Tratamentul ranilor purulente la domiciliu

Tratamentul ranilor purulente la domiciliu

Orice prejudiciu, au fost supuse contaminării microbiene, se va supurează. Acest tip de inflamatie caracterizate prin prezența de puroi galben, alb sau verde. Poate fi consistență lichidă sau groasă. Infectarea crește în mod semnificativ timpul necesar pentru ao vindeca, așa că trebuie să știe cum să trateze rănile purulente, care nu a fost distribuit puroi.Preparate pentru tratamentul plăgilor purulente

Prelucrarea și tratarea rănilor purulente la domiciliu ca scop îndepărtarea completă a țesutului necrozat, oferind drenaj rapid suprimarea calitativă microflorei periculoasă și accelerarea procesului de vindecare. Puteți utiliza o varietate de medicamente. Este foarte eficient de grăsime unguent și baza de vaselina-lanolină. Acest lucru, de exemplu:

Aceste unguente sunt utile pentru tratarea ranilor purulente în casa de orice dimensiune. Aplică-le în fiecare zi.

Este foarte eficient în controlul inflamației sunt antiseptice. Acesta este utilizat pe scară largă pentru tratamentul de droguri răni purulente, cum ar fi:  • soluție furatsilina;
  • acid boric;
  • peroxid de hidrogen.

Ei au suficientă activitate antibacteriană pentru a suprima majoritatea agenților patogeni ai infecțiilor chirurgicale. Dar dacă doriți o garanție de 100%, o recuperare rapidă, utilizați antiseptice nouă generație:

  • yodopiron;
  • dioxidine;
  • giprhlorita de sodiu.
Metode de medicina tradițională pentru tratamentul plăgilor purulente

Purulente rana nu era periculos, și vrei să știi cum să-l trateze fără medicație? Puteți folosi remedii populare. efect curativ Notabile aduce lotiune cu aloe și irigare a zonei afectate de suc său. efect anti-inflamator este mai puțin pronunțată frunze de struguri. Dacă nu aveți aloe mea, face o pasta de frunze de struguri și atașați-l la rana. După o zi de puroi va fi de peste.

Tratamentul ranilor purulente la domiciliu

Scoateți sânge uscat și pentru a preveni inflamația, puteți utiliza widget-uri de la varză acră. resorbția timpurie a abceselor va pleca. Este necesar să se aplice pentru câteva ore.

Tratamentul ranilor purulente pot fi efectuate la domiciliu, folosind o frunză de căpșuni. Ei au nevoie să se aplice pentru câteva minute, apoi schimba. Dacă ați puroiau zero mici, apoi se prepara un decoct de mușețel și să-l facă o compresa timp de 1 oră. Această manipulare se va usca rapid, iar puroiul va permite să prevină răspândirea sa.