Tratamentul hematom pe fața lui

Tratamentul hematom pe fața lui
Tratamentul hematom pe fața lui
Apariția echimoze pe fata - un lucru foarte neplăcut. Nu numai că, contuzia doare și se umflă, se pare, de asemenea, foarte neatractiv, indiferent de forma rău în orice societate. Deci, cu o astfel de problemă este rușine să apară pe stradă. În plus, în cele mai multe cazuri, un hematom apare din cauza rănilor și leziunilor care se pot confrunta leziuni ale creierului si probleme de vedere. Acesta este motivul pentru care o vânătaie a apărut pe față ar trebui să fie tratate, și ar trebui să fie făcut în mod corespunzător. Orice om care sa confruntat cu consecințele echimoze pe față, spune, ce este tratamentul de echimoze pe față.Cauzele hematoame

După cum sa menționat mai sus, un hematom pe fața lui apare după o accidentare grea. Acest lucru poate fi un șoc, rezultând într-o luptă sau o față zdrobit pe un obiect solid in toamna. Mai mult, echimoze pot apărea în cazul unei operații chirurgicale pe nas.

Există o serie de circumstanțe care cresc riscul de formare hematom. De exemplu, o vanataie pe fata poate provoca:

  • abuzul Aspirina și ale grupului de anticoagulante care contribuie la edem;
  • boli vasculare, în care permeabilitatea crește;
  • leziuni minore se confruntă în timpul menstruației.

semne de hematom

Vânătăi pe fata este ușor să se determine din vânătaie albastru-violet afișat, și, uneori, negru. O altă trăsătură caracteristică este umflarea ochilor, care apar cel mai adesea ochi negru. site-ul edematoasa- provoaca durere la atingere, acesta poate fi simtit pulsatila, febra si balonare.În cazul în care pregătirea prejudiciului suferit creierului sau organe ale vederii, însoțită de apariția de echimoze și alte simptome neplăcute, cum ar fi:

  • slăbiciune și amețeli;
  • probleme cu coordonarea mișcărilor;
  • greață și vărsături;
  • febră;
  • vedere încețoșată;
  • diametre diferite ale elevilor.

Aceste simptome pot indica un prejudiciu grav, care este important pentru a vedea un specialist. Dacă este necesar, medicul va prescrie pacientului pregătirile necesare și procedura de stabilire a circulației cerebrale și eliminarea problemelor cu vederea. Și apoi puteți lua măsuri pentru a elimina hematomului existente.

Tratamentul hematom pe fața lui

Medicina moderna are un mare arsenal de medicamente care pot ajuta la accelerarea procesului de resorbție a hematomului și de a elimina umflarea.

Începe o luptă cu acest fenomen, este necesar să se aplica la rece la vânătaie sau utilizarea de comprese reci. În prima zi, este de dorit să se repete această procedură în fiecare oră, cel puțin 15 minute. Toate acestea vor reduce în mod semnificativ mărimea hematomului din cauza îngustarea vaselor de sânge sub influența rece. Dacă atingerea a echimozelor însoțită de durere severă, se poate bea din medicația de durere (analgină sau Ketanov Nurofen).

În a doua zi, de asemenea, în valoare de aplicare la rece la fiecare 2-3 ore. În paralel cu aceasta, suprafața de hematom se poate aplica la medicamente care promovează coagularea sângelui, și a elimina edem resorbția vânătaie urâtă. În primul rând, geluri, unguente și creme pe bază de ingrediente naturale, de exemplu, Badyaga și arnică, Traumeel și Bruise-off, precum și produse pe bază de tătăneasă. Diferite medicamente pentru problemele de eliminare sunt medicamente pe bază de heparină (gel heparină unguent. Lioton sau Troxevasin).

Ar trebui să ne amintim doar că tratamentul medical al hematom pe fata, este necesar să se înceapă cu gelurile, deoarece acestea pătrund mai bine în piele. După ei, acesta poate fi aplicat ca creme și unguente. Selectați cele mai potrivite mijloace de un medic calificat. În acest caz, nu există nici o îndoială că problemele existente vor dispărea complet deja în a 5-a zi de tratament. Vă doresc sănătate și frumusețe!