Tratamentul cancerului de rinichi remedii populare, de cancer - tratament si prevenire

Cele mai frecvente patologie renală malignă care se dezvoltă mai frecvent la bărbați, și care ies în prim-plan în incidența cancerului în rândul tuturor. proces neoplazic în rinichi poate fi o boală distinctă, și rezultă din patologia existentă a organelor și sistemelor. Pentru a realiza în cele din urmă tratamentul cancerului renal poate exista un atac folk, trebuie să fie în măsură să diferențieze această boală și de a determina cauzele acesteia.

Simptomele de cancer renal

De regulă, în stadii incipiente este practic imposibil de a defini o tumoare la rinichi, si se gaseste in examenul medical standard. Fiecare persoană ar trebui să ia în considerare o serie de simptome, care trebuie tratate cu o atenție specială să nu piardă în timpul procesului malign. Toate simptomele pot fi împărțite în 2 grupe:

simptome de rinichi

 • Tratamentul cancerului de rinichi remedii populare, de cancer - tratament si prevenire
  Durerile pe partea laterală a tumorii
Pe latura tumorii observată o durere dureri constante. Deoarece creșterea tumorii, intensitatea crește durere. Creșterea durerii asociate cu invazia tumorii în țesuturi și organe din jur.
 • În urină, impuritatea de sânge observate. Acest lucru este asociat cu creșterea tumorii și distrugerea vaselor renale mici. În funcție de stadiul bolii, poate fi detectata in urina de cheaguri de sânge.
 • În cazurile avansate, atunci când tumora atinge o dimensiune mare, acesta poate fi liber de palpat.
 • simptome extrarenale

  • Una dintre cele mai caracteristic simptom este creșterea extrarenale persistentă a temperaturii corpului la 39 ° C, însoțită de febră, pierderea poftei de mâncare, stare generală de rău și slăbiciune.
  • Creșterea tensiunii arteriale chiar și la persoanele care anterior nu au avut probleme cu hemodinamica.
  • In cazurile de formare a cheagurilor de sânge în vena cava inferioară, există un set separat de simptome, cum ar fi umflarea membrelor inferioare, varice ale peretelui abdominal anterior, tromboza a extremităților inferioare „elefantiazis“.
  • Metastaza tumorii poate cauza o varietate de simptome din organism, care a fost lovit de metastază. În cazul în care există o pierdere de lumină, pacientul poate suferi hemoptizie, metastaze la nivelul coloanei vertebrale provocând paralizie.

  Un proces malign avansat determină numărul de simptome comune caracteristice pentru orice cancer:

  • epuizarea întregului corp;
  • oboseală;
  • creșterea slăbiciune.

  cauzele

  Provoac procesul tumoral pot fi menționați următorii factori în rinichi:

  • fumatul creste riscul de boli este aproape de două ori;
  • la bărbați, această patologie este mult mai frecvente decât la femei;
  • vârsta de peste 55 de ani;
  • obezitate;
  • împovărat de ereditate;
  • diuretice lungi și necontrolate care primesc;
  • expunerea la substanțe toxice.

  factori care depind de persoana (fumatul, excesul de greutate) Eliminarea, puteți reduce semnificativ riscul de a dezvolta cancer de rinichi.

  Tratamentul de cancer renal metodele traditionale

  Deși medicina modernă oferă multe opțiuni pentru tratamentul tumorilor maligne în rinichi, metodele tradiționale nu sunt inferioare nivelului de eficiență al oricăreia dintre metodele conservatoare în practica medicală. Dacă ați fost diagnosticat cu cancer la rinichi, nu ar trebui să disperare și să renunțe, vindecători populari au în stoc o varietate de moduri de vindecare de la aceasta boala si a metastazelor de prevenire.

  Luați în considerare unele dintre rețetele:

  efect antitumoral potenți posedă toate propolis cunoscute. Compoziția sa bogată chimică nu este pe deplin înțeles, și putem doar specula cu privire la proprietățile disponibile ale acestui frumos produse apicole ascunse. Astfel, pentru tratamentul cancerului, folosind 20% extract etanolic de propolis. Acceptat să fie de 4 ori pe zi, 20 de picături în jumătate de pahar de apă. Cursul de tratament este de 4 luni. Ca agent fortifiant suplimentar, propolis poate fi utilizat indiferent de momentul zilei și mănâncă, razzhovyvaya și nu cu apă. <

  ?php include ($ _SERVER [ "DOCUMENT_ROOT"] "/ vstavki / blokvtext2.html".); ?>
  1. flori de galbenele, în combinație cu miere naturală, au un efect terapeutic și de restaurare bun. Pentru a face acest lucru, se amestecă 15 de grame de flori de gălbenele și 75 de grame de miere. Amestecul rezultat a fost folosi la 1 linguriță de trei ori pe zi, cu o oră înainte de masă. Cursul de tratament este de 30 de zile, apoi face 15 zile de odihnă și apoi să efectueze cursul.
  2. Infuzia de măceș a fost mult timp cunoscut pentru efectul benefic asupra organelor sistemului urinar. Pentru prepararea ei trebuie să fie de 100 de grame șolduri se toarnă 500 ml de apă fiartă și să se insiste pe o baie de apă timp de 50 minute. Utilizați perfuzia trebuie să fie sub formă de căldură, nu mai mult de 2 cesti pe zi.
  3. Tratamentul cancerului de rinichi remedii populare, de cancer - tratament si prevenire
   semințe de in Bulion vindecători tradiționali și fitoterapeuti recomanda să folosească un decoct de semințe de in ca un efect benefic asupra mașinii unealtă de rinichi. Pentru a face aceasta ia 50 de grame de seminte de in și se toarnă 350 ml de apă fiartă timp de 15 minute la foc mic, apoi se filtrează și se răcește. Utilizați perfuzia trebuie să fie pe stomacul gol, imediat dupa trezire dimineata un sfert de cana.
  4. Consumul zilnic de ulei de masline are efecte benefice asupra funcției renale și efectul negativ asupra tumorii, încetinirea creșterii sale.

  În plus față de utilizarea de droguri de mai sus, atunci când o tumoare la rinichi este important să se respecte dieta corectă și modul de băut. Dieta zilnica trebuie sa fie bogat in vitamine si minerale, in special vitamina A, care este cunoscut de a poseda capacitatea de a inhiba creșterea tumorii. O cantitate suficienta de proteine ​​in dieta este o parte esențială a terapiei antineoplazice.

  Dar cel mai puternic instrument în lupta cu cancerul, este dorința interioară de a trăi și de a continua o luptă amară cu boala a apărut, atâta timp cât o persoană este capabil să reziste bolii - este imbatabil. Rămâi sănătos!