tratamentul hemoroizilor cu sânge în căile de atac acasă populare

Atunci când există sânge pe hârtie igienică sau pe scaun, acesta este unul dintre semnele evidente de hemoroizi. Dar acest lucru nu este întotdeauna însoțit de un simptom de date boala. Cu toate acestea, pierderea permanentă a sângelui, chiar și în cantități mici, poate duce la dezvoltarea de anemie, iar aderarea infecției duce la dezvoltarea unor complicatii foarte grave (fistule, abcese). Prin urmare, este foarte important să se înțeleagă modul de a trata hemoroizi interni cu sângerare, și ce instrumente pentru a utiliza în același timp.Cauzele de sânge cu hemoroizi

Există mai mulți factori care determină faptul că pe fondul bolii plumb la sângerare:

tratamentul hemoroizilor cu sânge în căile de atac acasă populare

 • Adesea, acest fenomen are loc cu constipație, incordarea excesiva atunci cand pompat printr-o creștere bruscă a presiunii și un aflux puternic de sânge. În acest caz, scaun solid afecta integritatea mucoasei și a componentelor rectală, ceea ce duce la sângerare.
 • Motivul poate fi scaune prea largi, deoarece există o iritație constantă a intestinului.
 • Creșterea presiunii în interiorul cavității abdominale, ca urmare a ridica obiecte grele.
 • Tulburări de alimentație. fluxul de sânge la rect se primesc băuturi alcoolice sau consumul de alimente picante și picant.
 • Sângerarea de hemoroizi pot fi cauzate de munca, din cauza presiunii foarte mari pe toate organele pelvisului.

Simptome si complicatii

Sangerarea poate fi de două tipuri:

 1. În faza inițială a pierderii de sânge este de obicei neglijabilă, în acest caz, utilizarea sau supozitoare, metode tradiționale.
 2. Într-un stadiu mai avansat al procesului patologic, acest fenomen poate fi observat aproape constant, iar în cantități mari, putem face numai această operațiune în cazul în care starea acută.


Următoarele complicații pot apărea atunci când sângerarea:

 • În cazul în care organismul pierde zilnic 50-100 ml de sânge, forțele sale de rezervă nu sunt în măsură să compenseze lipsa ei, și începe un sindrom anemie pronunțată. În același timp, există o scădere a tensiunii arteriale, paloare a pielii. Pacientul se plânge de slăbiciune și amețeală. lipsa pe termen lung a tratamentului duce la o scădere a rezistenței imune, exacerbarea proceselor cronice.
 • Uneori, pierderea masivă de sânge poate fi însoțită de tromboza venelor de rect. Este o afecțiune acută, care de multe ori duce la moarte, și a fost tratat numai într-un spital.

descărcarea Simptom de sange din anus poate fi un indiciu al altor stări patologice, deci ar trebui să se supună unui examen la înfățișarea lui completă.

Cum să te ajute la o vizită la medic

Dacă există hemoroizi hemoragie severă, atunci acesta trebuie să fie tratate de către un medic, dar unele stare de relief poate fi atins în propria casă. Iată ce trebuie să faci:

 1. În primul rând, atașați la anus compresa rece sau spălat cu apă rece. Pentru a comprima poate utiliza gheata, care este în frigider prin înfășurarea într-un tifon de pre.
 2. În cazul medicamentelor de consum de urgență, cum ar fi etamzilat sau menadiona. Aceste fonduri vor ajuta pentru a opri pierderea de sânge. Dar ele nu pot fi folosite pe termen lung și necontrolat.
 3. Acesta poate fi achiziționat la buretele homeostatic farmacie. Când apare sângerarea de noduri interne sau fisuri anale, este recomandat să-l insera direct în locul leziunii. Dezarhivare nu are nevoie, așa cum este resorbit treptat.


utilizarea de medicamente

Tratamentul hemoroizilor sângerare poate fi condusă de medicamentele convenționale și căile populare la domiciliu. Cel mai adesea, în medicina tradițională în faza inițială a următoarelor medicamente sunt utilizate:

tratamentul hemoroizilor cu sânge în căile de atac acasă populare

 • gepatrombin (numit de unguent sau supozitoare);
 • supozitoare de relief, proktozan, methyluracyl;
 • lumânări cu tanin sau adrenalina;
 • preparate pentru uz intern (detraleks, vikasol).

