Tratamentul cu lipitori la domiciliu

Tratamentul cu lipitori la domiciliu
Hirudoterapia - tratamentul cu lipitori medicinale - cunoscut încă din Egiptul antic.

Inițial considerate lipitori semimagic pentru flebotomie mijloace și au făcut parte din arsenalul de vindecatori traditionale, dar cu dezvoltarea științei, a devenit clar că saliva lor are un efect de vindecare, precum și a devenit mecanism clar de acțiune.Și sunt necesare proprietăți de vindecare ale hirudinei lipitoare - o substanță specială, care nu este (nu ar putea, dacă este sânge coagulat, lipitoare să mănânce) face cheag de sânge. Concentrația de hirudină în saliva lipitorii medicinale este atât de mare încât îi lipsește nu numai faptul de a preveni coagularea sângelui la locul intepaturii, dar, de asemenea, la distrugerea de cheaguri de sânge departe de acest loc.

Ce lipitori bolile de ajutor?

Lipitorile ajuta la multe boli asociate cu formarea de cheaguri de sânge. Această tromboză și varice pe picioare, și ce tipuri de boli de inima.

În plus, pentru că lipitorile sug sânge, scad tensiunea arterială ei, și vă permite să le aplice în boli asociate cu tensiunea arterială ridicată. De exemplu, lipitoarea eficace in glaucom, hipertensiune și ischemie.

Hirudina - nu este singurul medicament in saliva lipitorilor. Acesta conține un set de diferite enzime și analgezice. Acest lucru face ca saliva animalului eficient pentru boli de piele, tulburări menstruale, radiculite și în multe alte boli.

Contraindicații Utilizarea lipitori

Utilizarea lipitori contraindicata sub presiune redusă a sângelui, coagularea sângelui sărac (în special pentru hemofilie). Nu puteți aplica lipitori și anemie de sarcina. sensibilitatea individuală la saliva acestor animale.

Nu pune lipitori pe pielea afectată sau murdar, astfel încât nu este necesar pentru a trata pe cei care sunt îngroziți de aceste viermi (mai ales dacă suferă de o fobie de copii).

Avantaje și prejudicii

Beneficiile nu provoacă medici îndoială otpiyavok astăzi: hirudină eficiența sa dovedit, pentru a combate formarea cheagurilor de sânge și stagnare, diluanti de sange o modalitate mai bună.

Pagubele din utilizarea lipitori poate fi asociată cu o supradoză de hirudină, ceea ce va duce la sângerărilor. scăderea presiunii excesive și infectarea plăgilor.

Dar dacă, în loc de lipitori medicinale ai alunecat oricare alte zeci de specii de aceste animale, nu va fi nici bun, deoarece concentrația de hirudina din saliva altor specii de lipitori sunt mult mai mici. Prin urmare, este necesar să se aplice numai specialistului dovedită, și, de preferință, să fie capabil să distingă lipitoarea medicale.

Lipitorile pentru varice

Tratamentul cu lipitori la domiciliu


Varicele apar din cauza funcționarea defectuoasă a valvelor venoase, sangele nu mai circula în mod corespunzător de jos în sus, prin vene. Sângele stagnează, vasele de sange se extind, începe inflamația.

Pentru tratamentul varicelor lipitori a fost aruncat în spațiu în jurul venei inflamate la o distanță de 1 cm. Venei (1-2 această lipitoare). Lipitorile se atașează imediat și începe injectarea în sânge aproximativ o sută de substanțe biologic active.

Substanțele active care sunt injectate sub piele, în primul rând ameliorarea inflamației și a stimula fluxul de sange in cele mai mici capilare. Ca urmare a inflamației și umflături cauzate de varice, trece.

Pentru rezultate eficiente, recomandate de 10 astfel de sesiuni.

Hirudoterapia varice este eficace numai în faza inițială a bolii.

Aplicarea în Ginecologie

Astăzi hirudoterapia puțini oameni ginecologice sunt surprins.

Tratamentul cu lipitori la domiciliu
Aproape toate clinicile progresiste ginecologii au recurs la această metodă de tratament.

La urma urmei, chiar si lipitori vindeca bolile pe care medicina tradițională internă pot fi vindecate numai prin intervenție chirurgicală, argumentând că nu există nici o terapie alternativă.

După patru sau cinci sesiuni de hirudoterapia se dovedește că recurgerea la tratamentul chirurgical nu sunt neapărat metode. Astfel de boli Chist otel tratabile girudoterapii datorita fara a scoate ovar. Același lucru se aplică la o varietate de tumori benigne. Girudoterapiya contraindicat numai în cazurile în care aveți leucemie, hemofilie, tumori maligne.

nu este recomandat pentru tratarea bolilor ginecologice la domiciliu, mai ales în cazul în care acesta este asociat cu procesele inflamatorii. Acest lucru este permis numai în cazuri rare și numai după examinarea de către experți.

Tratamentul cu lipitori la domiciliu
Practic permis girudoterapevt să fie tratate la domiciliu numai în acele cazuri, în cazul în care pacientul dorește să se supună unui curs de hirudoterapia ca prevenirea proceselor inflamatorii ale organelor pelviene feminine și a bolilor cronice.

Girudoterapii curs foarte popular în familiile tinere care doresc să conceapă un copil sănătos.

În acest caz, sub tratament, ambii părinți. Potențiali

Lipitoare medicale îmbunătăți funcționarea organismului, reduce riscul de sarcină ectopică. Corpul feminin este pregătit pentru o nouă luni cultivarea copiilor sănătoși, fără patologii, și bărbați - la un spermatogeneza bun.

De multe ori în ginecologie suficient pentru a trece curs de o săptămână de tratament. În acest scop, două până la cinci lipitori. Totul depinde de starea generală a pacientului, boala si punerea in scena a lipitori.

În ginecologie a pus lipitori, de obicei, pe abdomenul inferior sau înapoi în zona sacrum.

Comentarii despre rezultatele girudoterapii cea mai mare parte pozitive. Iată câteva dintre ele:

„Am regulat trec cursuri de girudoterapii. De fiecare dată când mă simt odihnit și reîntinerit. "

„mama-in-ul meu folosind în mod regulat lipitori. Ca rezultat, în 65 de ani lor ea arata nu mai vechi de 50 de ani "

„Tratamentul cu lipitori - nu o priveliște pentru cei slabi de inimă. Ele ajuta, nu susțin, dar arata ca micii monstri pune la tine, este intolerabil. "

„Bun ajutor de la varice, dar există un dezavantaj -. În locuri mușcături lasa o mica cicatrice“

concluzie

Astfel, lipitori - viermi de salivă parazitare, care conține un număr mare de medicamente, cel mai important dintre care - hirudină, care împiedică coagularea sângelui.

Acest lucru a condus la utilizarea lipitori în tratamentul bolilor asociate cu formarea trombului sau presiune crescută. Cei care au tensiunea arterială proastă este redusă sau redusă la minimum, nu poate fi folosit lipitori.

În prezent, eficacitatea lipitori medicinale dovedit și științific fundamentate.