Tratamentul de remedii populare traheită, simptome

Traheită - este o boala grava, cu un proces inflamator, si atinge mucoasa traheea. Principalul simptom este o tuse. Traheea este situat intre plamani si laringe. Traheită este un rezultat al virusului, care cade pe mucoasa traheală după o expunere semnificativă. Acesta începe un proces inflamator care rezultă în mod regulat și orice îndemn la tuse. Eliminarea o astfel de tuse ca metodele de a face cu bronsita si laringita.Semne de tuse, uneori, nu pot să apară pentru ceva timp. O persoană care se confruntă cu această boală pentru prima dată, ar putea crede că boala a trecut. Dar nu este așa, și va fi clar cu noua serie de tuse.

tratamentul traheită

Modul de acțiune terapeutică ar trebui să fie instantanee. Pentru a vindeca traheită, nu este necesar de a utiliza antibiotice, care este foarte plăcut. Obiectivul principal este de a elimina principala tuse simptom. remedii populare în acest caz, dau un rezultat bun.Rezultate bune dau muștar și abur de inhalare.

La copiii foarte mici traheită tratate prin frecare piept. De exemplu, unguentul „asterisc“. Tratamentul dureaza aproximativ 5 zile, 2 sau 3 ori pe zi.

Un pic crescut de copii sunt date tincturi din plante, cum ar fi de droguri ventrilica, nalba, musetel, cimbru târâtoare, și așa mai departe.

Deja în 3, 4 ani pot folosi muștar.

De asemenea, trebuie să vă amintiți despre astfel de metode ca stropii de șosete cu muștar, ceai cu căpșuni sau zmeură, băi de picioare, muștar.

Tratamentul de remedii populare traheită

Adulții și copiii mai mari se recomandă utilizarea următoarelor rețete de medicina tradițională:

  • Zahăr (2 linguri. L.) Topit în tigaie. După ce zahărul este topit, se toarnă pe gaz și nisip în 0,5 căni de apă clocotită. Se toarnă cu atenție. A se îndepărta imediat de căldură. Ia 1 oră. L. 4-6 ori pe zi