Tratamentul de panica remedii atacuri populare, opri atacuri de panică!

Atac de panica - este o boală, care se caracterizează prin manifestarea bruscă, necontrolată de atacuri de panică și anxietate, apariția de dificultăți de respirație, senzație de lipsă de aer, dureri în abdomen și piept.În acest articol, vom discuta despre cauzele atacurilor de panica, simptome si modul de a trata atacuri de panica remedii populare.

Cel mai adesea boala apare la femei 20 - 35 de ani, dar oamenii nu mai sunt lăsate în urmă.

Atacurile de panica sunt de obicei găsite în fundalul unei stări generale în condiții de siguranță, provocând suferință emoțională severă; câteva exerciții fizice sau de a lua băutură alcoolică.

Atacurile de panica, cauzele lor

Motivele pentru apariția panicii poate servi o varietate de situații, sau ele apar brusc comise spontan. Până în prezent, identifica mai multe motive care contribuie la apariția atacurilor de panica este: orice situatii de stres, tulburări emoționale grave, sunet puternic enervant, lumină puternică. Doar atacuri de panică provoca mari de oameni care iau tolpischa orice metode hormonale, sarcina, fumatul, consumul de alcool, supra-tensiune, activitate fizică crescută, avortul, și mulți alți factori.

Simptomele unui atac de panica simptome

Simptomele bolii se manifestă destul de brusc si se dezvolta rapid, în câteva minute. Principalele semne de panică este copleșitoare sentiment de panică și frică, care durează aproximativ treizeci de minute. Pacientii experienta palpitații, pulsul întețește, a interceptat respirație. Atacurile de panica marcate amețeli, tremur pe tot corpul, există un sentiment ca și în cazul în picioare „cutate“. pacientii Învăluit frica de moarte, frica bântuie comite orice acțiuni care duc la nebunie. Oamenii care au fost panica, devin iritabil, pot fi agresivi, ei sunt preocupați de flash-uri de căldură la cald sau, dimpotrivă, anvelopare rece.

Aceste crize de atacuri de panică pot să apară de mai multe ori pe săptămână. După un alt meci de treceri de panică, vine un sentiment de ușurare, somnolență și oboseală.

În ciuda tuturor frica și prezența unei varietăți de simptome ca persoanele care sufera de atacuri de panica cu experienta in timpul unui atac atacuri de panică nu sunt dăunătoare, și, prin urmare, nu poate provoca nici un prejudiciu grave asupra sănătății.Pacienții cu boala - atacuri de panică, rândul său, la un cardiolog, terapeut, sau la plamani cu nevroza cardiaca suspectata sau Distanov vegetativ-vasculare sau astm. Tratamentul de atacuri de panică a fost un medic - un neurolog.

Tratamentul de atacuri de panică

In diferite cazuri de atac de panica se pot manifesta în diferite moduri, de exemplu, ca o boală independentă sau ca una dintre manifestările de depresie, schizofrenie sau alte tulburări psihiatrice sau neurologice. În astfel de cazuri, tratamentul atacurilor de panică este de a identifica boala adevarata si toate tratamentele de eliminarea acesteia.

Permiteți-mi să explic această idee, pentru că există întrebări pentru a învăța - acesta este un un atac de panica independent sau este o consecință a altor boli.

În cazul în care PA este o consecință a, de exemplu, schizofrenia, depresia clinică (nu doar - „ah, am ceva de depresie“, si depresie clinica, prelungite, multe luni), că, în toate aceste cazuri, este diagnosticată pentru prima dată boala de bază, și numai apoi, cu timp, există atacuri de panică.

Acesta poate fi folosit într-un remediu popular ca exerciții de respirație, care ajută să se relaxeze și să ajungă la o stare de liniște deplină în timpul unui atac de panica. Pentru a elimina complet manifestarea sindromului de panică nevoie să ia respirații adânci și rare, precum și necesitatea de a extinde expirația în două, mai degrabă decât inhaleze. Pacienții trebuie să învețe să respire cu atacuri de panica burta. Puteți utiliza, de asemenea, această metodă de respirație, ca respirația în pachet. Pentru corectitudinea acestei metode, este necesar să inhalați și expirați în punga (de preferință hârtie), și, ar trebui să facă acest lucru: a face o respirație lungă, apoi țineți-vă respirația timp de zece secunde și încet expirati de aer temperat înapoi în sac. Acest lucru înseamnă - respirația în sac - a continuat timp de cinci - șapte minute.

Tratamentul de atacuri de panica remedii populare posibile folosind infuzii si ceaiuri din plante care au un efect calmant.

Puteți folosi balsam de lamaie plante medicinale în tratamentul de panică remedii atacuri populare. Pentru a face acest lucru, să ia zece grame de frunze uscate, se pun la fiert o jumătate de litru de apă clocotită și infuzat timp de două ore. După perfuzia de nămol ar trebui să fie tulpina și să ia de trei ori pe zi, timp de 2/3 ceasca. Acest lucru înseamnă că puteți bea ca un ceai, cu adaos de o lingurita de miere.

Puteți folosi, de asemenea, menta pentru a trata atacuri de panică. Pentru prepararea acestui remediu popular din planta aveți nevoie de două linguri de menta o cana de infuzie de apă clocotită și infuzat timp de două ore și jumătate. Ia înseamnă un pahar de trei ori pe zi, puteți, de asemenea, sub formă de ceai, cu adaos de o linguriță de miere.

Tratamentul de atacuri de panica remedii populare folosind tei. Există cazuri în care atacurile de panică însoțite de tulburări de somn, în astfel de cazuri, este recomandabil să se folosească astfel de remediu popular, ca infuzia de tei. Acest instrument implică utilizarea de lămâi verzi pentru prepararea de ceai de tei, care este luat de trei ori pe zi, cu adaos de o linguriță de miere.

Trimite acest link: