Tratamentul entorsa la domiciliu, medicamente tradiționale eficiente și unguente la

Tratamentul entorsa la domiciliu, medicamente tradiționale eficiente și unguente la

În cazul în care, ca urmare a prejudiciului aparat comun ligamentului a luat ruptura totală sau parțială a ligamentelor, este o condiție medicii vor fi clasificate ca o entorsa. Mănunchiuri de om - o acumulare densă de natura țesutului conjunctiv, care permite să păstreze articulația în poziția sa normală. O mișcare bruscă ar putea cauza un prejudiciu - ligamentele se întind mai mult decât permite elasticitatea lor natural. Cel mai adesea acest fel rănit glezna, coturile, dar pot fi diagnosticate entorsa si genunchi.Principalele simptome de intindere de ligamente

Primul și primar caracteristică a acestei stări este durere ascuțită la locul de prejudiciu ligament - datorită faptului că aparatul ligamentous include o multitudine de fibre nervoase si vase de sange. Dar există și alte simptome de intinderea ligamentelor care se va manifesta în diferite grade, la diferite etape ale statului în cauză.

Tratamentul entorsa la domiciliu, medicamente tradiționale eficiente și unguente la

1 grad entorsă

Daca se aplica un prejudiciu de lumină la ligamente, durerea va fi exprimată slab activitatea motorie umană nu este limitată, și umflături la locul leziunii, și dacă sunt disponibile, de mică intensitate.

Medicii recomanda cu ligamentele intinderea usoara a unității comune de a oferi un tratament blând pentru pace comune și temporare.

2 grade luxație

Atunci când se întâmplă acest lucru un grad moderat de rezistență la tracțiune și a fibrelor ligamentare aparate lacrimogene. Simptomele în acest caz sunt următoarele:

 • durere ascuțită, care limitează mișcarea;
 • crește umflarea rapid la locul leziunii;
 • au turnat învinețire la locul leziunii.

Notă: Când gradul 2 entorsa poate să apară și mobilitatea articulațiilor anormale.

3 grade luxație

În acest caz, există o ruptură completă de ligamente. Pacientul marchează umflarea intensă și înroșirea pielii la locul leziunii, apare mobilitatea articulațiilor anormală (instabilitate). În cazul în care un medic începe să se efectueze teste de stres asupra articulatiei vătămate, întâmpină rezistență.

Notă: Grad 3 entorsa este considerat cel mai dificil, tratamentul se efectuează în spital, chirurgul va efectua o intervenție chirurgicală pentru coaserea rupt ligament. Perioada de recuperare după o astfel de prejudiciu lung - până la 6 luni sau mai mult.

Mulți dintre pacienții care au primit Entorsă și iarbă, nu caută ajutor medical profesionist - ei incearca sa faca fata durerii si scaderea activitatii fizice. De fapt, această tulburare este însoțită de complicații, în unele cazuri, în viitorul apropiat ar putea fi pusă sub semnul întrebării capacitatea pacientului de a mișcării independente pe picioare.

În cazul în care orice simptome ar trebui sa caute ajutor medical de urgență: • durere foarte severă în articulația afectată, ceea ce face imposibil de a face cel puțin o mișcare;
 • senzație de amorțeală sau furnicături la nivelul membrului în comun sau întregi - aceasta prezintă o leziuni nervoase grave;
 • la locul leziunii formate hematoame extinse sau roseata - este asociat cu deteriorarea vaselor sanguine, și spasm și necroza ulterioară poate să apară dureri puternice;
 • pe fondul unei dureri ascuțite posibilă mișcare a articulațiilor, dar poate fi auzit ronțăit sau click de;
 • febră observate, frisoane;
 • pierderea completă a liberei circulații în comun, sau, dimpotrivă, o mobilitate excesivă (patologice) pe fondul durerii intense.

Este deosebit de important să se consulte un medic în cazul în care, după leziuni și entorse durere evidentă persistă timp de 1-2 zile, mobilitatea comună nu poate fi restaurată în întregime.

Prevenirea entorse

Tratamentul entorsa la domiciliu, medicamente tradiționale eficiente și unguente la
În general, fenomenul în cauză ar putea întâmpla oricărei persoane în timpul antrenamentelor sau mersul pe jos neglijent. Dar există unele măsuri preventive, care va ajuta la prevenirea entorse. De exemplu, trebuie să meargă cu atenție în tocuri înalte și sportive care urmează să fie angajat într-un pantof special. Este necesar de a combate obezitatea - obezitatea, chiar tulpina usor in plus asupra articulatiilor.

Rețineți că numai o viață activă servește pentru a consolida aparatul de ligament al articulațiilor.

Cum de a trata o entorsa

În cazul în care a avut loc un prejudiciu comun, inainte de a cauta ajutor medical, puteți face următoarele:

 • membrul comun sau ansamblu rănit este necesară pentru a se asigura odihnă completă;
 • zona deteriorată și atașați rece - acesta poate fi chiar o bucată de carne dintr-un congelator acasă;
  Tratamentul entorsa la domiciliu, medicamente tradiționale eficiente și unguente la
 • nevoi comune care urmează să fie fixe sau bandaj elastic sau autobuz - nu ar trebui să fie mișcări chiar întâmplătoare;
 • membrul rănit trebuie plasat într-o poziție ridicată în raport cu întregul corp.

Tratamentul entorsa la domiciliu, medicamente tradiționale eficiente și unguente la
În cazul în care pacientul se plânge de durere severă, și a existat o criza la nivelul articulațiilor, atunci când de conducere, aceasta este o ocazie de a apela un medic. Specialistul nu deține numai inspecție comună, dar, de asemenea, desemnează medicamente antiinflamatoare și analgezice. Pentru deteriorarea articulațiilor este recomandabil să se facă un șervețel cu diclofenac unguent sau ibuprofen - acestea vor elimina umflarea, calma durerea. După o durere pronunțată va fi îndepărtată, umflarea este redusă, pacientul va fi atribuit la fizioterapie.

Tratamentul chirurgical este atribuit doar atunci când o pauză completă de ligamente.

Tratamentul Oamenii de entorse

În cazul în care medicul consideră că tratamentul entorse se poate face la domiciliu, ar fi rezonabil să se utilizeze pentru o recuperare rapidă și folk căile de atac. Printre cele mai eficiente sunt:

 1. Tratamentul entorsa la domiciliu, medicamente tradiționale eficiente și unguente la
  cartofi Wash. Ai nevoie pentru a șterge un cartof crud pe o răzătoare fină și atașați masa rezultată pe zona afectată, de fixare ipsos sau bandaj.
 2. Cataplasmă de lut. Argila se diluează cu apă până la o stare elastică, se aplică greutății și tifon se aplică pe articulația afectată. Fix această folie de un bandaj elastic și se lasă timp de câteva ore (este mai bine să efectueze această procedură în seara înainte de culcare).
 3. Aplicarea aloe. 1-2 frunze de aloe, Mark, le taie cu un cuțit în pasta cu bucăți, a pus greutatea pe un bandaj de tifon și se aplică pe zona afectată, pentru a repara bandaj. După ce amestecul este încălzit, aveți nevoie pentru a schimba bandaj.

Entorsa - situația este neplăcută, poate duce la pierderea temporară a capacității de a muta. Dar, chiar dacă după un prejudiciu comun continuă să funcționeze și durerea nu este de intensitate diferită, examinarea de către chirurg pentru a fi sigur - aceasta va preveni dezvoltarea de complicații.