Tratamentul distoniei vasculare VSD (eficace, droguri)

Distonie (neurocirculatorie) nu este alocat unei anumite boli. Ea aparține sindromului neurologic care însoțește diferite boli.Tratamentul distoniei vasculare asociate cu eliminarea sau reducerea influenței mai multor factori:

 • situatii de stres;
 • modificări hormonale;
 • boli endocrine;
 • efectele leziuni cerebrale, accident vascular cerebral.

La nivelul actual, nu putem influenta predispozitie genetica si prezenta nevroze de familie, psihopatie, hipertensiune arterială este de o importanță considerabilă.

Persoanele cu distonie vasculară (VVD) - vizitatorii frecvente la clinica. Ei au examinat cu atenție, încearcă să treacă un examen suplimentar în clinici private, sunt jignit atunci când nu a fost detectat nici o patologie, în cazul în care se bucură închiși acolo chiar și cea mai mică abatere de la norma.

Aș dori să se asigure că tratamentul distoniei vasculare acolo, puteți alege în mod individual programul de activități de influență efectivă asupra organismului ca un adolescent și adult.

Ca tratament depinde de manifestarea simptomelor

Este dovedit faptul că rolul principal în manifestările clinice ale RIR face parte reglementarea nepotrivire a activității corpului între centrele nervoase din cortexul cerebral, hipotalamus și sistemul endocrin.

Tratamentul distoniei vasculare VSD (eficace, droguri)

viata grea a unui adolescent

Perturbarea apare mai frecvent la copii de vârstă școlară, atunci când corpul copilului trebuie să facă față ajustarea sexuală și, în același timp, a crescut de stres nervos.
Acest mecanism este începutul coronariene și hipertensiune, ulcer gastric și 12 ulcerul duodenal si alte boli. Daca este lasata netratata RIR in tinerete, la vârsta adultă ne pregătim cu boli cronice, cu o capacitate de muncă redusă.

Manifestările clinice ale distoniei vasculare apare sub forma unor crize bruște sau deranja un timp îndelungat. Diferențele de tratament depind de modificările tensiunii arteriale.

Asistență în situații de criză

Krizovoe VSD provoacă emoție, zile critice "fetelor, schimbări bruște în condiții meteorologice. Pentru a ajuta la necesitatea de a distinge între trei tipuri de crize.

Tratamentul distoniei vasculare VSD (eficace, droguri)

orbire enervant Dureri de cap

Adrenal - in clinica este dominat de dureri de cap severe, tahicardie, mâini și picioare Chill, tremor ale corpului, agitație, un sentiment tot mai mare de frică. Tensiunea arterială superioară este crescută la 150-180 mm Hg. Art.

Începeți prin utilizarea metodelor reflexogene:

 • Ia pacientul să respire adânc și țineți respirația înălțimea lor prin inhalare, se repetă de 5-6 ori;
 • Knuckles 2-3 minute de masaj glob ocular dumneavoastră aplică presiune ar trebui să fie destul de sensibile;
 • un masaj zona supraclavicularǎ;
 • la domiciliu se poate pune un plasture muștar pe partea din spate a gâtului.

Pacientul va simți cu siguranță de relief.

Fără a fi nevoie să se efectueze sau Valocordin Corvalol (20 de picături la picurare într-un pahar cu 50 ml de apă), este posibil să se bea 1 comprimat diazepam. În cazul în care a înregistrat creșterea tensiunii arteriale, suficient de supt comprimat propranolol sub limbă.

Vagoinsulyarnye - pe fondul foamei, amețeli în creștere, slăbiciune, tulburări de vedere, durerea de cap unilaterală, pierderea conștienței, bradicardie, huruitul ( „boala Bear“), de stomac și nevoia de a defeca, transpirație severă, senzație de lipsă de aer. tensiunii arteriale scade cu 80 până la 60 mmHg

Poate fi masaj eficient picior (fovea), urechi triturare. Pacientul trebuie dat un ceai fierbinte dulce. Pentru costum liniștitor Corvalol.

Diferite combinații de simptome, schimbări rapide - este un tip mixt de criză. Există asistență variază în funcție de simptomele predominante.

terapia de rutină

Metodele de tratament al distoniei vasculare includ:

 • Regimul de schimbare de viață;
 • autotraining tehnici de aplicare și yoga;
 • punerea în aplicare a anumitor norme în dietă;
 • exerciții fizice și sport obligatoriu;
 • fizioterapie;
 • utilizarea de medicamente;
 • condițiile de tratament sanatoriu.


Cum se schimba modul de

Psihiatrii tulburări de reglementare a sistemului nervos legat în mod clar de a suprima raspunsul uman la stres stimuli. Normele morale nu permit fluxul de nivel subconstient dictare (înjurături, strigând, lupta, fuga). Gânduri în situații stresante vin la teama de a nu face față problemei, o căutare febrilă pentru o cale de ieșire.

A învăța cum să dezvolte soluții, să creadă în sine - acesta este începutul tratamentului.

 • RIR este bine tratată normalizarea somnului.
 • Pentru a asigura o odihnă completă, se recomandă să ia o plimbare înainte de a merge la culcare, încăperi bine aerisite, pentru a asculta muzică de relaxare. Dormitorul ar trebui să fie nici un miros. Nu bea ceai înainte de a merge la culcare, astfel încât să nu se trezească în toaletă. Păstrați patul în.
 • Încercați să meargă cel puțin o parte din drumul spre casă de la locul de muncă. Atunci când este necesară trecerea de a avea o odihnă înainte de tura de noapte.
 • Producția trebuie să fie efectuată în aer, plimbări și drumeții.
 • Dezvolta o atitudine relaxată la stres ajută yoga, cursuri de grup de auto-formare.
 • Psihologii recomanda sa se inconjoare cu obiecte de culori luminoase. Nuante de portocaliu îmbunătăți starea de spirit.

