Tratamentul Pitiriazis versicolor de remedii populare - despre sănătate populare

Pecingine multicoloră sau pitiriazis - boli fungice în care a afectat stratul cornos și foliculi. Acest nume această specie lipsindu a fost determinată de culori diferite de erupții cutanate. pityriasis versicolor se manifestă în piele sub formă de pete, poate fi maro deschis sau maro închis și galben-roz sau maro. Ei decojite și cu forme neregulate. După cum ați înțeles, astăzi vorbim despre www.rasteniya-lecarstvennie.ru zona zoster colorate on-line, tratamentul de remedii populare de la el.Boala incepe cu un mic spot maro. Nu este inflamat și nu se ridică deasupra pielii. Dar, în timp, să crească pete și începe să se exfolia. pete de licheni multi-colorate susceptibile să fuzioneze între ele și să nu fie împrăștiate pe corp. Cel mai adesea, pecingine apare pe pielea de piept, spate și gât. Dar când boala devine stadiu avansat, pete pot apărea pe mâini și picioare. Pitiriazis versicolor este o ciuperca Pityrosporum orbiculare, care trăiește în mod constant pe pielea umană, dar în cazul unui mediu favorabil începe să lovească.

Cauzele licheni multicoloră

Cauza acestei boli poate fi o boală cum ar fi diabetul, tuberculoza, distonie și transpirație crescută. Foarte adesea suferă priva pe tineri aproape niciodată nu îi afectează pe copii. Deoarece patruzeci de ani sansa de contractare scade. Posibilitatea contractării acestora este foarte mic. Desigur, este posibil, dacă dormi, de exemplu, în același pat cu pacientul sau să poarte haine de unul. Dar acest lucru este încă factori necesari, cum ar fi predispoziția la astfel de boli, transpirație excesivă sau un sistem imunitar scăzut. Agravarea bolii apare cel mai frecvent în perioada caldă a anului. Dar oamenii care sunt implicați în mod constant în sport sau alte efort fizic intens, agravarea se poate întâmpla în orice moment al anului.

Tratamentul licheni multicoloră

Boala lichenul plin de culoare nu este rapid, acesta poate rămâne pe piele de ani de zile. Sub lumina soarelui pete lichen multicolori svetleyut.Chtoby recupera de lichen multicoloră este necesară pentru a exfolia stratul cornos al epidermei afectate. Dacă găsiți tratamentul potrivit pentru o astfel de decaparea pot fi eliminate în termen de zece zile. Dar pentru a fi convins de vindecare, de obicei, petrec două și, uneori, trei cursuri de tratament.Există o mulțime de diferite remedii populare și tratamente pentru lichenul multicoloră. Aici sunt cele mai importante:

- Una dintre cele mai bune remedii este tinctura de flori Calendula. Este demn de remarcat faptul că florile de gălbenele sunt, în general, instrument foarte eficient în lupta împotriva bolilor de piele. Pentru a prepara o astfel de tinctura de flori galbenele este necesar să se insiste pe vodca într-un raport de 1: 5. Este posibil ca aceasta poate provoca iritații ale tincturii pe piele. Apoi se diluează 1 pahar tinctura linguriță de apă. Și continuă să folosească. Curățați zona afectată de două sau de trei ori pe zi.

- În lupta împotriva pecingine a lucrat bine de apa spanz. Acest instrument este facut din rădăcinile spanz Lobel. Zonele afectate sunt șterse o dată dimineața, iar a doua seara. Dar nu trebuie să uităm că nu puteți utiliza acest instrument în interior. După frecarea locurile afectate ar trebui să fie bine spălați-vă pe mâini cu săpun, pentru că înseamnă foarte periculos. tratarea apei spânz durează o săptămână.

- Bun instrument - sucul de ceapa. Este necesar să se strecoara prin tifon si frecarea zonelor lishaynyh de mai multe ori pe zi.

- Cum se folosește infuzia de sunătoare? Două linguri de sunătoare apă fiartă. Se lasă la infuzat timp de o oră. Frecați zonele bolnave de trei ori pe zi.

- De asemenea, de la Hypericum unguent poate fi fabricat. La aceasta s-a amestecat în 10 g de pulbere măcinată cu Hypericum 40 g de petrolatum sau untură. Se aplica pe pielea afectata de trei sau de patru ori pe zi.

- Un alt semințe măcinate și rădăcini de măcriș, amestecat cu smântână. Lubrifia pielea afectata de mai multe ori pe zi.

- Pentru tratamentul tuturor tipurilor de herpes sunt utilizați oțet de mere. acestea trebuie să fie unse pete de șase sau șapte ori pe zi, și chiar te ridici pentru acea noapte. Cursul de tratament durează timp de două săptămâni. Cu această metodă de tratament dispare rapid senzația de mâncărime și disconfort. Zoster vindecă repede.

- Este posibil să se prepare un amestec de suc de rădăcină de brusture și cărbune de mesteacăn. Tratamentul se realizează prin frecarea pielii afectate timp de 20 minute, amestecul prealabil rapăn uns cu usturoi.

- Adesea baia utilizată cu adaos de bulion de coacăz negru. În cazul în care zona zoster multi-colorate aparut pe fata ei, puteți utiliza sucul de fructe de Viburnum obișnuite. Ștergeți-le zonele afectate.

- De multe ori într-o varietate de boli de piele, inclusiv pitiriazis versicolor, se aplică iarbă pe Stache. Din aceasta se poate face infuzii și decocturi, care sunt folosite atât pe plan extern și intern. Când pitiriazis versicolor poate bea cadmiu de prune amestecat în prealabil cu miere. Este, de asemenea, utilizat pentru tratamentul herpesului zoster: suc de iarba-fiarelor, făină de ovăz, făină de secară, stafide, ulei de cătină, suc de afine

Deci, după cum puteți vedea, există o varietate multitudine de remedii populare și metode de luptă împotriva licheni multicoloră. Dacă există o problemă ca zona zoster, ar trebui să încerce să profite de transformă diferite remedii populare, sau pur și simplu pentru a alege rețeta potrivită pentru ei înșiși. Cure - nici o problemă, trebuie doar să efectueze tratamentul pe rețete strict prescrise.