Tratamentul dureri articulare, provoacă dureri articulare

Tratamentul dureri articulare, provoacă dureri articulare

În cazul în care vă dor încheieturile, nu ar trebui să scrie pe problema unor factori cum ar fi schimbări în starea vremii, furtuni magnetice, hipotermie, munca fizică grea. problema este din motive complet diferite.Tratamentul dureri articulare, provoacă dureri articulare

Dureri articulare pot fi diferite pentru a se afirma: în primul rând, poate fi doar neplăcut, apoi sparge (criza), după amorțeală și amorțite, iar apoi durerea începe să se manifeste în mai multe feluri: lumbago, sorbind, senzație de arsură. Dureri articulare - nu este un fenomen inofensiv și motivele pentru care poate fi foarte diferit.

Cauzele durere

De ce poate fi o durere în comun, sunt judecate de natura durerii și locul locației sale.

 • Boli infecțioase (amigdalite, bronșită), articulare cicălitoare durere, cicălitoare, de obicei suferă mai mult de o solidară.
 • In timpul intoxicarea (de exemplu, intoxicații cu ciuperci, alcool) dureri afectează mai multe articulații.

Tratamentul dureri articulare, provoacă dureri articulare

 • In timpul agravarea bolilor cronice (colecistită, amigdalite), dureri articulare sunt debordante natura, adică poate avea loc într-un singur loc și pentru a trece la altul.
 • Atunci când inflamația dureri articulare este acută, ea șutează și înjunghie. Ca o regulă, doare una comună, în cazuri rare - câteva.

Astfel, cauzele dureri articulare pot fi diferite: infectioase, inflamatorii, și intoxicație cronică. În acest caz, în cazul în care cauza nu este de o traumă, reumatologie, natura ortopedice, durerea la nivelul articulațiilor - nu este singurul simptom care va deranja. Acestea vor fi amestecate, și alte semne de persoane bolnave:

 • temperatura corpului crescută;
 • febră;
 • curge nasul;
 • udare;
 • Pierderea poftei de mâncare;

Tratamentul dureri articulare, provoacă dureri articulare

 • Sacadată în piept;
 • Greață și vărsături;
 • diaree;
 • pete albe pe amigdale, și a limbii;
 • Pierderea vocii;

Aceasta nu este o listă completă a tuturor simptomelor care pot apărea.

Durere în probleme musculo-scheletice

Atunci când motivul pentru care articulațiilor dureri, devin o varietate de boli ale sistemului musculo-scheletice, este timpul pentru a sorta ce fel de comun este nesănătoasă și ce să facă.

dureri articulare cu trauma (si le inchide) cauze destul de diferit de altele. De regulă, în astfel de cazuri, simptomele pot include:

 • Umflarea și roșeață a părții afectate.
 • la fața locului dureros inflamat la atingere, la cald.
 • Durerea într-o anumită articulație.

Tratamentul dureri articulare, provoacă dureri articulare

 • Febra.
 • Amorteala și rigiditate în mișcările sale.
 • durere piercing Sharp în timpul mișcării, și, uneori, în repaus.
 • deformarea articulației.

Deci, din motive ortopedice, care au originea dureri articulare pot include următoarele boli:

Scurtă informații despre boala

dureri articulare apare din diverse motive, uneori poate fi un simptom nu reumatologice boala (traumatisme), atunci când a provocat infecții. In astfel de cazuri, tratarea rosturilor fără îndepărtarea sursei de infecție este lipsită de sens. Înrădăcinare opri, dar apoi simptomele vin înapoi din nou. De obicei, dureri articulare dispare atunci când procesul de infecție este suprimat.

O alta, cel mai frecvent, motivul pentru articulații inflamat, sunt procese patologice care apar în cadrul acestora, sau traume.

 1. Artrita reumatoidă (poliartrită) - o boala care catalizatorul devine boală severă infecțioase: angina, rubeola, gripa, bruceloza. Uluiti articulațiilor, de obicei, de mari dimensiuni, cu înfrângerea simetrice: două articulații de cot sau genunchi la o dată. dureri articulare însoțită de febră și febră în timpul exacerbarea, care nu este văzut în alte boli ale articulațiilor.
  Tratamentul dureri articulare, provoacă dureri articulare
 2. Osteoartrita (poliartroze) - procese patologice care conduc la distrugerea parțială sau completă (cu forme avansate ale bolii) de cartilaj. dureri articulare este însoțită de tulburări ale activității motorii de articulare. Simptomele de osteoartrita si artrita sunt similare, dar există o diferență: un punct dureros cu durere osteoartrita la încercarea de circulație nu se poate spune despre artrita (dureri articulare cu el chiar si in repaus).
 3. Artrita - procese degenerative ale articulațiilor, asociată cu inflamația țesutului articulare și deformarea acesteia.
 4. Gută - o încălcare a metabolismului calciului și sare în organism, datorită căruia, la intersecția apar excrescențe care devin inflamate si inflamat. Caracteristici - durere pe timp de noapte.
 5. meniscului - Rupture leziuni la genunchi (sau lame), legate de încălcarea integrității meniscului. Durerea apare în astfel de cazuri, în genunchi și mâinile în spatele lui, mișcarea poate fi auzit o criza in articulatii.
 6. dureri articulare funcțională apar în tulburări ale sistemului nervos, de a face ceva este comun este nici un sens, pentru că problema trebuie căutat în altă parte. Când este eliminat, disconfortul va trece.


