Tratamentul bolilor majore ale intestinului subțire

Tratamentul bolilor majore ale intestinului subțire

Înainte de a porni la metode de tratare a intestinului subțire, este necesar să se înțeleagă mai bine, pentru orice simptome putem determina că există o problemă în acest loc.Tratamentul bolilor majore ale intestinului subțire

Nu contează ce boala a lovit intestinul subțire, simptomele vor fi aproximativ la fel. Printre acestea se numără:

 • Probleme cu un scaun. La unele persoane poate fi scaune moi, cu bucăți de alimente nedigerate, iar unele constipație invers, datorită faptului că fibra este slab absorbită. În ceea ce privește pierde scaun, atunci pot exista oameni care merg la toaletă de trei până la șase ori pe zi
 • Hodorogit. Simptomul cel mai interesant al bolii, pe care mulți nici măcar nu acorde atenție, deoarece ei cred că hodorogit - este doar un disconfort temporar fără a implica ceva greșit. În cele mai multe cazuri, stomacul începe să bubuie în după-amiaza. Pacienții observați că înainte de opriri de somn hodorogit
 • distensie abdominală
 • meteorism

Durerea, care pot fi diferite în funcție de puterea de atât de mult lovit de către organism. În general, pacienții se plâng de dureri în buric. În acest caz, acestea descriu durerea ca dureri, cicălitoare. În cazuri rare, este ascuțit și acută.

 1. Pierderea in greutate. Acest lucru se datorează faptului că nu sunt suficient de nutrienți absorbite în organism, și-l folosește rezervele sale. În plus, persoana care, în acest caz, este foarte greu de a câștiga în greutate, toate încercările sunt nereușite
 2. deficit de vitamina, ceea ce poate duce la diverse procese inflamatorii în cavitatea bucală
 3. umflătură
 4. dureri osoase, fracturi de multe ori. Acest lucru se datorează faptului că în organism există o lipsă acută de calciu, pentru că pur și simplu nu este absorbit în organism. Acest lucru se datorează faptului că pacienții cu diferite boli ale intestinului subțire cele mai sensibile la fracturi
 5. xeroza
 6. ciclu menstrual neregulat la femei
 7. Probleme cu potenta la barbati

Tratamentul bolilor majore ale intestinului subțire

Cu toate acestea, persoana nu va fi niciodată în măsură să determine că are această boală sau că. Doar în cazul în care, în cazul în care există cel puțin câteva dintre aceste simptome, ar trebui să consulte un medic pentru îngrijire de specialitate, ca orice boală este mai ușor de tratat într-un stadiu incipient.

Enterita - este una dintre cele mai comune boli ale intestinului subțire, care se caracterizează prin modificări ale mucoasei, și ca o consecință, o încălcare a dezvoltării normale a numărului de suc intestinal.

Enterita poate recunoaște următoarele simptome:

 • Greață. și de multe ori vărsături
 • scaune frecvente de la două până la 15 ori pe zi
 • dureri abdominale
 • hodorogit
 • stare generală de rău

De obicei, enterită nu se dezvolta de la sine, ea are un loc de a fi împreună cu gastrita, colita.

Tratamentul bolilor majore ale intestinului subțire

Tratamentul bolii va depinde de forma în care este prezent la un pacient:

 1. Forma acuta. De obicei, această formă este tratată numai într-un spital, ca persoană există o puternică deteriorare a sănătății, care necesită spitalizare. Tratamentul enterită acută ar trebui să fie complexă. Acesta include:
 2. dieta speciala, care trebuie să fie respectate cu strictețe. Pacientul are voie să mănânce alimente numai fierte, și o varietate de piureuri. Acest lucru este de a se asigura că liniile de timp, astfel încât să nu irita intestinele inflamate
 3. Eliminarea tuturor simptomelor de deshidratare. Deshidratarea într-o persoană care se dezvoltă din cauza scaune apoase puternice și frecvente, care iznemozhdaet întotdeauna organism. Și în cazul în care se adaugă și vărsături, pacientul numește de urgență un picurător cu glucoză pentru a restabili echilibrul
 4. Efectuarea terapii, scopul principal al care este de a dezvolta toate enzimele necesare
 5. Numirea sorbenți, care nu va duce doar la scaun normal, dar, de asemenea, să-și retragă toate substanțele nocive și toxice și a corpului
 6. Numirea de medicamente pentru a îmbunătăți microflorei intestinale. Acest lucru se face datorită faptului că cele mai multe dintre enterite sunt tratate cu ajutorul antibioticelor puternice. care ucide complet flora intestinală
 7. Numirea de vitamine și medicamente imunostimulatoare care ajuta organismul recupera mai repede
 8. Principalele medicamente care tratează în timpul forme acute de enterită sunt norfloxacina, ciprofloxacina, ofloxacina. Doza este ajustată în mod individual pentru fiecare pacient. Și în funcție de severitatea bolii.
 9. Forma cronică. De obicei, forma cronica pot fi tratate la domiciliu, dar în unele cazuri pot necesita spitalizare, ca posibilitatea de o puternică deteriorare a stării pacientului.

