Tratamentul cu aciclovir Sindrilele

Aciclovir este un remediu eficient pentru herpes zoster. ingredientul activ se oprește replicarea virusului. Este produs sub formă de tablete și unguente.Comprimatele de aciclovir cu herpesul zoster

Aciclovirul medicamente sub formă de tablete luptă împotriva infecțiilor la nivel general. Acestea sunt produse 200 și 400 mg într-un pachet de 20 de bucăți. Asigură în interiorul tratamentului bolii. Ieșirile din corp împreună cu urină în decurs de 8 ore. Pe parcursul a primi Aciclovir ar trebui să bea multă apă.

Tratamentul cu aciclovir Sindrilele

Comprimatele trebuie administrate cu 200 mg de 4 ori pe zi, timp de 8 zile. Asigurați-vă că pentru a bea un pahar de lichid. Contraindicat la persoanele cu boli ale rinichilor.

Ea are efecte secundare:

  • alergii;
  • dureri de cap;
  • încălcarea unui scaun;
  • febră;
  • creșteri ale valorilor bilirubinei;
  • probleme digestive;
  • vaselor limfatice umflate;
  • durere severă la nivelul ficatului.


Important! În caz de supradozaj poate fi greață, convulsii, dificultăți de respirație, diaree și dureri ale nervilor.

Aciclovir zona zoster unguent

Unguentul este utilizat pentru tratamentul local al unei infecții virale. Eliberarea sa în tubul 2, 5, 10 și 20 g. Acyclovir unguent conține substanțe adiționale care permit bun absorbit prin piele. Este un obstacol în calea răspândirii în țesuturile care sunt aproape de.

Tratamentul cu aciclovir Sindrilele

Unguentul trebuie aplicat un strat subțire pe zona afectată și pielea din jurul o rază de 5 mm. Trebuie să efectuați această procedură de 5 ori pe zi, intervalul ar trebui să fie la ora 4:00, dar 8:00 noaptea. Timpul de tratament va dura între 5 și 10 zile, în funcție de stadiul bolii. Unguentul trebuie aplicat baton cosmetic sau un tampon de bumbac pentru a evita contaminarea site-uri sănătoase. Există contraindicații dacă sunteți hipersensibil.

Reacții adverse posibile:

Tratamentul cu aciclovir Sindrilele

Recomandări pentru sindrila: ține la o dieta, nu folosesc soluții de alcool și să nu jupui crusta. Atunci când primele simptome, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacie, și vei fi informat Aciclovirul.