tratament vodca

Tratamentul de vodca. Vodka în medicină

Ce se întâmplă cu alcool, atunci când intră în corpul uman? La început, e destul de intens, „da“ caldura, iar persoana devine fierbinte. Amintiți-vă cum în mijlocul sărbătorii, oaspeții se ia de pe jacheta si tricouri descheia sale gulere. senzație de căldură este mai puternic în oameni slabi și activi decât obezi și leneș. Prin urmare, pentru a disipa căldura în mod uniform pe tot corpul și de a îmbunătăți circulația sângelui, oamenii de știință moderni sunt sfătuiți să efectueze cel puțin un exercițiu puțin după o masă, urmată de adoptarea de vodca sau alte băuturi alcoolice.În cazul în care se formează energia? O parte din ea părăsește corpul nostru prin transpiratie, urina si de vapori de apă eliberată în timpul respirației. Aproximativ 20% merge la sursa de alimentare a creierului, sistemului nervos și a celulelor roșii din sânge. Din păcate, energia primită în timpul unei părți, aceasta nu hrănește țesutul muscular. Atunci când o cantitate excesivă de vodcă o cantitate considerabilă de energie se poate transforma in rezervele de grasime, este localizată în ficat.

În cazul în care vodca consumat in doze rezonabile, este o protecție eficientă împotriva bolilor cardiovasculare. Rezultatele studiilor independente efectuate în diferite țări, ceea ce duce la concluzia ca cercetatorii rata de deces din cauza bolilor de inima coronariene este invers proporțională cu consumul de vodca. Acest efect curativ vodca a fost văzută pentru o lungă perioadă de timp, dar cei mai mulți oameni de știință și medicii nu l-au recunoscut în mod deschis pe fondul propagandei anti-alcool. Cu toate acestea, este corect să avertizeze fanii și consumul excesiv de vodca: în plus față de doze rezonabile de alcool scade protecție coronariană și, invers, creste riscul diferitelor boli ale sistemului cardiovascular și a altor ale corpului. Un consum moderat și regulat vodca, potrivit medicilor americani, nu numai că vindecă sistemul cardiovascular, protejează pereții arterelor din leziunile aterosclerotice, dar, de asemenea, reduce riscul de boli artrita.

Chiar și în 1951, cardiolog american profesor alb in lista celor mai eficiente medicamente pentru inima pune vodca pe locul al doilea după seria de droguri nitroglicerină. Care este mecanismul efectului benefic al vodca? Sa constatat că vodca are un efect la două niveluri: în primul rând, promovează scăderea nivelurilor sanguine de așa-numitul colesterol rău, previne depunerea de lipide pe pereții vaselor de sânge, reduce coagularea sângelui, și în al doilea rând, vodca extinde diametrul arterei coro- și blocuri de spasmele cauzate de situatii stresante.

Utilizarea de vodca in medicina.

Timp de multe secole au format atitudinea la alcool ca un drog. Un număr tot mai mare de oameni de stiinta si medici a acceptat medicamentele necesare și eficiente. Ca rezultat, chiar și originea termenului „etiloterapiya“ - tratarea cu etil sau vin, alcool.

Medicamentul utilizat este alcoolul etilic (96 sau 70%) sunt afectate de o curățare. Acest spirit este numit medical. În nici un caz nu se poate folosi alcool industrial, este plină de otrăvire în pericol viața și arsuri.

Deci, ce sunt proprietățile alcoolului etilic utilizate în medicina de azi?

Una dintre principalele este efectul antiseptic al alcoolului. Răni, escoriații și tăieturi, le prelucrează, mult mai puțin inflamate. Este recomandat chiar înainte de ras pentru a dezinfecta pielea cu vodca sau frecarea de alcool pentru a dezinfecta locul de posibile reduceri microscopice.

Alcoolul este, de asemenea, utilizat pentru tratamentul furunculelor sau inflamația purulentă a țesuturilor ale degetului - infractoare. În aceste situații ajută o compresa vodca - singur sau în combinație cu Vishnevsky unguent. Aceasta se numește o folie din două straturi: în mod direct la zona inflamate, servetul cu unguent, și pe partea de sus a acesteia - un alt șervețel, care se umezește cu vodca.

