Tratamentul rapid și eficient al infecțiilor drojdie la femei - este popular în domeniul sănătății

Ea sturz (candidoza) ofera singurul inconvenient pentru simptomele sale: mâncărime și de arsură în vagin, de descărcare de gestiune brânzos este de culoare albă, dar poate indica o mai grave probleme de sanatate. Din fericire pentru toate farmacologie moderne oferă o varietate de medicamente care pot face față cu boala. Mai mult decât atât, există remedii populare tratarea candidozei dovedite. Cu toate acestea, tratamentul rapid și eficient al infecțiilor drojdie la femei apar în acele cazuri în care acestea sunt utilizate într-o metode echilibrate și alte. Pentru a afla mai multe despre aceste metode, hai sa vorbim despre ce o infecție de drojdie, un tratament eficient al acestei boli.
Este foarte neplăcut, deși nu foarte periculoase afte boli sau candidozei vaginale, cauzată de ciuperca Monilia albicans. El afecteaza de multe ori femeile gravide. Acesta indică numai imunitate mai scăzută, ca urmare a suferi o boală inflamatorie sau pe termen lung utilizarea acută a antibioticelor, pentru a crește de zahăr din sânge, alergii la mai mici lenjerie de corp sintetice sau pantalon - „șir de caractere“ pentru a schimba flora vaginala, ca urmare a menopauzei, pentru medicina interna stomac sau intestine, etc.


1) tratamentul rapid al afte da capsule antifungice instant substanța activă a fluconazolului: Diflucan, medoflyukon, Diflazon, mikosist, forkan, fljukostat. o singură doză orală (oral) de o capsulă recomandată într-o cantitate de 150 mg de compus activ.


2) Tratamentul topic al candidozei vaginale transportate Preparatele intravaginale sub formă de paste, unguente, geluri și supozitoare, ingredientele active care sunt clotrimazol, miconazol, izoconazol, nistatin, natamicina, ketoconazol. Orice preparat care le conține - un mijloc eficient de tratare a afte. Prin urmare, aproape toate aceste medicamente, dacă este selectată în mod corespunzător, poate ameliora simptomele în termen de 1-5 zile.

Este de asemenea posibil pentru a trata infecția cu drojdie de acasă căi de atac femei. Ele vor da relief la starea în anticiparea o excursie la ginecolog. De exemplu, acest lucru:
1) spălarea organelor genitale externe de două sau de trei ori pe zi, o soluție slabă de sodă 1 lingură mare, diluat în doi litri de apă caldă.


2) Irigarea sau perfuzii Douching vaginale de plante medicinale, cum ar fi mușețel și gălbenele. Pentru a turna 50 g ceașcă iarbă uscată de apă care fierbe timp de o jumătate de oră insista, se filtrează și se diluează tinctura de apă clocotită la un litru și temperatură ușor cald. Folosind seringa farmacie, procedura pentru a efectua injectarea o dată pe zi, timp de șapte zile.


* O altă infuzie eficientă: o lingură mare de scoarță de stejar uscat, amestecat cu cantități egale de mușețel, cinci linguri de ierburi plante troscot și trei linguri de frunze de urzica. 100 g de iarbă „mix“ umple un litru de apă clocotită, se fierbe sub capac timp de cel puțin 10-11 minute. Lasa sa se raceasca, se strecoara si se folosesc două proceduri: o seringă pentru irigare vaginală internă, iar suma rămasă - pentru curățarea organelor genitale externe. Aplicați infuzie de zi cu zi, iar aceste proceduri vor ajuta pentru a finaliza tratamentul afte rapid.


Fii atent, toate procedurile trebuie efectuate cu apă călduță, pentru a evita arderea mucoasei vaginale si pielea delicata a organelor genitale.


3) tratament suficient de confortabil și plăcut femeilor afte - este adoptarea de bai de sezut cu decoctii pe bază de plante și uleiuri esențiale. La această baie este umplut cu o temperatură a apei treime din aproximativ patruzeci de grade. Adăugați cateva zeci de picaturi de ulei de musetel, bergamota, ekvalipta, arbore de ceai si lavanda, pre-dizolvat într-o jumătate de pahar de lapte. Durata de admisie a unui astfel de baie - nu mai mult de 15 minute.


Rețineți că capul penisului si preputul oamenilor, de asemenea, sunt infectate cu candidoza, dar simptomele sunt slabe. Cu toate acestea, acest lucru implică, totuși, că, în cazul în care un singur partener sexual are afte, tratamentul acestei boli la femei ar trebui să fie efectuate în legătură cu tratamentul și la bărbați. În cazul în care nu este tratată, aceasta va infecta din nou și din nou. Prin urmare, trebuie să fie tratate împreună. De aceea oamenii recomandăm să luați o capsulă desemnat medic de droguri în interior, cât și pentru ștergerea organelor genitale exterioare o dată pe zi, timp de trei zile consecutive, înainte de aplicarea actului sexual antiseptic Miramistin.

Profilaxia împotriva dezvoltării afte este atitudinea generală responsabile față de sănătatea și vindecarea bolilor majore care provoacă diferite tipuri de inflamație a acestora, a continuat întărirea imunității, vitamine; lupta disbioză folosind produse naturale și laktobakterina; Autoritățile de igienă intimă; prefera haine de bumbac în timpul sezonului rece; controlul de zahăr din sânge; un partener sexual regulat, etc.

Și totuși, atribuie primirea anumitor medicamente poate doar ginecolog, pentru că toate au efecte secundare.