forme cronice de tratament va fi ușor diferite de acute:

 • Numit de dieta. Pacientul are voie să mănânce aproape totul, deși porțiuni foarte mici. Adevărat, trebuie să elimine fel de mancare ascutita si foarte gras, care este extrem de iritant pentru intestine.
 • Dieta trebuie să fie urmat o perioadă lungă de timp, iar în unele cazuri, poate fi de așa natură încât medicul va insista pe respectarea unei astfel de regim alimentar de-a lungul vieții (care este posibil atunci când există o predispoziție genetică clară)
 • Numirea de enzime care ajuta la produsele alimentare mai bine digerate și absorbite
 • retetele, ceea ce va elimina balonare, flatulență reduce
 • Numirea antiacide pentru a ajuta la eliminarea greață
 • Numirea de medicamente care imbunatatesc scaunul uman, va fi mai greu
 • Asociați bacterii diferite pentru normalizarea microflorei intestinale
 • Vitamina terapie, cu ajutorul căruia va trebui să compenseze lipsa de minerale esențiale în organism


Tratamentul bolilor majore ale intestinului subțire

În cazul în care ați găsit boli, cum ar fi enterită, este necesar să se urmeze cu strictețe toate recomandările medicului dumneavoastră, deoarece afectează calitatea vieții viitoare.

mici dischinezia intestinului

Foarte des, pacienții se plâng de dureri severe, care este un caracter spasmodic. Acest lucru se întâmplă atunci când există o boală, cum ar fi dischinezia intestinului subtire. Dischinezie - o încălcare a motilitatii normale in intestin.

În cele mai multe cazuri, dischinezie - este doar un simptom al altor boli mai grave ale tractului gastro-intestinal.

Acesta poate fi găsit în cazul bolilor umane, cum ar fi gastrita, ulcerul, pancreatita, ciroza, etc. În plus, pot apărea mici dischinezia intestinului în timpul utilizării frecvente a apei foarte rece, produse care au o acțiune laxativ, precum și alte produse care declanseaza boala.

Tratamentul dischineziei intestinului mici va consta din următoarele etape:

Tratamentul bolilor majore ale intestinului subțire
În cazul în care medicii au descoperit motivul pentru care pacientul a dezvoltat dischinezie, tratamentul va fi mult mai rapid și mai eficient.
Dacă urmați toate recomandările medicului dumneavoastră, vă poate vindeca boala pe termen scurt.

ulcer duodenal

Din această boală suferă un număr suficient de mare de oameni. De obicei, principalele motive pentru care sa produs sunt dieta nesănătoasă, care primesc medicamente medicale grave, care distrug membrana, ereditatea, stresul frecvent mucoase.

ulcer peptic tratate în spital, după cum este necesar supravegherea permanentă a medicilor pentru un pacient.
Un regim de tratament exemplar:

 • Medicii care prescriu. acțiune care are ca scop reducerea producției secreției gastrice. Printre medicamentele esențiale sunt omeprazol, ranitidină, Gastrotsepin
 • Prescrierea medicamente care au efecte benefice asupra bacteriilor, cum ar fi Helikobaktre, care este în cele mai multe cazuri, principalul agent cauzal al bolii
 • Pacientii medicamente prescrise, care îmbunătățesc motilitatea intestinală și ameliorarea simptomelor, cum ar fi greață, vărsături, arsuri la stomac
 • Atribuirea antiacide
 • În plus, în timpul tratamentului, pacientii sunt atribuite medicamente speciale, care sunt furnizate filmul protector care acoperă zonele afectate ale mucoasei intestinale.

Tratamentul bolilor majore ale intestinului subțire

medicamente ASIC, respectarea strictă a dietei recomandate pentru boala de ulcer peptic, în care pacientul este interzis să mănânce mâncăruri condimentate și grase, legume murate, alimente conservate, toate produsele lactate, sucuri, cafea, etc. Este recomandabil să se includă în dieta de carne fiarta si peste, legume, fructe dulci, cereale, ceai slab.

Diverticul al intestinului subtire

Aceasta boala la un asimptomatice stadiu incipient. Principalele simptome încep să apară atunci când începe procesele inflamatorii deja.
De obicei, în timpul unui curs ușoară a bolii, atunci cand pacientul doare doar durerea, tratamentul poate fi efectuat la domiciliu. Dar, în cazul în care durerea este severă și obstrucție intestinală este detectată, spitalizarea de urgență necesară și o intervenție chirurgicală.