Alcoolul proprietăți antiseptice ajuta la mai multe alte cazuri de boli inflamatorii, in special inacceptabile atunci când folosirea altor mijloace (de exemplu, în tratamentul erizipel). Prelucrarea pielii cu spirt de 70% pentru a limita zona de inflamație și nu se vor inflama straturile profunde ale tesutului.

Oricine a suferit vreodată durerea otitelor ureche amintesc cu siguranță „foc“ în urechea de o viață. Pentru a reduce durerea și pentru a preveni purulent otita mergeți la pasul trebuie instilat în alcool ureche 96%, diluat anterior de trei ori.

Alte vodca proprietate si in special de alcool frecarea - antipiretic - datorită evaporării sale foarte rapid de piele, in timp ce pielea este de răcire. Prin urmare, atunci când o căldură puternică poate fi atenuat senzație de rău, frecat pieptul și alcool apos înapoi. După frecarea pacientul nu este recomandat pentru a ascunde faptul că alcoolul se evaporă rapid, ajutând la căldură.Efectul de răcire al alcoolului și vodca diluată este indispensabilă în managementul arsurilor. În locul leziunii, cât mai repede posibil, se aplica alcool diluat care evaporare se va reduce durerea în timpul răcirii pielii arse. Mai mult decât atât, în cazul în care o procedură pentru a efectua imediat, este posibil să se evite apariția unor vezicule dureroase.

Antișoc și efectele narcotice ale alcoolului si vodca necesare atunci când o traumă bruscă, mai ales în absența altor agenți analgezici. În această situație, într-o stare de șoc traumatic de durere victimei trebuie să se acorde pentru a bea o jumătate de pahar de alcool diluat.

Intoxicatia cu alcool metilic face parte din categoria celor mai dificile. După contactul cu alcool metilic în sângele unui om amenință orbire și adesea moartea. Problema este că alcoolul metilic nu poate fi distinsă de etanol la gust și miros, astfel încât aceste otrăviri apar frecvent. În cele mai multe cazuri, victimele sunt lucrătorii cărora le place să bea și au confundat alcool metilic. În această situație, există doar un singur antidot - alcool. Imediat beat un pahar de alcool etilic diluat poate salva viața otravă și a atenua efectele otrăvirii.

Am menționat deja că diluarea alcoolului (vodca) și bine Brew purificată consumată în doze rezonabile, de asemenea, au tonic, tonic, vasodilatator și activitatea antisclerotic, protejează sistemul cardiovascular de diferite boli, și, de asemenea, un coleretic, diuretic și un efect laxativ. În plus, frecarea de alcool si vodca sunt folosite pentru a prepara o varietate de frecări și votcă medicinale și lichioruri, pe care le veți învăța în următorul capitol al acestei cărți.

O altă proporție ideală D. I. Mendeleevym preparării vodca a fost calculată. Aceasta este o soluție de alcool de 40%, care este amestecul mai uniform, mai ușor de digerat și dă o persoană o căldură mai mult. a făcut atât de vodca a cu buna stiinta servit mult timp nu numai în scopuri culinare, ci și curativ. Iată câteva rețete pentru vindecare vodca, servite în Rus vechi ca un remediu pentru o varietate de boli.

Există mai multe rețete pentru vodca. Am ales cele două cele mai renumite.

Ingrediente: vodca - b l, galangal - 50 g, plante medicinale Artemisia, mușețel, boabe de ienupăr, câmp rădăcină Zori, senna (siminichie), bujor rădăcină - la 15 g.

Ingrediente: Vodka - 6L, galangal - 50 g, flori și trifoi iarbă, sunătoare, țintaură, iarba pochechuynoy, menta, cimbru - 20 g

Mod de preparare: la fel ca în rețeta precedentă, se toaca fin componente vegetale, se adaugă vodca. Se pune timp de 10 zile într-o infuzie caldă. A terminat filtru de produse.

Admiterea: la fel ca în rețeta precedentă. Vodka, obținută în conformitate cu rețeta, este un gust mai blândă, nu amărăciune atât de mult simțit în ea.

Ingrediente: vodca - 6N uscate cayenne - 50 g, cardamom si ghimbir - 1 vârf de cuțit.

