Tratamentul cu laser fotografie uimitoare de acnee, înainte și după

Fetele care se luptă cu acnee și urme de ea sunt folosite pentru a vindeca o varietate de metode: remedii tradiționale, peeling chimic. Cu toate acestea, tratamentul cu laser de cicatrici acnee și, ulterior, procesul inflamator este cel mai eficient.Avantaje și dezavantaje ale metodei

Acnee - Este acnee acnee, este un punct mic pe fața educației. Boala este foarte insidios, t. Pentru a. In timpul tratamentului ugorki acestea nu sunt imediat, dar, în unele cazuri, lasă în urmă un număr mare de cicatrici. Sursa bolii este inflamație sau infecție a glandelor sebacee, care este motivul pentru care aveți nevoie pentru a trata boala, nu numai ca elimina complet epiderma deteriorate, dar, de asemenea, să asigure regenerarea glandelor sebacee.

Tratamentul cu laser fotografie uimitoare de acnee, înainte și după
Tratamentul cu laser Acnee: inainte si dupa

Tratamentul cu laser, care este acum utilizat pe scară largă pentru a scăpa de acnee și alte afecțiuni ale pielii, printre cele mai recente tipuri de eliminare a acestei probleme. Această tehnică a fost utilizată la începutul anilor 90, numai pentru cazurile severe. Dar, pentru a desemna cele mai multe ori, a devenit chiar și cu stadiu moderat sau mai devreme.

Tratamentul cu laser fotografie uimitoare de acnee, înainte și după
O altă fotografie înainte și după tratamentul cu laser de acnee

Avantajele utilizării unui laser asupra altor metode de tratament:

  1. Viteza de acțiune. Spre deosebire de diferitele retinoizi, inclusiv Roaccutane, laserul este în măsură să ofere un efect aproape instantaneu. roșeață a pielii după procedură, spunând doar că stratul afectat al epidermei a fost îndepărtată;
  2. Efecte asupra straturilor profunde ale pielii și a glandelor sebacee. Dermatologii de multe ori prescrie acnee și blackheads diferite antiseptice care conțin peroxid de benzoil. Dar substanța nu pătrunde în interior, ci pur și simplu elimină inflamația locală în stratul spinos. In contrast, laserul neodimiu pătrunde la orice adâncime dorită;
  3. Durata efectului. Cele mai multe dintre resursele externe nu poate garanta rezultate de durată, adică. A. Motivul pentru sine nu este eliminat problema. Desigur, în cazul în care acnee - este o consecință a eșecului hormonal sau ereditatea, laserul nu va ajuta. Dar, în cazul în care cauza acnee - hiperactive glandele sebacee, este cea mai bună opțiune disponibilă.

Firește, ca orice tratament cu laser, tratamentul acneei si post-acnee are contraindicații și efectele sale secundare. Atunci când este imposibil pentru terapia cu laser:

Dezavantajele și costul procedurii. Prețurile medii ale neodimiu gama de sesiune cu laser de la 20 $ la 35. Depinde de complexitatea tratamentului și neglijare. In plus, unele saloane sunt de numărare costul unei sesiuni de centimetri pătrați (cu stații de tratare a laserului fracțional).Tipuri de tratament cu laser pentru acnee

acnee tratament cu laser se realizează în două spectre - ultraviolete și infraroșii.

  1. Spectrul de absorbție în ultraviolet este utilizat pentru a elimina semnele primare ale bolii, precum și de a actualiza koi stratul superior. Aceasta este razele de până la 420 nm este realizată cu laser intinerire faciala;
  2. Spectrul în infraroșu este caracterizat printr-o influență profundă. Aici, lungimea fasciculului poate fi de până la 1020 nm. În același timp, complet „reporni“ capacitatea de regenerare a celulelor epidermei și actualizate pe toate straturile. Această procedură se efectuează numai în clinici de specialitate și este indicat pentru formele complicate de acnee sau pentru a scăpa de cicatrici.

Tratamentul cu laser fotografie uimitoare de acnee, înainte și după
Fata este îndepărtat prin laser, în spectrul ultraviolet acnee

De asemenea, tratamentul cu laser pot fi clasificate în funcție de dimensiune. Fracționară sau punct - acest tratament, în care, simultan pot fi prelucrate în mai multe puncte din apropiere. Acesta este folosit în principal pentru față, gât și decolteu. Impactul local sau fascicul de particule este utilizată în cazul în care acnee sa răspândit în tot corpul. Cel mai adesea prescrise pentru acnee pe spate, fese sau picioare.

Firește, tratamentul cu laser punct este considerat a fi mai eficiente. Efectele locale sunt dăunătoare pentru sănătatea pielii, de exemplu. Pentru a. Laserul arde literalmente tot în raza de acțiune.

Cum este procedura

În cazul în care curățarea cu ultrasunete a feței este aproape nedureros, resurfacing cu laser și tratament acnee proceduri destul de neplăcute. Prin urmare, experții desemnați pentru procedurile de configurare sesiune. Masaj, korotkoluchevuyu fototerapia aminolinulievoy tratamentul cu acid, cu ultrasunete, si altele.

În timpul procedurii pacientul este într-o mască specială, care nu transmite razele laser pentru ochi. După ce a studiat cazul specific al bolii, medicul prescrie planul cel mai eficient tratament. Trebuie amintit, pentru tratamentul proceselor inflamatorii de funcționare necesită de la 2 la 5 sesiuni de terapie cu laser.

Atunci când cosmeticiana include un sistem cu laser, o dată selectat adâncimea de expunere. Cu alegerea corespunzătoare a lungimii fasciculului, nu trebuie să se simtă cald la durere severă. Review-uri spun că există o ușoară arsură și furnicături. Acest lucru se întâmplă, t. Pentru a. Burn celulele pielii sub influența căldurii.

Odata cu aceasta, creșterea temperaturii sale poate fi simțit atunci când pielea este încălzită. Ft-tratament cauterizeaza glandele sebacee, iar părțile fierbinți ale corpului începe imediat să curgă intensiv de sânge. De asemenea, poate provoca disconfort. În medie, procedura durează mai puțin de 40 de minute. Sesiunea următoare este permis să-și petreacă 2 săptămâni după cea anterioară.

Sesiunea de îngrijire a pielii după tratamentul cu laser de acnee

Imediat după sesiune, trebuie să se asigure că epiderma a fost udate. Pentru a face acest lucru, pielea este aplicat în mod constant formulări diferite de droguri. Extrem de dăunătoare pentru a lua o baie fierbinte, bronza sau vizitați un solar, saună. În a doua zi după spălări de tratament cu laser începe peeling.

Acesta este primul pas spre victoria asupra bolii. Laser declanșează funcția de regenerare, din cauza căreia organismul se depune eforturi pentru a scapa de celulele bolnave. Purificarea prin particulele epiderm cheratinizate se extinde la o săptămână. Tear „fulgi“ este imposibil, dar li se permite să folosească peeling delicat (cum se potrivesc, trebuie să verificați cu medicul dumneavoastră).

Reacții adverse posibile:

  1. Umflarea. Drept rezultat, fluxul sanguin către zonele afectate din celulele se produce, de asemenea, o supraabundență de lichid. Aceasta contribuie la apariția unei puternice roseata, febra si umflarea. Prima zi este necesar să se aplice o cârpă rece, și în continuare utilizarea compozițiilor de răcire speciale;
  2. Inflamatia. În cazul în care, după tratamentul cu laser este o roseata puternica, durere sau chiar abces - un semn de infecție. O nevoie urgentă de a merge la medic;
  3. Creșterea temperaturii și sensibilitatea zonei tratate. Răspunsul organismului normal la fototerapia. De multe ori pe forumuri fete scrie că primele câteva zile după procesarea profundă nu a putut deschide chiar si gura pentru a mânca în durere. Acest lucru ar trebui să treacă prin 4 zile (atunci când procesul intensiv de restaurare va începe).