar fi osteomielita, fracturi, osteoporoza, si multe altele. Prin utilizarea lor în combinație cu metodele de medicatie poate accelera foarte mult de recuperare. Luați în considerare unele dintre ele, eficacitatea care este testată în timp.

eggshell

Tratamentul și prevenirea bolilor osoase

Aproape toate bolile ale sistemului osos se utilizează coji de ouă. Ea este un campion al conținutului de calciu din care este absorbit de mult mai intensă decât alte produse alimentare. Pisa amestecat cu coji de ouă un pic de suc de lămâie, luată dimineața, timp de 1-2 luni, pentru un sfert de linguriță. Pentru o mai bună absorbție a pisa trebuie să fie atent și fin. Aceasta reteta este, de asemenea, eficient în tratamentul rahitismului.

Un agent ideal are un efect stimulator asupra timpului de fuziune a fracturilor, precum și procesul de vindecare. Sub acțiunea mumie crește corpul global se observă răni de curățare precoce, o scădere de secreții purulente, umflarea scade. Ia-l înăuntru, iar dacă se pisa mumie și se amestecă cu orice ulei cosmetic - un amestec poate fi obținut prin frecarea zonelor deteriorate.

nuc tinctura

Osteomielita bine stabilit nuc tinctura. Două sute de grame de nuci partiții interne turnat 0,5 litri vodca si insista într-un borcan de sticlă închis, timp de 1-2 săptămâni. Recomandat recepție de trei ori pe zi, timp de 1 lingura. De asemenea pachete eficiente de lichiorul Vodka-nut.

metode de prevenire

Tratamentul și prevenirea bolilor osoase

urmărit în mod constant prevenirea bolilor osoase - o contribuție enormă la adresa sănătății umane. Pentru osul nu a fost susceptibil la boala, este necesar să se mențină starea de sănătate a întregului organism. De notat este special necesitatea de exerciții de zi cu zi pentru a mentine tonusul muscular. Sistemul muscular puternic ajută la reducerea sarcinii pe scheletul și pentru a preveni rănirea și deteriorarea.

În plus, pentru a evita apariția unor boli sau pentru a facilita fluxul lor este posibilă în cazul în care:

Astfel, prevenirea bolilor osoase - acesta este primul pas pentru sănătate, care include o listă extinsă de măsuri care vizează consolidarea protecției organismului ca întreg. Utilizarea este posibil pentru a preveni apariția unui număr mare de boli, chiar dacă acestea sunt încorporate genetic.

Recomandate articol: