Tratamentul prompt al purulente anginoase acasă căi de atac populare

Tratamentul prompt al purulente anginoase acasă căi de atac populare

Boli ale gâtului și laringelui sunt direct legate de imunitate și de starea generală a organismului. Aceste parti ale corpului adesea expuse la diverse afectiuni: aceasta poate fi o cronică boli generale și bolile inflamatorii acute.Una dintre cele mai comune și, în același timp, boli neplăcute - o amigdalita purulenta, care aduce o persoana de o mulțime de neplăceri și necazuri. Această boală are o etiologie streptococică, are un sezon pronunțat și se produce în principal într-o formă acută. Leziunile inflamatorii sunt de obicei localizate în zona amigdalelor.

Tratamentul Sore trebuie efectuată sub supraveghere medicală strictă. În cazul în care terapia de pornire cu întârziere sau să-l metode ineficiente, aceasta poate duce la consecințe tragice și, uneori, chiar moartea.

Deoarece angina apare atunci când purulentă pronunțată intoxicație, pacientul trebuie să fie în mod necesar cea mai mare parte a timpului în pat, în special atunci când boala se află într-un stadiu acut de dezvoltare.

În această perioadă, pacientul ar trebui să vă trateze la o deosebit de exigente și să respecte toate recomandările expertului. Acest lucru se aplică și la ingestia de alimente: acesta trebuie să fie blând (moale și cald) pentru a preveni rănirea mucoasei inflamate.

Pentru eliminarea rapidă a toxinelor din organism, pacientul ar trebui să bea multe lichide. Băutură ar trebui să fie confortabil pentru ingestie. Dieta principala a pacientului amigdalita purulentă - este un suc de fructe și legume, ceai verde și lămâie, lapte cald cu miere, apă minerală fără gaz (alcaline).

Numele științific al amigdalită purulente - amigdalită acută.

posibile cauze

Tratamentul prompt al purulente anginoase acasă căi de atac populare
Una dintre cele mai comune cauze ale amigdalită acută sunt coci patogene. care intră în organism. Acestea includ agenți patogeni, cum ar fi Streptococcus pneumoniae, Staphylococcus aureus, streptococcus hemolitic și meningococi.

Și infecții virale, ciuperci, drojdie, bacilului care provoacă febra tifoidă și Treponema pallidum, Chlamydia si alte microorganisme simple.

Un rol important în dezvoltarea bolii în forma acută este starea pacientului sistemului imunitar. Destul de des, medicii spun apariția purulente amigdalită pe fondul imunității coborât, și atunci când există circumstanțe motivante. Acestea includ, de obicei, următoarele reacții adverse:

 • Neglijarea reglementărilor standardelor de sănătate.
 • Statul a situației ecologice. Mediul extern nefavorabil are un impact negativ asupra sănătății umane.
 • schimbarea temperaturii Cardinal care duce la hipotermie.
 • Incorect, nutriție dezechilibrată, în care corpul este adjudecată nutrienți nesatisfăcătoare și vitamine (mai ales la copii).
 • deviatie de sept, care este moștenit sau dobândit origine. În acest caz, persoana care consideră că este dificil de a respira prin nas.
 • Accidentări amigdalele origine diferită.

Infecția se transmite în două moduri:

 • prin mâinile nespălate și produse alimentare,
 • prin picături din aer.

Tratamentul prompt al purulente anginoase acasă căi de atac populare
Ea toate metodele exogene de transmitere, și există endogen, în care coci patogen intra in amigdalele focarele infecției cronice, care sunt situate în apropierea altor organe. Aceasta se referă la următoarele: dintii afectati de carii, sinuzita, sinuzita sau sinuzita.amigdalita purulentă variază în funcție de tipurile de agenți patogeni: streptococ, stafilococ și așa mai departe. Conform formelor clinice de amigdalită acută este împărțit într-un aspect banal și vulgare, ele sunt similare în caracteristici.

Pe baza formei clinice, angina acută este divizată în următoarele subtipuri:

 • Boala limbii albastre. se caracterizează prin leziuni superficiale ale amigdalelor;
 • Folicular. în acest caz, pierderea unității folicular amigdalelor, puroi dincolo de amigdalelor, de obicei, nu se aplică;
 • lacunar - amigdalele uimit purulente nota de culoare galben pal, va golurile;
 • abces - forma cea mai severă a bolii, care este o complicație a anginei foliculare sau lacunar.

Tratamentul prompt al purulente anginoase acasă căi de atac populare
Care sunt cauzele tocuri crăpate? Acasă Tratamentul și recomandări utile.

simptome caracteristice

Primele simptome nu sunt imediate. Ele încep să se simtă aproximativ o săptămână după infectare. Dar, uneori, perioada de incubație poate fi considerabil mai mic.

Simptomele de amigdalită acută sunt:

 • ganglionilor limfatici inflamate și dureroase;
 • durere și o ușoară gâdilă în gât;
 • umflarea gâtului;
 • neplăcut senzație de o durere în fiecare comună;
 • creșterea temperaturii corpului la 38 - 39 de grade;
 • pe amigdale apare strat alb;
 • înghițire a simțit dureri insuportabile;
 • stare generală de rău, stare depresivă generală, stare generală de rău, slăbiciune în tot corpul;
 • frisoane;
 • dureri abdominale;
 • tuse (a se vedea acest articol despre tratamentul tusei severe la copiii cu ajutorul unor remedii populare) și curge nasul nu este o componentă obligatorie a amigdalită purulentă.

Tratamentul prompt al purulente anginoase acasă căi de atac populare
Este de remarcat știind că bacteriile au o caracteristică pentru reproducerea rapidă, de aceea este extrem de important să urmați toate instrucțiunile și recomandările medicului.

În cazul în care tratamentul nu trateaza in mod corespunzator urmatoarele complicatii: boli de rinichi, reumatism, boli de sânge și boli ale sistemului cardiovascular.

recomandări generale

La primul semn de simptome de amigdalită acută, necesită un tratament eficient și sigur. Anumite tratament regimuri purulente amigdalita nu. De obicei, medicul prescrie antibiotice, acestea ar trebui să fie luate strict în conformitate cu instrucțiunile expertului și timpul care determină medicul.

În nici un caz nu poate împiedica comună greșeală - încetați să luați medicamente cu dispariția simptomelor acute. În acest caz, boala poate reveni si apoi vindeca va fi mult mai greu.

După cum am văzut, medicului care prescrie medicamentul care urmează să fie efectuate în mod necondiționat, dar există linii directoare generale și că același lucru nu trebuie neglijat:

 • repaus la pat stricte;
 • schimbări în dieta tradițională;
 • trebuie sa bei cat mai mult lichid posibil;
 • care economisesc mananca alimente, care nu va irita mucoasa.

Cum de a trata oamenii înseamnă?

În acest caz, posibilitatea de medicina tradițională sunt nelimitate. Este cunoscut pentru o serie de măsuri preventive, care sunt foarte de succes.

Este crucial în amigdalită acută de multe ori gargară cu o varietate de tincturi din plante și decocturi:

 • flori de galbenele si petale de trandafir. Pentru prepararea clatirea este necesar să se ia pe un pat de ingrediente de ceai și se toarnă un pahar de apă clocotită. După perfuzia agentului, se scurge și se clătește gâtul lor de 3 - 4 ori pe zi, până la dispariția completă a simptomelor.
 • În cazul în care boala se afla in stadii incipiente, ajuta si frunzele de varza. legat de gât, gât, de aceea este necesar de a lega o eșarfă de lână. Pentru a spori efectul de a mesteca pieptene miere - acesta este un germicid mare.
 • Un bun remediu pentru gargară - este infuzia de ciuperca de ceai, flori de musetel. Calendula, usturoi, salvie și gramofon roz.
 • Sfeclă este un tratament eficient pentru amigdalită acută. Sfecla nevoie de o spălare bună și se clătește cu apă clocotită, se taie coaja și rădăcină grătarul. Masa rezultată (într-o ceașcă cantitate 1) adăugat 1 lingura. otet si se lasa sa stea timp de 3 ore. După aceea, amestecul trebuie șters printr-o sită fină și mijloace gargară 6 - 7 ori pe zi.
 • efect bun în tratamentul poate fi realizat prin comprese. Se amestecă un suc de aloe parte, trei piese de vodca, doua parti de miere.
 • Inhalarea infuzie de ierburi. Pentru a pregăti necesitatea de a lua infuzie de musetel, salvie și sunătoare. Fierbătorul adormi toate ingredientele și să le umple cu apa nu este prea fierbinte. Cuplurile trebuie să respire în gură și expirati pe nas. Procedura trebuie efectuată timp de cel puțin 10 minute. Inhalarea face 1 dată pe zi, la culcare. Prin inhalare poate reduce inflamația, ușura procesul de înghițire și de a atenua gât.

Pot sa beau musetel in timpul sarcinii? contraindicații posibile.

Nu este recomandat să faci?

Când purulente amigdalita nu pot face comprese calde, rupe restul de pat.

Dacă sunteți diagnosticat cu - amigdalită acută, este în valoare de a lua timp off de la alimente picante, sărat și fierbinte. Nu este necesar să se consume băuturi spirtoase și de a elimina complet de fumat.

Si cel mai important, amintiți-vă că o durere în gât nu poate fi ignorat, în caz contrar acesta va provoca complicații grave asupra altor organe vitale.

măsuri preventive

Amintiți-vă, purulentă amigdalite - este o boală foarte periculoasă. Deal cu ea, cu abordarea corectă, este posibil timp de 7 - 8 zile.

Atenție! Numai astăzi!