Tratamentul distoniei vasculare VSD (eficace, droguri)

Pentru plimbări puteți găsi întotdeauna un loc liniștit

De la puterea de a exclude toate produsele, stimularea sistemului nervos: alcool, cafea, ceai tare, condimente iuți, carne prăjită, fast-food. Este necesar să se oprească din mâncat după 19 ore. După cum poate fi la fel de mult cât este necesar pentru a consuma fructe si legume pe tot parcursul zilei.

Sucurile utile, apă minerală. Mesele trebuie sa fie suficient de nutritive, regulate.

Dacă este necesar, reduce greutatea, este imposibil pentru o lungă perioadă de timp pentru a „sta“ pe o dieta foame, se va adăuga doar stres la corp. Sunt zile de repaus alimentar cu corectarea de proteine ​​și vitamine.

Gimnastica si sport

exercițiu terapeutic la VSD perfect imbunatateste starea de spirit, adaugă emoții pozitive. Aceste reacții nerealizate profunde care se acumulează în timpul zilei, vin cu activitate fizică. tensiunea musculara si relaxarea ajuta la restabilirea comunicării distruse în sistemul nervos implicat în gimnastica dispar de panică și indecizie.

Este mai bine să înceapă să se angajeze într-un grup sub supravegherea unui instructor cu experiență. Înainte și după antrenament se recomandă măsurarea tensiunii arteriale.

Când VSD pe tipul de hipertonice atribuit: exercitarea într-un ritm calm, în picioare, așezat și poziția culcat. Nu este recomandat pentru sărituri, fast-paced. Ar trebui să monitorizeze respirație, trebuie să fie predominant de sân, respirația pune în aplicare prin nas, gura expirație. În cazul în care lipsa de aer trebuie să se odihnească, pentru a recupera respirația.

Când VSD de tipul hipoton recomandat: jocuri sportive (volei, baschet), pot fi angajate la perete suedez, utilizați gantere, echipamente de fitness.

Tratamentul distoniei vasculare VSD (eficace, droguri)

Nu aspiră neapărat la sportul profesionist

Indicații generale: spectacol exerciții pentru muschii abdominali, coloanei vertebrale, mușchii picioarelor și brațelor. Cuprinzând efectuarea întinderii, poziții statice pentru echilibru. mușchii gâtului ar trebui să fie instruiți treptat, fără curbe ascuțite. Clase termina duș rece.

Tratamentul ajută HDR mersul cu bicicleta, jogging, patinaj și excursii de schi de iarnă, înot.

Nu este recomandat: gimnastica, rapid de rulare și sărituri, tenis, lupte, box, haltere.

Utilizarea de droguri

Tratamentul medicamentos include administrarea de medicamente individuale în funcție de simptomele predominante.

 1. În cazul în care creșterea tensiunii arteriale și tahicardie prescrise medicamente antihipertensive, diuretice, blocanți adrenergici.
 2. Pe fondul de joasă presiune sunt prezentate stimulente care conțin cafeină.
 3. Este obligatoriu să utilizeze vitaminele B si acid folic.

Dureri de cap, amețeli, zgomote în urechi sunt îndepărtate prin diferite clase de medicamente. Aceștia sunt numiți de către un neurolog. Asigurați-vă că pentru a merge prin întregul curs al tratamentului.
Pentru a elimina grupul de alarmă există medicamente antidepresive.

Procedure de terapie fizica

Fizioterapie permite, în multe cazuri, de a refuza tratamentul medical. Este mai bine să ia un curs de tratament într-un sanatoriu. Este mai ușor de a organiza un examen medical, alege exerciții de terapie exercitiu, pentru a oferi restul necesare după procedurile de admitere.

Utilizarea eficientă a electroforezei la nivelul coloanei vertebrale cervicale, masaj gât.

Ca metodă de calmare folosită aplicație parafinică pe gât și ceafă, acupunctura.

Se afișează băi circulare de duș, cabină de duș, masaj, oxigen.

Tratamentul distoniei vasculare VSD (eficace, droguri)

În lăuntrul Charcot folosește jet puternic de apă

Ce puteți face la domiciliu

Tratamentul RIR la domiciliu cuprinde cerințele de securitate de performanță, servicii de catering, utilizarea banilor publici.

Forteaza-te pentru a exercita pe o bază de zi cu zi - nu este o sarcină ușoară. Convingeți-vă singuri într-o mică victorie asupra bolii și va fi mai ușor.

Decocturi și infuzii de plante ar trebui să fie aplicate, cunoscând tensiunea arterială. O mai bună aliniere cu medicul. Unele remedii din plante nu sunt compatibile cu medicamente.

 • Pentru persoanele cu tensiune arterială scăzută sunt recomandate Eleutherococcus, Leuzea ginseng.
 • Tendința de a ridica tensiunea arteriala - Motherwort, balsam de lamaie, menta, valeriana.
 • Heartbeat eliminat tinctura de păducel.
 • Se crede că acestea pot îmbunătăți starea de spirit a maghiran, iasomie, trifoi dulce, sunătoare.

Se recomandă un exercițiu, indiferent de tipul de forță de dimineață distoniei-te să zâmbească. Fa acest lucru de mai multe ori în timpul zilei. Psihologii spun că semnalele vin de pe buzele creierului și a restabili legăturile rupte.