Tratamentul de eroziune de col uterin Surghitron nulipare de droguri

Tratamentul nulipare eroziune de col uterin: problema

Cele mai frecvent nulipare pacienți cu fond și eroziuni cervicale benigne aproape nu observă apariția bolii, și să plătească o vizită la medic doar într-o situație atunci când încep să apară durere, izolare, având inclusiv caracterul sângeros. simptome similare, de asemenea, capabile să indice prezența bolilor însoțitoare ale sistemului urogenital, care pot include papilom, polipi, micoplasmoze, chlamydia, vaginite bacteriene etc. ureaplasmosisNu toată lumea știe, din păcate, că nu este tratată în timp util și nu sunt diagnosticate de eroziune a colului uterin într-o poziție pentru a declanșa dezvoltarea bolilor de cancer, rezultatul care poate fi lansat de stadiul de cancer.

Cancerul de col uterin este declansata de anumite tipuri de papilomavirus uman (HPV). În cele mai multe cazuri, infectia se produce in timpul contactului sexual. Ocazional, date de infectare nu apar în nici un fel, iar virusul este eliminat din organism. Cu toate acestea, în unele situații, virusul persistă în organism pentru o lungă perioadă de timp și provoacă modificări precanceroase și a cancerului de col uterin.

Tratamentul nulipare eroziune de col uterin: droguri Surghitron

Surghitron următor de ardere prin incizie tesut si fara durere si agravarea structurii lor, ceea ce este deosebit de important în punerea în aplicare a acestor proceduri în zona intimă. Metoda ajută la accelerarea vindecării, reducerea numărului de recidive și bezrubtsovomu a promova vindecarea rănilor.

Tratamentul de eroziune de col uterin nulipare folosind unitate Surghitron prezintă avantaje clare față de alte metode, incluzând terapia cu azot lichid sau coagulare cu laser, cauterizare, deoarece ajută la eliminarea efectelor secundare sub formă de arsuri tesatura cu aparitia de cicatrici.

Această metodă de tratament de eroziune de col uterin a medicamentului în Surghitron deosebit de bun pentru nulipare și cei care intenționează doar să continue să aibă copii. Tehnologia de tratament de eroziune de col uterin a medicamentului ajută la efectuarea procedurii de două ori mai rapid decât în ​​cazul altor moduri. În plus, Surghitron de droguri ajută la efectuarea unei prelevare de probe microscopice de celule care este afectată de eroziune a colului uterin pentru a verifica prezența onkoporazheny într-un stadiu incipient.Printre varietatea de metode utilizate pentru terapie, un loc special ocupă Surghitron. Tratamentul de eroziune de col uterin Surgitron, beneficiile pe care le vom discuta mai jos - este o metodă avansată de radiochirurgie, care se bazează pe dispozitiv, dezvoltat de compania americană «Ellman INTERNATIONAL».

Tratamentul de eroziune de col uterin Surghitron: Metoda

Tratamentul eroziunii cervicale este Surghitron atraumatice incizie modul și coagulare a țesutului moale, fără a se deteriora sistemul de țesut suport anatomic (stroma conjunctiv), precum și durerea post-operatorie. tăiere efect în tratarea matkidostizhim eroziune de col uterin, folosind căldura care este generată în timpul rezistența opusă de penetrare a țesutului undelor radio de înaltă frecvență de electrod chirurgicale de specialitate. Ca urmare, tratamentul de eroziune Surghitron energie concentrată substanțial în electrodul de vârf îmbunătățește formarea energiei moleculare in toate celulele care provoacă distrugerea țesuturilor și de fapt încălzirea celulelor de evaporare.

Cantitatea de căldură depinde de timpul contactului cu variațiile tisulare, mărimea electrodului și formă.

Tratamentul Surghitron eroziune de col uterin: Beneficii

Avantajele chirurgiei undelor radio Surghitron eroziune de col uterin uterele pot fi considerate

Viteza de tratament de eroziune de col uterin;

Bezrubtsovoe vindecarea rănilor care ajută la utilizarea acestei metode de a da naștere și numai o planificare secundar femeilor gravide;

Cea mai mică operare și durerii postoperatorii datorită coagularea terminațiilor nervoase din daunele cauzate de garanții radioelektrodom efect analgezic;

Aproape fara varsare de sange câmp este un avantaj important al tratamentului de eroziune de col uterin Surghitron;

vindecare rapidă (metoda de terapie radiosurgical boli de col uterin reduce de două ori timp epiteliului);

Un avantaj particular al dispozitivului radioekstsizii Surghitron este așa-numitul sterilizarea efect al undelor radio emise, astfel încât să puteți utiliza în tratamentul endocervicitei stabil;

Tratamentul Surghitron eroziune de col uterin: Aplicatii

Tratamentul Surghitron eroziune de col uterin are o serie de avantaje în comparație cu alte tratamente. In plus, chirurgia radiowave permite o biopsii cervicale preamestec, indepartarea papiloame, condiloame vagin eliminare, vulvei si regiunea perianale, îndepărtarea nevi genitale, etc.

Domeniul de utilizare în chirurgia de ginecologie Surghitron eroziune de col uterin: destul de extinse. Mai ales trebuie remarcat faptul că, în această procedură este aproape nu a afectat țesuturile subiacente, ceea ce crește precizia în continuare studiul morfologic al specimene chirurgicale.

Mai multe articole pe acest subiect: