Tratamentul Cardiologie in Germania - Preturi de tratament în străinătate, bookimed

Tratamentul Cardiologie in Germania - Preturi de tratament în străinătate, bookimed

  • Ce este o aritmie?
  • Care sunt metodele de diagnostic de aritmie?
  • Care sunt tratamente pentru aritmii există astăzi?
  • De unde pot obține un proces gratuit de tratament de aritmie în străinătate?
Acestea și alte întrebări au răspuns de către medic-coordonator al Centrului Internațional pentru pacienții Bukimed Vadim Berezhnaya.

Cu sprijinul Bukimed 1105 pacienți au primit programul de tratament individual la Spitalul Academic din Solingen14 de descărcări în această săptămână

Interregional academice clinica oraș Solingen este format din 16 clinici, institute și centre interdisciplinare. Pe parcursul istoriei sale de 150 de ani, acesta a crescut de la o clinica mica la o unitate medicală mare. Spitalul operat de Universitatea din Köln.

Tratamentul Cardiologie in Germania - Preturi de tratament în străinătate, bookimed

75 pacienți au primit programul de tratament

Cu sprijinul Bukimed 75 de pacienți au primit programul de tratament individual de Nord Rețeaua de clinici Clinica AllianceTratamentul Cardiologie in Germania - Preturi de tratament în străinătate, bookimed

65 pacienți au primit programul de tratament

Cu sprijinul Bukimed 65 de pacienți au primit programul de tratament individual la Centrul Inimii German din Berlin

German Heart Centrul a fost fondat în 1986 la Berlin. Până în prezent, accentul este în versiunea de top trei clinici de conducere al revistei germane Focus. Au acceptat pentru tratamentul orice pacient, indiferent de gravitatea bolii sau de complexitate. Centrul dispune de o unitate de diagnostic pentru integrat de check-up'ov, precum și departamentul de copii.

99 de pacienți au primit program de tratament

Cu sprijinul Bukimed 99 de pacienți au primit programul de tratament individual la Clinica Meoklinik

Famous spital german Meoklinik Berlin este un important centre medicale diversificate, oferind un tratament eficient și cuprinzător în 30 de domenii medicale, precum și examinarea de înaltă precizie, cu stres minim si un maxim de confort pentru toți pacienții.

Tratamentul Cardiologie in Germania - Preturi de tratament în străinătate, bookimed

1623 pacienți au primit programul de tratament

Cu sprijinul Bukimed 1623 pacienți au primit programul de tratament individual la clinica Helios

11 de descărcări în această săptămână

Helios Berlin-Buch - un complex multi-spital, care face parte dintr-un grup de clinici HELIOS Spitalul Group. Clinica include 26 de sucursale și mai mult de 1.000 de locuri fixe. Pe parcursul anului sunt tratate mai mult de 150.000 de pacienti. Clinica este certificat ISO 9001 - garantează calitatea serviciilor și a serviciilor medicale.