Aceasta, desigur, o listă incompletă de ce vă dor încheieturile, cu toate acestea, aceste motive - cele mai frecvente. Ce se poate face în astfel de situații trebuie să fie rezolvate numai de către un medic după o examinare atentă și diagnostic.

Tratamentul durerii la nivelul articulațiilor - obiectiv secundar cel mai mult, primul obiectiv este de obicei în valoare eliminarea inflamației și a cauzelor acesteia.

Pacientul este important să se înțeleagă că auto-medicatie nu l ajute și prelungi procesul de vindecare, exacerbarea situației. Tot ce trebuie să facă un om care suferă de dureri - consultați medicul. Dacă sa întâmplat ca un sentiment de rigiditate și dureri în comun a avut loc pe timp de noapte și nu doarme, puteți avea o băutură și de a face analgezic încălzirea unguent frecări după cum este necesar.

Tratamentul dureri articulare, provoacă dureri articulare

Tratamentul durerii articulare medic începe numai după o examinare atentă, rezultatele examinării și de diagnostic.

Cele mai multe boli ortopedice tratate prin metode convenționale, precum și utilizarea metodelor chirurgicale se efectuează numai în ultimă instanță, în cazul în curs lung de tratament medical dovedit a fi lipsit de putere.

Tratamentul medicamentos (metoda conservatoare)

Metode conservatoare - cel mai popular în acest caz.

Tratamentul dureri articulare, provoacă dureri articulare

Nici unul dintre tratamentul acestor boli nu fără scop:

 • medicamente antiinflamatoare nesteroidiene, care sunt utilizate în diferite forme de dozare ale, unguente, injecții, tablete, plasturi, supozitoare. În acest caz, există cazuri în care un medic decide să facă o programare NSAID în mai multe forme: injecții și unguente, supozitoare, tablete și unguente. Cursul a, foarte mult timp de tratament sunt determinate de caracteristicile individuale ale persoanei: vârsta, fizică. În numirea ar trebui să fie luate în considerare și prezența altor boli, contraindicații și posibile efecte secundare.
 • medicamente analgezice utilizate în diferite forme de dozare. La exprimat puternic sindromul dureros injectii puternice numit atunci când durerea nu este puternic, este foarte posibil de a gestiona tablete, încălzirea unguente, plasturi.

Tratamentul dureri articulare, provoacă dureri articulare

Dacă AINS nu ajută, apoi a recurs la:

 1. Corticosteroizilor, care au atât avantaje, cât și dezavantaje. Avantajele tratamentului cu aceste produse este că efectul poate fi realizat mult mai rapid decât cu medicamente anti-inflamatoare nesteroidiene, precum și lipsa de hormoni în conținut, care nu este destul de un efect pozitiv asupra organismului ca un întreg și să conducă la consecințe neplăcute sub formă de tulburări hormonale, creșterea în greutate. Prin urmare, pentru a face o programare la doctor în nici o grabă la corticosteroizi.
 2. Hondroprotektorami care sunt introduse în interiorul zonei afectate, în scopul de a optimiza nivelul lichidului sinovial, normalizarea frecare, presiunea și mișcarea articulației.

După terminarea cursului de tratament medical, poate continua să remedii populare.

tratament bun fix:

 • Terapia prin masaj;
 • Gimnastică, înot;
 • Fizioterapie.

Acesta joacă un rol important prevenirea reapariției bolii, pentru că de două ori pe an curs de tratament preventiv sub formă de vitamine și AINS.

metode operaționale

În cazul în care tratamentul conservator a fost lipsit de putere, iar articulația este încă inflamat, este atribuită o intervenție chirurgicală, ce anume va face operatia depinde de gradul de leziuni tisulare și diagnostic. În cazul în care acest lucru este artroza în a treia etapă, este necesar să se facă protetica, adică înlocuirea cu o articulație artificială. Când este vorba de ruperea meniscului. apoi folosind puncție speciale produc cusaturi sale. În orice caz, medicii vor face tot posibilul pentru a evita o intervenție chirurgicală, și a încetat să rănească, indiferent de ce.

Tratamentul dureri articulare, provoacă dureri articulare

concluzie

Astfel, articulația poate fi bolnav pentru o varietate de motive, aceasta poate fi probleme infecțioase, și neurologice. Boli ale articulațiilor - cauza principală a durerii. Nu ignora durerea, încercând să te sau analgezice durere Glusha vindeca.

Există două moduri de bază pentru a trata tesut:

 1. Metoda conservatoare.
 2. Tratamentul chirurgical.

Destul de neobișnuit pentru metodele operaționale de a începe tratamentul imediat, fără a fi nevoie de o manieră conservatoare. Cu toate acestea, astfel de cazuri se întâmplă, de exemplu, în cazul în care o persoană este imobilizat, iar procesele de degenerare sunt în etapa care tratează drogurile inutile. În astfel de cazuri, doare, astfel încât o persoană își poate pierde cunoștința din intensitatea durerii.