În stadiile incipiente ale bolii pot avea urmatorul tratament:

 • repaus la pat, care trebuie să fie respectate cu strictețe
 • Acceptarea antibioticelor cu spectru larg, care va ajuta la eliminarea toate procesele inflamatorii
 • consult chirurgical de caz, în cazul în care boala se duce într-un stadiu mai grav
 • Tratamentul principal este un diverticul al intestinului subțire - o operațiune pe care numai ea este în măsură să scape complet de această boală.

sindromul de malabsorbtie

Sindromul malbsorbtsii - acest lucru este atunci când substanțele nutritive nu sunt digerate în intestinul subțire și intră în circuitul sanguin.

Sindromul malbsorbtsii apare de obicei ca urmare a unor alte boli grave ale tractului gastro-intestinal. Aceasta se datorează faptului că principala sarcină de detectare a acestui sindrom este exact diagnosticul și căutarea pentru problema reală.

Tratamentul bolilor majore ale intestinului subțire

În plus, pacientul este prescris o dieta speciala, cu ajutorul căruia va acționa iritarea intestinului. În cazul în care medicul a fost stabilit în mod clar de dezvoltare a malbsorbitsii cauza tratamentului va fi eficient.

Ca un astfel de tratament malbsortsii nici un simptom. Când doctorii ei detectat este de obicei atribuit un complex de vitamine si minerale, cu care se poate face pentru lipsa lor care rezultă în organism.

disbacterioza

Cu fiecare zi ce trece tot mai mult fix în cazurile în care pacientul este diagnosticat cu „dysbiosis“. Bacteriile suprainfectia - o încălcare a microflorei in intestin, care poate provoca simptome cum ar fi tulburări de scaun, intoleranta la anumite alimente, in special lactate, etc.

Dysbacteriosis în sine, nu trece, și de multe ori a petrecut mai multe luni de viață pe ea pentru refacerea florei pierdute. Și acest lucru nu este doar pentru că oamenii nu respectă întotdeauna cu toate recomandările medicilor.

Tratamentul bolilor majore ale intestinului subțire

Tratamentul dysbiosis se realizează de obicei în mai multe etape:

 • Prima etapă. Prescrierea antimicrobiene, care ar trebui să elimine toate florei negative, în intestin. De obicei, Enterol, bacteriofagi, etc. Împreună cu aceste medicamente sunt prescrise medicamente care ajuta la stabilirea digestia (Pancreatină, Creon), și medicamente care ajuta la eliminarea toxinelor - smectită Laktofiltrum.
 • Cea de a doua etapă. Obiectivul principal al fazei a doua - un nou intestin scroafă, bacteriile benefice care microflora este mult mai bine. Pentru a face acest lucru, numit medicamente, cum ar fi Atsipol, Bifiform. Mai mult, pacienții recomanda băut produse lactate, și anume, chefir, în care doza zilnică trebuie să fie de cel puțin 600 ml fermentat
 • A treia etapă. Acum este momentul de a stabili efectul rezultat și de a ajuta intestine multiplica toate bacteriile bune. Pentru a face acest lucru, trebuie să luați medicamente, cum ar fi Hilak punctul forte, Laktofiltrum care contribuie la dezvoltarea de microorganisme benefice și ucide toate dăunătoare

intestinul subțire - este unul dintre organele cele mai importante la om. Este imposibil să funcționeze, este imposibil să se înlocuiască grefa, dacă este nevoie. Și cel mai important, că în intestinul subțire este aproape nici receptorii durerii, ceea ce duce la faptul că problema este detectată în momentul în care a mers prea departe.


Dacă vizitați medicul, și a făcut presupunerea că există unele probleme cu acest organism, este mai bine pentru a obține testate și asigurați-vă că totul este bine. Pentru că în cazul în care începe să se dezvolte boala. atunci cel mai bine este de a trata într-un stadiu incipient, atunci când nu există complicații! Și cel mai important, în orice caz, este auto-medicate, deoarece poate duce la consecințe ireparabile, și numai a face situația mai rău!

Tratamentul bolilor majore ale intestinului subțire
Tratamentul bolilor majore ale intestinului subțire
Tratamentul bolilor majore ale intestinului subțire
Tratamentul bolilor majore ale intestinului subțire
Tratamentul bolilor majore ale intestinului subțire
Tratamentul bolilor majore ale intestinului subțire
Tratamentul bolilor majore ale intestinului subțire
Tratamentul bolilor majore ale intestinului subțire