Lipsa de efect al acestui tratament este motivul pentru numirea de ingrijire chirurgicale. sângerare masivă este posibil să se oprească doar cu nodul de la distanță.

metode netraditionale

Intoleranța la anumite medicamente, sarcina și la ajutorul metodelor tradiționale, care pot fi de asemenea tratate hemoroizi, și, când este corect, și pregătirea pentru a opri sângerarea alăptarea.

Baza pentru toate terapiile non-tradiționale de fitoterapie. O astfel de asistență necesită costa ceva timp pentru a pregăti infuzii și decocturi. Cu toate acestea, puteți obține un efect destul de stabil, folosind mijloace similare, în special în cazul în care boala este tratată în complex.

Un decoct de galbenele si musetel

Două linguri ierburi mari se toarna un pahar de apă clocotită și să insiste pentru câteva ore. Exact aceeași bulion făcut din mușețel. dar ai nevoie pentru a lua doar doua lingurite.

 1. Loțiunile de ajutor pentru a opri în mod eficient sângerare externă.
 2. Microclysters utilizate pentru hemoroizi interni.

lumânări pe bază de plante

tratamentul hemoroizilor cu sânge în căile de atac acasă populare
remedii populare ale decocturi din plante anti-inflamatorii de mai sus pot fi de asemenea folosite ca lumânări de gheață. Pentru a face acest lucru, să ia matrițele în formă de con și se toarnă mijloacele gata să. A se păstra în frigider, și să ia în funcție de necesități.

Un decoct de coada-șoricelului

sângerare hemoroidale se poate opri în mod eficient cu ajutorul unor astfel de plante cum ar fi coada șoricelului. Este turnat apă clocotită (lingură per 250 ml apă), fiartă timp de aproximativ 15 minute, răcit, format cu apă fiartă la volumul inițial. Aplicată ca microclysters rece sau loțiuni.

Un decoct de afine

La domiciliu, puteți face un decoct de afine. Două linguri de lichid este luat într-un pahar și se păstrează într-o baie de apă timp de 30 minute. Boabele sunt apoi eliminate, bulionul se face până la ceașcă volum, utilizați un sfert din fondurile primite pentru producerea de clisme terapeutice.

bulion multicomponente

tratamentul hemoroizilor cu sânge în căile de atac acasă populare
infuzie aplicată și mai complicat de coaja de stejar, coada calului si radacina de valeriana (2: 1: 1 lingura ..) în 500 ml de apă. După 30 minute de moleșeală folosind bulion trebuie băi de apă împinge mai departe șase ore. Apoi se filtrează și se utilizează sub formă de clismelor, loțiuni, supozitoare sau face bai de sold.

Acasă căi de atac pentru ingestie

Este important pentru a trata sângerare hemoroizi la domiciliu nu este numai local, ci sunt de asemenea utilizați agenți hemostatice, care sunt utilizate în interior, ei pot face pe cont propriu:

 1. Ia-o lingură mare de urzica. se toarna un pahar de apă și se fierbe până când este gata în 15 minute într-o baie de apă. Luati 1-2 linguri de trei ori pe zi. Aceasta planta este folosita ca un remediu popular pentru a opri orice pierdere de sânge, inclusiv de la hemoroizi.
 2. Bună ajutor suc de sfeclă, este necesar să se stoarce de legume proaspete, și să ia un sfert de cana de 3-4 ori pe zi.

Important! Apariția sângelui din anus în timpul golirii sau încordarea este un motiv convingător pentru a vizita medicul.

Orice pierdere de sânge trebuie să fie oprită cât mai curând posibil, fără a aștepta dezvoltarea de complicații neplăcute. Odata diagnosticat ar trebui să utilizeze toate mijloacele posibile, inclusiv tehnicile de ajutor naționale. Numai în combinație poate realiza ameliorarea completă a problemei.