Mod de preparare: se taie marunt piper si se amesteca cu ghimbir si cardamom. Adăugați vodca. Insista 2 săptămâni într-un loc întunecat, fără a uita la 2 ori pe zi, pentru a se amestecă (doar lingura de lemn!).

Tinctura eficiente la rece, pneumonie, tuse. În medicina populară, ea a fost mult timp folosit pentru a trata scorbutul, chiar și holeră.

Ingrediente: vodca - 3 litri, coaja de portocala (un alt nume - bigaradiya, portocala amara) - 50 g (pentru utilizare în rețeta vodca este potrivit doar partea superioară a capacului, lipsit de piele interior alb), scorțișoară, cuișoare și smirnă - 6 t, lemn de santal rosu (pentru culoare) - 4d.

Mod de preparare: interpretează fin toate componentele vegetale, le umple cu vodca și loc într-o infuzie caldă. Temperatura camerei nu trebuie să scadă sub 22 ° C. După 3 zile de vodca gata.

Ar trebui să dureze 50 g pe zi, înainte de mese (înainte de prânz și cină).

Ingrediente: vodca - 1 l, galangal - 8g, rădăcini Artemisia Cina, revent, ghimbir, gențiană și Sabur - 4 g

Mod de preparare: se taie marunt galangal și se adaugă un amestec de rădăcini. Se toarnă într-un amestec de vodca si loc de ustensile pentru perfuzie în căldură. După 15-20 de zile, perfuzia poate fi considerat terminat. Se strecoara-l. Stocați tinctura trebuie să fie într-un loc întunecos.

Bea infuzie de 2-3 ori pe zi, 50 de grame înainte de mese pentru a crește apetitul. De asemenea, este folosit ca un antihelmintic și purgativ.

Ingrediente: Vodka - 1 litru, ghinde - 200 g

Mod de preparare: coji de fructe și ghinde cotlet. Se adaugă vodcă și pus în căldură timp de 2 săptămâni. După acest timp, tulpina.

Această băutură este utilă în inflamație a plămânilor, precum și pentru dureri în spate și articulațiilor.

Vodka - o soluție de alcool cu ​​apă într-un procent de 40% la 60%. Un astfel de raport de apă și alcool a fost derivat D. I. Mendeleevym ca ideal pentru a obține o uniformitate maximă a produsului rezultat, vâscozitatea soluție. În același timp, acest raport este optim pentru cea mai bună asimilare de către organismul de vodca. Mai mult, sa demonstrat că un astfel de amestec este utilizat alocă cea mai mare cantitate de căldură.

Permiteți-mi să introducă pentru tine câteva rețete pentru medicamente care Vodca au fost mult timp pregătite în Rusia pentru vindecarea de diverse afectiuni.

6 litri de vodca iau 100 de grame de frunze de mesteacăn tinere, colectate la începutul lunii mai, cu toate ramurile (din portbagaj nu ia!), Sau 200 g de rinichi. De legume crude toarnă vodca și insista într-un loc cald timp de 3 zile. Tinctura finit se toarnă și se toarnă din nou frunze și din nou, insista timp de 3 zile. După 3 zile, un nou lichior turnat și a turnat din nou frunze și insista timp de 10 zile. Toți cei trei compuși se filtrează și se agită. Ia 50 de grame de votcă în dimineața (post) și la cină înainte de masă. vodca Birch ajută la răceli, dureri în stomac, acesta poate fi folosit ca dezinfectant si agent de vindecare pentru diferite tipuri de răni.

În Rusia există mai multe modalități de a pregăti această băutură sănătoasă. Aici sunt cele mai frecvente.

Galangal Mark 50 g și 15 g de Artemisia, Zori câmp rădăcină, mușețel, boabe de ienupăr, senna (siminichie), bujor rădăcină. Toate se taie și se toarnă 6 litri de vodca. Infuza într-un loc cald timp de o săptămână. tulpina vodca Gata si bea 50 g de 3 ori pe zi, înainte de mese.

Galangal 50 g și 20 g de sulfina, hypericum, centaury, iarbă pochechuynoy, menta, tocării cimbru și se toarnă 6 litri vodca. Infuza într-un loc cald timp de 10 zile. tulpina vodca Gata. Tinctura este diferit de o aromă mai ușoară precedent, nu este atât de amar.